Darko Mihajlovic 4766 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam iscesljao sve oglase i polako postaje frustrirajuce , ajde da oglasim i ovde , mozda neko zna nekoga ko zna da zna nekoga da ima dobar auto.. Dakle : 1. Budzet je oko 13.000e ( plus minus 2000 ) 2. Pozeljno je gradski suv ( cx 5 i kompanija ) , nije obavezno ali pozeljno. Moze i neka limuzina ali ne karavan 3. Automatik pozeljno 4. Ako je japanac - dizeli stop ! Samo benzin 5. Bmw od 2007 - 2014 - stop ! Tesko je voziti auto znajuci za N47 agregat itd itd .. hvala svima unapred PS . 6. francuzi stop ! ( to djubre mi ne treba u zivotu ) 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2636 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Škoda Yeti ADVENTURE 4x4 DSG WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Škoda Yeti ADVENTURE 4x4 DSG, 2013. godište, Džip/SUV, Dizel 1968 cm3, vozilo prešlo 191200 km, Velika Plana. Putnička vozila - Polovni Automobili Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4766 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Blokiracu te 2 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan koja te to baraba prevarila da uzmeš žopea? 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4766 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan majstor... Ah , cekaj... Majstori su .... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega dobar čovek! <3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1971 Napisano Octobar 3, 2023 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ovde ima Tiguan. Trazi 13000 za njega. Auto je presao nanje od 140000, kod nas kupljen, DSG. Treba ovih dana da mu radim dubinsko pa mogu i detaljnije da ga pregledam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4766 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Od tog tiguana me jedino odbija enterijer iz kombija , iz neki 2000-ih... tugica da gledas ono svaki dan 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6372 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 1814 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Jesi razmisljao o MG zs, jeste kinez ali odlican, ja ga gledam za sebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 402 Napisano Octobar 4, 2023 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Ja tako uzeo Chery.Imam Ford Kugu 2017 2.0 tdci na prodaju, uklapa se u budzet. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4766 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, VladoGrcic je napisao: uklapa se u budzet. Ma , mislim da ne ... budzet je 13k... to plus minus 2000 vazi za bolje aute... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4766 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Sharky - Alex je napisao: Jesi razmisljao o MG zs, jeste kinez ali odlican, ja ga gledam za sebe Ne znam, nisam ga nikad video uzivo. Predstavu nemam sta je to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6372 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 1814 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Videh ga u fordu, izgleda odlicno. pre dva meseca je nov bio 18k € Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4766 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Da da...show. Ma ne bih to 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1041 Napisano Octobar 5, 2023 Drug član, 1075 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 10/3/2023 at 7:41 PM, Darko Mihajlovic said: 5. Bmw od 2007 - 2014 - stop ! Tesko je voziti auto znajuci za N47 agregat Moram da se osvrnem na ovo, i mene su naplašili, ali sam rizikovao. X1 2010 cuveni N47, biturbo 204KS. Auto ima oko 400k km, automatik. Lanac originalni, ne cuje se ništa , proveran detaljno iz istog straha Auto ide kako sumanut, leži kao formula u odnosu na druge SUV, stari ZF automatik radi prerfektno, bez zamene ulja i filtera za pređenih 400.000 km , kaže BMW da ne treba Mane, vešanje tvrdo za ove naše dzade, održavanje skupo ( bar u odnosu na fijate koje sam do sada vozio). Sada sam radio zamenu PK razvoda, što podrazumeva i remenicu, vodenu pumpu, zatezace.... sa zamenskim delovima 100.000 dinara. Sa originalnim bi izaslo oko 150.000 (samo remenica originalna kosta 63.000 dinara). Generalno ovi BMW nisu najekonomičniije rešenje, ali kada stisneš gas opravdaju cenu. Ako je za neku porodičnu voznju, verovatno si u pravu, bolje zaobići, jeftinije je imati narkomana u kući 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1597 Napisano Octobar 5, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su Mitsubisi asx? Valjda sam dobro napisao, ne mogu sad da ga trazim po oglasima da vidim tacne oznake. Neki ga hvale a neki ga kude 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4766 Napisano Octobar 5, 2023 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @lemy , imas srece . Ne kazem , ima takvih primera naravno , ali ima i milion primera pucanja tog lanca ... Jednostavno , ako od 50 auta 40 imaju problem - nije za ne uzimanje u obrzir. Slicna prica je i sa cx5 ... 2.0 benzin skoro pa najsavrseniji benziski agregat , 2.2 dizel milion slucajeva lomova u motoru... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 693 Napisano Octobar 5, 2023 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic posedovao sam na 7 dana CX5 2021. godiste, 2.0 benzin, presao nekih 1500-2000km i mogu reci da je relativno trom auto. Na autobanu, uz neku blazu uzbrdicu, bez saltanja u 4. brzinu nije hteo ni da odrzi brzinu. Ovim ne kudim pomenuti automobil, daleko od toga, samo ne znam kakva iskustva imate sa njim. Cisto delim informacije i licna zapazanja. Sve ostalo je sasvim pristojno. Mozda je gepek malo stisnutiji i deluje spolja vece nego sto je iznutra (jer zadnji tockovi, ili bar oplata, oduzima unutrasnji prostor), ali generalno - fin auto za porodicu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Octobar 5, 2023 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan CX5 2.0 165ks je mrtav konj! Moja majka je uzela isti pre par meseci i ja sam, malo je reci, razocaran performansama. Predlagao sam joj KIA Sportage sa 1.6 turbo motorom, koji ubrzava osetno bolje, ali njoj se ovaj svideo i odluka je pala.Sa druge strane, Mazdin dvolitras preci ce verovatno milion bez problema...Sent from my SM-S908B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Octobar 5, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Vitara 1.4T automatic topla preporuka. Jedini auto sa 4 cilindra u toj klasi bez plasticnih kartera i gluposti po motoru, extra ide i malo trosi. Pohvalio bih i menjač, klasičan automatik sa torque converterom, milina jedna. Ako uzmes allgrip verziju, imas i sjajan 4x4 sistem po kome je suzuki poznat. Na duze ture odlican, dugacke brzine, bas je rasterecen motor. Promenio Octobar 5, 2023 član Overpressure 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2727 Napisano Octobar 5, 2023 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Za tu lovu vidi neki pristojan Audi q5 (2.0 tfsi) skoro sam video jedan u oglasima bas je imao dobru opremu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8185 Napisano Octobar 5, 2023 Ne silazi, 2141 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Darko mihajlovicu,izvini ali moram ovo da napisem.Koliko vidim,tebi ne gine Dacija Duster......best bay. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4408 Napisano Octobar 5, 2023 Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Škoda Yeti 1.4 4x4 DSG M.CARLO WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Škoda Yeti 1.4 4x4 DSG M.CARLO, 2017. godište, Džip/SUV, Benzin 1395 cm3, vozilo prešlo 217765 km, Zemun. Putnička vozila - Polovni Automobili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1971 Napisano Octobar 5, 2023 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aj kad vec kenjamo, 1.4 i 1.8 tsi mozda trenutno najgori benzinci na trzistu, pa Pezo thp 1.6 i Reno 1.4 tce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Octobar 5, 2023 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Biker Boy je napisao: Za tu lovu vidi neki pristojan Audi q5 (2.0 tfsi) skoro sam video jedan u oglasima bas je imao dobru opremu. Pristojan q5 koji je prešao 200-300k km... to je odlicna kupovina za 15000 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...