vladags 218 Napisano Četvrtak u 20:25 Svrati ponekad, 173 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da pitam, da li ste gasili treking kontrol opciju? Ja sam pre par dana vozio sa isključenom tom funkcijom i čini mi se da mi je mnogo bolje išao motor. Ok, jasno mi je da je ta funkcija da ti pomogne i osigura ubrzavanje i stabilnost ali nisam očekivao toliku razliku sa isključenom tom opcijom. Da li se samo meni čini tako ili su i vaša iskustva takva, ako ste isključivali tu funkciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1981 Napisano Četvrtak u 21:42 (promenjeno) Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan CB500X srecom nema TC. Ali i generalno na svim motorima meni to samo smeta, i na putu i van puta. Nije da motor ide slabije, ide isto, samo startuje malo losije ako prokliza tocak na klizavom - ali van puta ometa najvise i zna da napravi ozbiljan problem uzrbdo. 50 ili 150ks, TC je po meni nepotreban ako znas sta radis. Samo treba navici da znas gde je limit gripa i kada ce tocak proklizati, cesto i namerno tako zanosis motor ili ga drzis na samom limitu. Tako bolje savladas kontrolu gasa i generalno kontrolu samog motora. Promenio Četvrtak u 21:43 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branislav95 18 Napisano Petak u 05:17 U prolazu, 25 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda Silver wing 600; Honda cbf 600; bmw r 1200 r, f800 gs, sym sr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba ti TC do 500 kubika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 681 Napisano Petak u 05:26 Zainteresovan, 540 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uopste nisam probao Ali bas cu probati kada krenem na neki put pa cu napisati Ako primetim neku razliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 218 Napisano Petak u 05:39 Svrati ponekad, 173 postova Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Branislav95 said: Ne treba ti TC do 500 kubika. E, to mi je ono o čemu razmišljam. Da li ga uvek gasiti pa voziti tako ili ipak ne dirati, nisam ja pametniji od japanaca. Mada, kod nas smo svi najpametniji... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branislav95 18 Napisano Petak u 06:21 U prolazu, 25 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda Silver wing 600; Honda cbf 600; bmw r 1200 r, f800 gs, sym sr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga licno ne bih gasio, jer mi je par puta na niskim temperaturama spasio po gradu. Cisto mi uliva neku sigurnost. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1173 Napisano Petak u 06:36 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto bih isključivao nešto što je proizvođač stavio kao podrazumevano, što uopšte ne utiče loše na vožnju (osim za off) i, štaviše, pomaže u kritičnim situacijama? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7101 Napisano Petak u 07:01 Ne silazi, 5145 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Proizvođač je ostavio i mogućnost da se to isključi, jelte, tako da nije obavezno. Meću taj TCS i po skuterima, a meni se to ne sviđa jer sam naučio da vozim bez toga. Zbunjuje mi mozgić, krši zakone fizike i ne ponaša se kako treba, i zapravo mi unosi nesigurnost, umesto obratno. Stvar je verovatno navike i treba stvoriti osećaj vremenom, al meni se na prvu loptu jednostavno ne sviđa. Al nekako računam, ako se navikneš da voziš sa tom kontrolom da ti pegla stvari, moguće je da bude nezgodacije, ako se vratiš na motor koji to nema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7734 Napisano Petak u 07:06 Ne silazi, 3410 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja to i ne primetim a drzim ga na max, kad krecem sa semafora ako bas pustim naglo hoce da osece al ako zadržim vise kvacilo onda uhvati i ne pali se, dosta puta sam kliznuo i nisam video da se upalio tako da meni ne smeta, nisam oslonjen na njega al ne skodi da bude tu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7101 Napisano Petak u 07:26 Ne silazi, 5145 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Svi ti sigurnosni sistemi mogu da pomognu, ali su i mač sa dve oštrice, što bi se reklo. Air bag u kolima na pr, u nekoj statistici spašava živote, al mom kolegi se prerano aktivirao na čukanju na Gazeli, skrcao mu naočare za sunce, i izgubio je oko. Da nije bilo toga, završilo bi se sve na sitnoj materijalnoj šteti, a ovako... Htedoh reći, treba unapređivati veštinu vožnje, voziti oprezno i pametno, i ne oslanjati se previše na pomagala. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 218 Napisano Petak u 09:28 Svrati ponekad, 173 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znači, može bez njega, dobro je što ga ima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7101 Napisano Petak u 09:38 Ne silazi, 5145 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da može. To je relativno novi gadžet, decenijama su ljudi vozili bez toga ranije. U nekoj globalnoj statistici i velikim brojkama, verovatno pomaže, zato su ga postavili kao default. Ali ipak ne znači da svima odgovara i u svakoj prilici. Najbolje je sam da probaš, kako je sa, kako je bez, pa zaključiš da li ćeš i kad koristiti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6801 Napisano Petak u 15:48 Nemanja Stojanović, 1848 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Namontirao vizir konačno I stavio Srđanovo sedište 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 101 Napisano Petak u 15:51 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se sedište. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1173 Napisano Petak u 16:08 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je sedište ovde najupečatljiviji detalj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksde 43 Napisano Petak u 18:37 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio free, NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Je li sedište malo povišeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6801 Napisano Petak u 20:55 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1848 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je malčice više, jer nam je jedan od glavnih prioriteta bila udobnost, koja dolazi zamenom punjenja. Da li može neko od vlasnika NX @markommarko ili ne znam koga još ima ovde da proveri da li vam se pomera ovaj nosač za navigaciju / vizir inače? Ne znam da li je meni sad krenulo zbog novog vizira. Promenio Petak u 20:57 član Skittles Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branislav95 18 Napisano Petak u 21:04 U prolazu, 25 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda Silver wing 600; Honda cbf 600; bmw r 1200 r, f800 gs, sym sr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Skittles, hoces da prodas hondu? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4352 Napisano Petak u 21:45 BJB Maxi Scooter Club, 1330 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ček da sredi sve što treba pa će biti neka fiks ideja za zamenu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1173 Napisano Petak u 21:59 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Skittles je napisao: da li vam se pomera ovaj nosač za navigaciju / vizir inače? ne razumem kako da li se pomera? da li je labav pa se mrda? to se ne dešava. Znam jer sam zakačio navigaciju na to, pa bih primetio. vizir se takođe ne mrda, sve je kako treba Promenio Petak u 22:00 član markommarko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 681 Napisano juče u 00:08 Zainteresovan, 540 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan I ja te ne razumem,ovo sto Sam pisao da nesto tandrce pri odredjenom broju provalio Sam sta je,zakacio sam drzac telefona I on se cuje,danas Sam ga momentalno skinuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...