Rider000 2336 Napisano pre 7 sati Drug član, 1592 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bobni je napisao: Drugari nx500 je na snizenju 6800 evrova,idem danas da uplatim,samo je dilema dal crveni ili beli. Super cena. Neka je sa srecom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3999 Napisano pre 7 sati Drug član, 1976 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari nx500 je na snizenju 6800 evrova,idem danas da uplatim,samo je dilema dal crveni ili beli.Pazi, pazi, konkurencija ipak nešto vredi. Super cena, srećna kupovina.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6684 Napisano pre 7 sati Drug član, 3043 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Gledam po netu sta ima od boja, ok je crveni al beli mi lepsi, Nemam neko pravo glasa posto je moj u osnovnoj Video sam uzimo crni i bukvalno bezlican, ni jedna se crta ne vidi, beli se odmah istakne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1696 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Drug član, 901 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Podjednako su lepi, crveno/crno malo vise vuce na sportski izgled, i malo se manje vidi prljavo. Belo je nekako modernije, vuce na afriku pa mu dajem prednost, jaci utisak ostavlja. Lep mi je od nazad i profil, samo i iskosa spreda ta plastika malo cudna, kockasta... Promenio pre 7 sati član Blackened 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejanac 54 Napisano pre 6 sati (promenjeno) U prolazu, 40 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Piaggio X9, Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, Blackened je napisao: Podjednako su lepi, crveno/crno malo vise vuce na sportski izgled, i malo se manje vidi prljavo. Belo je nekako modernije, vuce na afriku pa mu dajem prednost, jaci utisak ostavlja. Lep mi je od nazad i profil, samo i iskosa spreda ta plastika malo cudna, kockasta... Ma samo nije uvek fotogenican, uzivo izgleda mnogo lepse i zavisi kako ga slikaju..., a naravno beli ili crveni stvar licnog afiniteta... Promenio pre 6 sati član Dejanac 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bianconeri 13 Napisano pre 6 sati U prolazu, 26 postova Lokacija: Budva Motocikl: Honda NX500 2024. Prijavi odgovor kao problematičan Nevjerovatno da je toliko povoljnija cijena u odnosu na Crnu Goru. Kod nas je model sa novim e-clutch mjenjačem 8690€ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 489 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 413 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Placen,uzet crveni jbg gospodja prevagnula,morao Sam da poustim malo.od ponedeljak cu se baviti registracijom I cim to zavrsim preuzecu ga iz salona.od dodatne opreme iz original jedino cu uzeti prikljucak za 12v,kosta 4 I nesto hiljada I bas Sam SE iznenadio Tako niskom cenom.hvala puno svima 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3198 Napisano pre 2 minuta Drug član, 1722 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Bobni ide lepo vreme, mora protegnemo gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...