RankoBg87 6799 Napisano Sreda u 20:14 Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sto ti rekla da kupis nov 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 183 Napisano Četvrtak u 13:48 U prolazu, 68 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki KLX 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/24/2026 at 7:05 PM, Yanco said: I ja sam se lomio dal da uzmem CFMOTO 750MT, 450MT, ili NX500. I prelomilo je to što za skoro iste pare (malo skuplja Honda), kupujem motor koji ima neku vrednost kada ga budem prodavao. Za kineze nisam siguran. Drugo, pouzdanost, verujem u Honda brend, uvek sam Hondu vozio. Kinez možda više pruža za manje para, ali ipak je to Kinez, pa nek je i najbolji... Pa nije problem u parama, nego dal ti taj motor odgovara. Gabaritno i ergonomski... džaba Honda bred (sve je ovo tačno što pominješ!) ako mi je motor mali i neudoban, nema tu onda od vožnje ništa koliko god da je on brendiran ... a drugo nisu baš iste pare, Honda je najmanje 1.000e skuplja pa i više To je razlika sa kojom možeš kompletno opremiti motor dodatnom opremom! Nije za podcenjivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 3191 Napisano Četvrtak u 17:26 Slow rider, 997 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NX500 2026, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, chief.fire said: Pa nije problem u parama, nego dal ti taj motor odgovara. Gabaritno i ergonomski... džaba Honda bred (sve je ovo tačno što pominješ!) ako mi je motor mali i neudoban, nema tu onda od vožnje ništa koliko god da je on brendiran ... a drugo nisu baš iste pare, Honda je najmanje 1.000e skuplja pa i više To je razlika sa kojom možeš kompletno opremiti motor dodatnom opremom! Nije za podcenjivanje. Svakako menjam motor na godinu-dve, tako da i da mi ne odgovara, prodaće se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 183 Napisano Četvrtak u 17:47 U prolazu, 68 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki KLX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Yanco said: Svakako menjam motor na godinu-dve, tako da i da mi ne odgovara, prodaće se eh.... lepo za tebe ali ne kupuju motor svi sa tom idejom u glavi, ja kad nešto kupim (a pogotovu novo!) to se vozi ihaahaaaj ... inače bih kupio polovno, malo se navozao i izgustirao pa menjao. Ali da kupim novo pa da ga zamenim za 2-3 godine, tu ne vidim ni rezon ni isplativost, pričam za sebe naravno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 3191 Napisano Četvrtak u 19:35 Slow rider, 997 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NX500 2026, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Kako nema isplativosti, kad vidiš da se polovni motori prodaju skuplje nego novi 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8869 Napisano Petak u 07:36 Ne silazi, 3613 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Yanco said: Kako nema isplativosti, kad vidiš da se polovni motori prodaju skuplje nego novi Ne samo to, nego se i podmlađuju dok se voze. Moj vfr uvežen sa 85.000, ja ga prodao sa skoro 130.000, video sam ga u oglasima nema ni 70.000km... Planinski vazduh je čudo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6799 Napisano Petak u 07:53 Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Realno ja koji i nisam nesto vozio imam 25k, gde su ovi sto se voze svaki dan, eto kolega s njegovim cb ubio za 2-3g, skoro 70k po sumama i gorama, ne verujem u te km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 199 Napisano Petak u 12:27 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: NBG Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Ne samo to, nego se i podmlađuju dok se voze. Moj vfr uvežen sa 85.000, ja ga prodao sa skoro 130.000, video sam ga u oglasima nema ni 70.000km... Planinski vazduh je čudo Kilometraza kod polovnog vozila, koji je nakon ovlascenog servisa odrzavan pod stepenistem i u parkovima, najnebitnija stavka prilikom kupovine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22654 Napisano Petak u 12:28 Integrisan, 7177 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kada kod nas vracanje km nije jos uvek kaznjivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 520 Napisano Petak u 23:23 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari danas zavrsena registracija I dovezen kuci,mojoj sreci nema kraja. Evo jedne slicice iz pticje perspective. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1673 Napisano Petak u 23:43 Drug član, 1334 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan A ti si ga uzeo? Mi trebali sutra da dođemo da pogleda drugar motor i danas nam jave da ga je budući vlasnik ipak oterao danas (bilo je "možda hoće-možda neće) Super. Srećno bilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 520 Napisano Petak u 23:45 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Zeljko mi je danas rekao da mu stizu 6 komada naredne nedelje,Ako ste u Nisu poslacu vam broj pa se javite I dobrosli ste da ga pogledate van salona Ako zelite. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksde 26 Napisano pre 17 sati U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio free, Aprilia Atlantic, NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo vreme pa ajd da postavim nosač zadnjeg kofera sa temua. I kako marfi zapoveda sve imbuse imam sem 5 mm. Pronađem imbus ali vidim da će me 5 mm pratiti... Kad se stavi nosač ispod ručki gde su dva vijka mislim da su m8 ključ 12, napred gde je imbus 5 se podigne ručka za debljinu nosača. Nosač je 5mm. Nisam dobio podlošku. Probao sam da malo zategnem prednji vijak ali vidim da se ručka nateže. Duži vijci su na imbus i nemaju oznaku kvaliteta. Zameniću ih sa 8.8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8877 Napisano pre 16 sati Drug član, 3038 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan I obavezno locktite na sve šrafove koji drže nosač. Takođe i na sve šrafove na samom nosaču - proveri ih i zategni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 520 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Gde lepite registracionu nalepnicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3498 Napisano pre 12 sati BJB Maxi Scooter Club, 1150 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na vile, nikakav problem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 520 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Znam I ja sam na starom motoru Ali su bile glatke,ove su nekako na nx da kazem izrezbarene nisam siguran dal ce se Dobro zalepiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 183 Napisano pre 12 sati (promenjeno) U prolazu, 68 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki KLX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bobni said: Gde lepite registracionu nalepnicu? Ako nećeš negde na motoru (ja isto na vile lepim dok ne napravim pločicu) onda napraviš malu pločicu veličine nalepnice sa jednom rupom (ili dve) pa ušrafiš gde ti zgodno (kod fara, ispod vila, na mašini, gde god nadješ zgodno i vidno mesto.... prednost pločice je što ne oštećuješ nigde lak ili bilo šta na samom motoru, skidanje nalepnice je bezbolno itd. Neću da tvrdim ali čini mi se da sam vdeo da to ima i na AliExpresu ali svakako možeš to sam napraviti nema ništa prostije od toga, najbolje je od neke Aluminium pločice, večita stvar Promenio pre 11 sati član chief.fire 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 520 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan @chief.firetako Sam nesto I mislio,Ali rekoh ajde da pitam za iskustva,gledao Sam one nosace sto prave na 3d stampace Ali nisam bas odusevljen.nije druze to komplikovano napraviti ipak Sam kao neki majstor,hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1725 Napisano pre 11 sati Drug član, 921 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ja je nisam ni lepio, nosim je sa stvarima za motor u koferu, ili negde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 520 Napisano pre 11 sati Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Jel te zezao neko kada te zaustavi?I ja bih Tako najradije ili sam razmisljao da zalepim ispod sedista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1725 Napisano pre 11 sati Drug član, 921 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Nisu, na granicama isto nista za sada, pre 3 god sam negde bezveze zalepio i propala od kise. Mislim da ne bi pravili problem ali ko zna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejanac 68 Napisano pre 7 sati U prolazu, 45 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Piaggio X9, Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Bobni je napisao: Gde lepite registracionu nalepnicu? Jedna jednostavna plocica od lima 0,5mm ispod vetrobrana, sa jezickom sa rupicom stegnuta vijkom za vetrobran.Jeyicak bukvalnoi rukom savijen da plocica isprati profil i nalegne uz plastiku iza nje.Koga ne mrzi da potrosi pola sata i da ima parcence lima, makaze za lim i busilicu, ali je nalepnica potpuno zasticena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 932 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 384 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Dejanac Daj veću sliku, ne vidi se ništa, ili meni neće da se otvori 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 520 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan @Dejanacstvarno se lose vidi,daj kad mozes posalji mi na 062787747 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...