Jovan Ristic 5462 Napisano Octobar 3, 2023 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, po prvi put u Srbiji se održava trka u trajanju od 24 časa! MEC kup ide korak dalje i 14. i 15. oktobra u Kuli organizuje trku izdržljivosti koja će trajati 24 časa. Po prvi put u Srbiji trka u trajanju od 24 časa! - BJBikers.com BJBIKERS.COM Trke izdržljivosti postaju sve popularnije, a trke u trajanju od 24 časa predstavljaju sam krem moto trkanja. Upravo će po prvi put u Srbiji biti održana trka u trajanju od 24 časa! Motodrom... 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5455 Napisano Octobar 4, 2023 (promenjeno) Pana, 532 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Нисам нашао нашто више , детаљније ... класе , ццм , улаз за посетиоце ? Линк је за пријаву и инфо углавном за такмичаре Promenio Octobar 4, 2023 član Jašim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko će da se bakće s' tim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljusa. 47 Napisano Octobar 4, 2023 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ulaz za posetioce je slobodan i otvoren cak i oko boksova. Mopedi su Tomosovi i Puchovi automatici do 60cc inace mala remek dela. Ima prijavljeno oko 12 ekipa do sada sa vise od 50 ucesnika. Dolaze takmicari iz Hrvatske i Slovenije a u kontakti su i Svajcarci i Holandjani. Moped Endurance Cup postoji od 2017 god.i jedno vreme je bio najace moto takmicenje u zemlji sa vise od 20 motora na stazi sa 8 trka na 4 karting staze. 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljusa. 47 Napisano Octobar 4, 2023 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7378 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno. Svaka čast. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Octobar 4, 2023 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Imao prilike u Jagodini na karting stazi da ih gledam.Kako ono ide.....a i momci ga deru za sve pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4434 Napisano Octobar 4, 2023 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Učestvovaću na ovoj trci, ni kriv ni dužan 10 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5462 Napisano Octobar 4, 2023 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Gliga je napisao: Učestvovaću na ovoj trci, ni kriv ni dužan I ja! Radujem se unapred. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano Octobar 10, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Старт трке 24х Куле је 14.октобра у 11:00, улаз је бесплатан ... видимо се тамо 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2593 Napisano Octobar 10, 2023 (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2648 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim od prve trke, učestvovali moji drugari. Nadam se dolasku da ih podržim i ovaj put. Ova prva slika je sa prve trke na adi huji 2018 Promenio Octobar 10, 2023 član ZEMZEM 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1329 Napisano Octobar 14, 2023 Drug član, 871 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Slučajno prolazih pored staze. Čujem cvaje kako prže, al kontam karting trka opet, al čekaj otkud karting trka, noć je... Pogledam levo s mosta, kad ono mopedi peglaju pun gas, svratih da vidim šta se dešava i pretpostavim da je neka endurance trka u pitanju. Mnogoo mi se svidelo sto ovog ima kod nas. Zvižde cvaje, miriše čitava Kula na dvotaktol 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4434 Napisano Octobar 15, 2023 (promenjeno) Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo odlično iskustvo! Prvi put sam seo na mali motor, prvi put vozim na stazi. O trkanju da ne govorim. Blago rečeno, oduševljen sam. Naš motor (Motomax, br 22) je verovatno bio bliže standardnom nego većina. Srećom, nismo imali pehova. Jedna zamena zadnjih pakni, nekoliko dotezanja i vezivanja auspuha i samo gas. Na kraju deveto mesto u ukupnom poretku. Evo nešto fotki. Nisam baš bio u prilici da fotkam atmosferu i ostale učesnike. Promenio Octobar 15, 2023 član Gliga 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14007 Napisano Octobar 15, 2023 Ne silazi, 6058 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne pitah te jel posluzio kombinezon? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5462 Napisano Octobar 16, 2023 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan @Gliga a ti si vozio sa Nešom u ekipi? Nisam znao. Dobri ste bili. Da prenesem svoje iskustvo, kakvo ludilo, hoću opet! Imali smo peh prvo što nam je motor dosta slabiji. U prvom stintu posle četrdesetak krugova puca sajla gasa u mom stintu. Kasnije smo imaili problema sa varijatorom. Rešavamo to i kasnije ponovo u mom stintu problem. Prvo smo mislili da je svećica ili bobina, na kraju je ispalo da je ventil na karburatoru. Zbog svega toga smo izgubili oko 4 sata u boksu. Od 18.00 krećemo dobro i do kraja trke smo nadoknadili preko 300 krugova za vozačima ispred nas. U jutarnjim časovima primećujemo da naš voljeni Peugeot Fox ispušta dušu. Nadali smo se da će izdržati do kraja. Na sat i po pred kraj trke skroz gubi snagu. Ulazim da odradim poslednji sat i da pokušam da odvezem krugove da sprečim prednost od 7 krugova koju imamo u odnosu na ekipu iza sebe. Međutim, Fox je jedva išao, na pun gas sam prolazio celu stazu koliko je slabo išao. Samo mi je u glavi bilo da izdrži trku i nisam smeo da pustim gas, jer ako pustim ne mere više da se vrati u život. Posle 24 časa od starta, završismo trku. Čestitike svima koji su vozili trku, bilo je stvarno sjajno deliti stazu sa vama. Za vodeće ekipe nemam reči. Vrhunski spremljeni motori i vrhunske vožnje od strane vozača. Impresivno je gledati Proku iz Zrenjanina kako vozi! Njima je pobeda za malo pobegla i otišla u ruke Slovenaca, ali su se borili kao lavovi. Od ulaska u boks do izlaska na stazu, Garage ekipi za zamenu komplet agregata, rezervoara sa sipanjem goriva treba ravno 4 minuta i 44 sekunde. Verovatno najorganizovanija ekipa na ovoj trci. Toliko su organizovani da su povukli i agregat odf 17 kv ako treba da se zavari nešto. 17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4434 Napisano Octobar 16, 2023 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, dvlns je napisao: Ne pitah te jel posluzio kombinezon? Kombinezon je poslužio vrhunski @Jovan Ristic Da da, sa Nešom. Koji ste vi broj bili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 16, 2023 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam trku od 16 do 20h i zaista sam jos uvek pod utiscima. Cestitam svim timovima na učešću, trudu, volji i borbenosti. Ovo je bilo bukvalno kao "mini Le Mans", skoro sve isto samo u manjem formatu. Proka vozi za medalju, kao i jedan momak iz tima 69 TSM Racing a za pobednika iz Slovenije sam cuo da je vozio 60 ccm. Ako je to istina nije fer. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Octobar 16, 2023 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan 60 ccm je dozvoljeno pravilnikom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6011 Napisano Octobar 16, 2023 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra je bilo, ja sam bio tamo jedno 4h. Motor iz Slovenije se mogao prepoznati po zvuku. Ala su ga soakovali alam im vera! Moji zrenjaninci su generalno bili brzi ali su imali vise izgubljenog vremena u boxu jer su imali vise kvarova. Boriki su se kao lavovi. Malo mi je krivo sto nisu uzeli prvo mesto. Cestitke svima, fenomenalno trkanje! (Sem ovih sto su se trkali kao da idu po 'lebac! , oni su se samo provodili) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2839 Napisano Octobar 16, 2023 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kaze mi M.Kvarisa da su svi zajedno za 24h presli ukupno 17500km. Bio i ja par sati. Odlicna atmosfera. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5462 Napisano Octobar 16, 2023 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Gliga je napisao: Kombinezon je poslužio vrhunski @Jovan Ristic Da da, sa Nešom. Koji ste vi broj bili? 666 đavolji broj na Peugeot Fox-u. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14007 Napisano Octobar 16, 2023 Ne silazi, 6058 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Ninja66 je napisao: Kaze mi M.Kvarisa da su svi zajedno za 24h presli ukupno 17500km. Bio i ja par sati. Odlicna atmosfera. Ako mislis da je jedan tim presao toliko ima bar jedna nula viska a i 1750 km tesko matematicki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4434 Napisano Octobar 16, 2023 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude posle kako nisam ni vozio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2839 Napisano Octobar 17, 2023 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, dvlns said: Ako mislis da je jedan tim presao toliko ima bar jedna nula viska a i 1750 km tesko matematicki Rece svi timovi zajedno,ako Dipl.Ing.Kvarisa gresi, gresim i ja. Njihov tim 1630 krugova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4434 Napisano Octobar 17, 2023 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan krug je oko 620m, 18 timova ukupno. U proseku svaki tim oko 1500 krugova. Nakupi se tu dosta kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...