Alekre 17091 Napisano Subota u 15:15 Integrisan, 8553 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To će da ti ispadne. Kupi nosače za tablicu bez bušenja tablice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandarkok 14 Napisano Subota u 15:36 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Cfmoto 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koji nosac, jel imas neki link da vidim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeđaNiš 28 Napisano Subota u 15:42 U prolazu, 9 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF 700MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, aleksandarkok je napisao: Ne znam koji nosac, jel imas neki link da vidim? Idi u neku bilo koju moto prodavnicu, dobiješ uvek za Dž ili 200rsd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandarkok 14 Napisano Nedelja u 11:44 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Cfmoto 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog lepotana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandarkok 14 Napisano Nedelja u 11:45 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Cfmoto 700MT Prijavi odgovor kao problematičan A vezano za problem tablice ukucao sam mali ekser u tablicu u gornji desni ugao, sad valjda nece da spadne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2409 Napisano Nedelja u 12:25 Drug član, 1480 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Svaku moto tablicu sam ubacivao u nosac, i jos je probusim i stavim lepe srafice. Da za svaki slucaj ne ispadne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandarkok 14 Napisano Nedelja u 13:01 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Cfmoto 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam umesto eksera provukao zicu i vezao tablicu sa ramom, e tak sad nece nigde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 100 Napisano Nedelja u 14:00 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Žica glavu čuva, šubara je kvari, kvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serbix 18 Napisano Ponedeljak u 20:22 U prolazu, 12 postova Motocikl: Tomos CTX, Kawasaki GPZ 500, Kawasaki GPX 750, Aprilia 50 SXR, CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak mog iskustva sa CFMoto servisom i uvoznikom Guevara D.O.O. * 24. april 2026. – kvar prijavljen servisu telefonom i putem email poruke. Rečeno mi je da se javim 27. aprila i da procedura garancije i otklanjanja kvara počinje od trenutka kada serviser ustanovi kvar i preda zahtev za reklamaciju. A što me je malo "naljutilo" jer po Zakonu o zaštiti potrošača u Srbiji rok za rešavanje reklamacije počinje od dana podnošenja reklamacije i prijave kvara, a ne od dana kada servis ustanovi kvar i preda zahtev za reklamaciju uvozniku. * 27. april – kontaktiram servis. Serviser mi kaže da imaju veliku gužvu i da se čujemo za nedelju dana kako bi mi rekao kada da dođem. Na moje insistiranje i molbu da će kvar vrlo brzo biti uočen, ipak me prima istog dana i tom prilikom ustanovljava kvar. * 6. maj – pošto me niko nije zvanično obavestio o statusu reklamacije, kontaktiram servis i dobijam informaciju da su imali problem sa serverom i da su tek u toku dana (nakon 10 dana od dana ustanovljavanja kvara od strane servisa) uspeli da pošalju reklamaciju. Rečeno mi je i da očekujem odgovor iz Guevara D.O.O. narednih dana, kao i da se nadaju da će deo stići početkom sledeće nedelje. * 18. maj – pošto me i dalje niko ne obaveštava. Kontaktiram servis koji me upućuje da zovem uvoznika. Pokušavam telefonom da kontaktiram Guevara D.O.O., ali se niko ne javlja, pa šaljem email. Na email odgovaraju istog dana veoma ljubazno i potvrđuju da je garancija odobrena, da je deo poslat 12. maja brzom poštom i da serviser treba da preuzme paket u Varvarinu. * 20. maj – deo još nije stigao. Servis tvrdi da deo nije poslat i da mu nije stigao, dok u Guevara D.O.O. navode da jeste poslat i da koleginica već dva dana pokušava da reši problem koj je nastao sa pošiljkom. Dobijam tracking broj preko kog mogu da vidim samo sledeći status: „Podaci o parceli su uneti u GLS IT sistem; paket još nije predat GLS-u.“ * 22. maj – lično kontaktiram GLS brzu poštu i dobijam odgovor da paket nije predat njihovoj službi i da se obratim pošiljaocu (Guevara D.O.O.). Istog dana ponovo putem email poruke kontaktiram Guevara D.O.O. i dobijam odgovor da je kurir preuzeo pošiljku i da imaju potvrdu o tome, ali da brza pošta to negira. Takođe mi je rečeno da će me obavestiti kada problem bude rešen. * 25. maj – na GLS portalu i dalje stoji isti status: „Podaci o parceli su uneti u GLS IT sistem; paket još nije predat GLS-u.“. I dalje me niko ne obaveštava o daljem toku rešavanja problema i ako već probijaju zakonski rok da reše reklamaciju. Zbog cele situacije propalo mi je planirano trodnevno putovanje, kao i tri dana godišnjeg odmora koje sam uzeo. Takođe sam imao rezervisan i unapred plaćen smeštaj. Za 27. maj imam uplaćeno novo putovanje i ponovo uzeta tri dana odmora, ali po svemu sudeći i to će propasti. Čak i kada deo konačno stigne, verovatno će biti potrebno još nedelju ili dve da servis pronađe termin za zamenu. O izgubljenim živcima i da ne govorim. Za sada ne želim nikoga unapred da osuđujem, ali sam veoma razočaran celokupnim odnosom i organizacijom od strane Guevara D.O.O. Teška srca ali ipak mogu nekako da razumem kašnjenja i probleme čak i ako reklamacija nije rešena u zakonskom roku od 30 dana, ali mi je teško da razumem da se banalni problem sa pošiljkom ne rešava gotovo dve nedelje, bez ikakvog konkretnog obaveštenja i poštovanja prema kupcu. Ne smem ni da zamislim kako bih prošao da sam imao neki ozbiljniji kvar na motoru. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 49 Napisano pre 19 sati U prolazu, 78 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je što ti se desio kvar ali nisi ti prvi koji ima takvo iskustvo sa njima, moj kolega je imao isto to sa kvadom koji je stajao 45 dana u servisu, bukvalno je bilo isto takvo prepucavanje poslat deo nije poslat stiže ne stiže. A čuo sam i još par drugih slučajeva sa sličnim iskustvima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thewitchermr 58 Napisano pre 19 sati U prolazu, 24 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Cfmoto 300nk Prijavi odgovor kao problematičan ja sam batalio tu njihovu kaoo garanciju posle prvog cekanja mesecima za deo. svi su oni fini dok ne uvale tj prodaju motor sta vec a posle to nema ni stida ni srama da te laze zavlaci pravi budalom. za te novce motor je i ok ali ti nasi dileri servisi su ocaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7075 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 5124 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi ideja da nekog opravdavam, al samo da napomenem i podsetim da se problemi sa isporukama dešavaju, ebiga. Ja sam proletos naručio neki deo od prodavca u Belgiji da stigne do šure u Holandiju, što inače ide ekspresno kad je sve regulare. Nakon 2 meseca čekanja, morao da odustanem, ali vratili su mi novac, ako je za utehu. Generalni štrajk je bio u Belgiji, pošte nisu raznosile, onda se nagomilala gužvetina i sve tako. Čim nešto zavisi i od treće strane, dobre su šanse da ne ide baš glatko. Problem je što naši servisi i prodavci nisu korektni u komunikaciji s kupcima. Plaše se tužbi, šta li, prekorečenja zakonskih rokova, i onda daju oprečne informacije, zaluđuju i lažu, što ostavlja jako loš utisak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7389 Napisano pre 15 sati Enduraš, 6721 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Serbix said: bog cele situacije propalo mi je planirano trodnevno putovanje, kao i tri dana godišnjeg odmora koje sam uzeo. Takođe sam imao rezervisan i unapred plaćen smeštaj. Za 27. maj imam uplaćeno novo putovanje i ponovo uzeta tri dana odmora, ali po svemu sudeći i to će propasti. Čak i kada deo konačno stigne, verovatno će biti potrebno još nedelju ili dve da servis pronađe termin za zamenu. O izgubljenim živcima i da ne govorim. Nisi otišao na planirano putovanje jer ti lonac zvecka ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serbix 18 Napisano pre 12 sati U prolazu, 12 postova Motocikl: Tomos CTX, Kawasaki GPZ 500, Kawasaki GPX 750, Aprilia 50 SXR, CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, boza_kg je napisao: Nije mi ideja da nekog opravdavam, al samo da napomenem i podsetim da se problemi sa isporukama dešavaju, ebiga. Ja sam proletos naručio neki deo od prodavca u Belgiji da stigne do šure u Holandiju, što inače ide ekspresno kad je sve regulare. Nakon 2 meseca čekanja, morao da odustanem, ali vratili su mi novac, ako je za utehu. Generalni štrajk je bio u Belgiji, pošte nisu raznosile, onda se nagomilala gužvetina i sve tako. U mom slučaju se ne čeka na deo koji treba da stigne iz druge države, već iz Beograda u njihovom ovlašćenom servisu u Varvarinu. Uvoznik tvrdi da je deo predat brzoj pošti, brza pošta to negira, i tako u krug. Ja bih razumeo da deo ne stigne brzom poštom za dan, dva, ali nije stigao ni posle 2 nedelje. Čak i da je brza pošta ta koja laže, Guevara je imala dovoljno vremena da sa njima to reši (imaju nadzorne kamere, papire o predaji i sl.), a mogli su i da pošalju drugi deo, a da problem među njima neka rešavaju mesecima i o trošku onoga ko je taj problem napravio. Takođe, niko me od njih nijednom nije obavestio da postoji problem, da se izvinu i da pitaju za produženje roka. Uvek sam morao ja njih da kontaktiram, a oni su samo na moje email poruke odgovarali, prebacivajući odgovornost na servis i na brzu poštu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serbix 18 Napisano pre 12 sati U prolazu, 12 postova Motocikl: Tomos CTX, Kawasaki GPZ 500, Kawasaki GPX 750, Aprilia 50 SXR, CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, aca-pn je napisao: Nisi otišao na planirano putovanje jer ti lonac zvecka ???? Ako bi banalizovali stvar, tako je. Da li bi ti krenuo na putovanje ako ti ovlašćeni servis kaže da ne voziš motor na duže (eventualno može u gradu i bližoj okolini) jer može da se desi da se taj deo u loncu potpuno otkači, da zapuši auspuh ili šta već i da time napravi još veći problem i veći kvar na motoru i da u tom slučaju ne bih imao pravo na reklamaciju? Naravno, mogao sam da krenem i autom, samo kako bi ekipu koja ide motorima svojim autom pratio na putevima gde auto ne može da prođe jer je bar 30% vožnje putovanje van puta i putevima koji nisu za auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serbix 18 Napisano pre 4 sati U prolazu, 12 postova Motocikl: Tomos CTX, Kawasaki GPZ 500, Kawasaki GPX 750, Aprilia 50 SXR, CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Danas su me zvali iz Guevara D.O.O. , čovek se izvinio zbog nelagodnosti i nesporazuma i obećao da će problem oni rešavati sa brzom poštom, a da će poslati novi deo u servis. Ne sumnjam u njegovu iskrenost i nadam se da će problematični deo uskoro biti zamenjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...