milomir22 3529 Napisano Maj 20 Malinar u pokusaju, 1693 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Malo su ga preterali, mali servis preko 130 evra... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16516 Napisano Maj 20 Integrisan, 4946 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ulje i filter oko 5000din, ostalo ruke. Mashala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Maj 20 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan I dalje mi nije jasno kako je motor 5990, mora da se nadoknadi negde 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6152 Napisano Maj 20 (promenjeno) Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine u oktobru je cena ruku bila 8100 din/sat Promenio Maj 20 član Sharky - Alex 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6152 Napisano Maj 20 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan A sipaju i americko Maxima ulje, tada cena bila 2450din/L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Maj 21 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Kidanje, sto bi se reklo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1213 Napisano Maj 21 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ala su ga uskladili. Jeftiniji servis u Hondi nego u CF moto. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4690 Napisano Maj 21 BJB Maxi Scooter Club, 5995 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Realnih 50-tak evara preko realne cene. Ako uzmemo da je motorče ispod 6K a da za 3 godine većina će uraditi 3 redovna servisa + ovaj nulti, to je 200 evra klepanja. Na ovu cenu motora da 3 godine ne lupam glavu o tabletu, farovima, uopšte agregatu, menjaču, vešanju - po meni isplati se... Sve je to neko zaračunao... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaichi.xo 192 Napisano Maj 21 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da je 300e servis isplati se jer je motor placen 6k ali nije to stvar , stvar je sto ta cena servisa nije realna cena i nije lepo šuriti ljude tako.... 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4690 Napisano Maj 21 BJB Maxi Scooter Club, 5995 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja nigde rekao da je to lepo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5289 Napisano Maj 21 Drug član, 1891 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Baš bezobrazna cena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Maj 21 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Videćemo koliko je u TMC u NS, ne bi me čudilo da je druga cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4690 Napisano Maj 21 BJB Maxi Scooter Club, 5995 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan SumLJam. Ovlašćeni diler i servis. Daj Bože... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaichi.xo 192 Napisano Maj 21 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jucerasnjim servisom su kao ‘ispravili’ ovo sto mi ispada iz brzine, zategli sajlu kvacila danas mi slajfa lamela, ode motor u obrtaje ja ne menjam brzinu kretanje. Ne mogu da verujem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 598 Napisano Maj 21 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda su pretegli, pa ne odvoji skroz kvacilo. Sad imas jos krace brzine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5289 Napisano Maj 21 Drug član, 1891 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Blackened zar nije suprotno? Ako su ga pretegli onda ne može da spoji lepo, pa šlajfuje ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 313 Napisano Maj 21 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Dobro čovek se zajebo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5289 Napisano Maj 21 Drug član, 1891 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ko, mehaničar ili Blackend ? Ne pravim se pametan - pitao sam jer nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Maj 21 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, alexanto said: Realnih 50-tak evara preko realne cene. Ako uzmemo da je motorče ispod 6K a da za 3 godine većina će uraditi 3 redovna servisa + ovaj nulti, to je 200 evra klepanja. Na ovu cenu motora da 3 godine ne lupam glavu o tabletu, farovima, uopšte agregatu, menjaču, vešanju - po meni isplati se... Sve je to neko zaračunao... Po onome sto se pisalo, mislim da ce vecina da uradi vise od jednog servisa godisnje. Servisni interval je na 5000km, ako sam dobro video... Sve u svemu 16700 je previse za takav interval, po meni je realna cena 100€ zbog kraceg intervala... Ali u svakom slucaju motor je pod garancijom, platis malo vise i ne boli te glava samo dodjes das kljuceve i kazes resi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano Maj 21 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, OgiBG said: samo dodjes das kljuceve i kazes resi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5289 Napisano Maj 21 Drug član, 1891 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tako ljudi koji nikad nisu posedovali nova vozila zamišljaju proces. U realnosti nekad možeš imati veće muke nego sa polovnjakom iako je u pitanju ovlašćeni servis i vozilo sa garancijom. 4 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 598 Napisano Maj 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, živke said: @Blackened zar nije suprotno? Ako su ga pretegli onda ne može da spoji lepo, pa šlajfuje ? Da, pardon, suprotno , kao da je stalno blago stisnuto. Promenio Maj 21 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Maj 21 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako sad je veoma moguće da je spalio lamelice... Nemoguće da majstor nije ostavio lufta.. Sve su to dečije bolesti novog modela, sad je samo stvar kako će i ko stati iza proizvoda i dati podršku. PS. Sad pitao brata, baš tako, novi strom650, prvi servis 10.000din, prošlog meseca. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaichi.xo 192 Napisano Maj 21 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: MT450 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Andrej_Hotstepper said: Ako je tako sad je veoma moguće da je spalio lamelice... Nemoguće da majstor nije ostavio lufta.. Sve su to dečije bolesti novog modela, sad je samo stvar kako će i ko stati iza proizvoda i dati podršku. PS. Sad pitao brata, baš tako, novi strom650, prvi servis 10.000din, prošlog meseca. Ja se nadam da nije, videcemo kako se bude ponasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Maj 21 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, živke said: Tako ljudi koji nikad nisu posedovali nova vozila zamišljaju proces. U realnosti nekad možeš imati veće muke nego sa polovnjakom iako je u pitanju ovlašćeni servis i vozilo sa garancijom. Ja pisem kao neko ko vozi nov motor jos uvek u garanciji. I na osnovu svog iskusva sa ovlascenim servisom. Ali dobro svako ima drugacije iskustvo... Da ne skrecem sa teme previse. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...