Duta_91 36 Napisano Mart 19 U prolazu, 11 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Suzuki K5 1000, CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Žaksi na lepim rečima. Evo po neka obećana fotografija: -grejač sedišta i ručica: Kao što sam i predpostavio T-BOX sastavni deo motorcikla, dok se recimo na modelu 450 MT doplaćuje 300 €. Setili su se konačno da postave bočne ventile, na displeju očitavanje pritiska i temperature vazduha u pneumatiku, ujedno na displeju uključen OFF ROAD mod, gde se vidi da gasi TC i ABS na prednjem točku: I još 2 fotografije za kraj CFMOTO 700 MT i CFMOTO 800 MT 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2389 Napisano Mart 19 Drug član, 779 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da su i felge drugačije. Ne znam samo što ne stave retrovizore sa 450MT za bilo kakav offroad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3046 Napisano Nedelja u 13:38 Drug član, 1558 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan It's alive!Ne znam da li brutalan, nisam odgledao :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8732 Napisano Nedelja u 14:08 Ne silazi, 2246 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni,jedina zamerka je premali displej. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1091 Napisano Nedelja u 14:11 BJB Maxi Scooter Club, 487 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se ohladio, baš je krmačica - za mene nije. Nerealna ponuda za te pare, jos 200e dole na sajmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3046 Napisano Nedelja u 14:16 Drug član, 1558 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram da probam krmačicu, meni deluje kao dobra priča. Eh, da je 30ak kila lakša...Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18629 Napisano Nedelja u 14:37 Integrisan, 5573 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Onda bi kostao 1000 evra vise xD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3046 Napisano Nedelja u 14:46 Drug član, 1558 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Onda bi kostao 1000 evra vise xDMislim da bi ubili prodaju da ima 210 kila sa svim tečnostima i da košta 7200. Ovako... Prodavaće se sigurno ali neće biti pomama.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18629 Napisano Nedelja u 14:50 Integrisan, 5573 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Gordak985 said: Mislim da bi ubili prodaju da ima 210 kila sa svim tečnostima i da košta 7200. Ovako... Prodavaće se sigurno ali neće biti pomama. Sent from my SM-S911B using Tapatalk Kontam da su mogli napraviti, uradili bi to. E sad ja sam lupio 1000 evra. Ko zna koliko jer verovatno bi ram i sve ostalo moralo biti od aluminijuma. Ne znam od koje legure je sada, celik? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3046 Napisano Nedelja u 17:59 Drug član, 1558 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Po težini rekao bih od pružnih šina...Sent from my SM-S911B using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1565 Napisano Nedelja u 18:27 Drug član, 1035 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Leelee leelee 240kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 221 Napisano Nedelja u 19:28 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga baš danas obišao na sajmu. Lepo izgleda nema šta, cena je skroz OK, ali da se oseća težina, oseća se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5082 Napisano Nedelja u 19:42 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1544 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Podseća me na ono šta je TRK502 uradio pre par godina - nešto šta izgleda dobro, GS vibe, za 3-4x manje para, ali boluje od iste boljke kao i TRK, kao i ja - višak kilograma. Promenio Nedelja u 19:43 član Skittles 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duta_91 36 Napisano Nedelja u 19:48 U prolazu, 11 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Suzuki K5 1000, CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Za predhodni CFMOTO 700 MT po papirima piše da ima 220 kilograma, a za novi da ima 240 KG, meni se sve čini da je novi LAKŠI, verovatno je drugačija ciklistika. Sada ću baš da pogledam šta kaže Šone, vozio ga je dosta. Vozio je i predhodni model dosta, bili smo zajedno do Sarajeva, one je išao CFMOTO 700 MT-om 2023. Kažu 10 kilograma mase dole, otprilike 1000 € gore, kad se spusti kilaža ispod koje može da se ide skidanjem nosača za tablicu, nogostupa i tih stvari. KTM 790 je za 20 kilograma lakši od CFMOTO 800 MTX i skuplji za 2000 evra sa odključanim PRO paketom ( tempomat, TC i šifter) a proizvodi se na istom mestu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13815 Napisano Nedelja u 20:23 Ne silazi, 7637 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/25/2025 at 10:14 AM, Alekre said: Da prepriča brošuru, da se žali malo na sedište i vizir, da drndaju tablet i da kaže kako malo ima vibracija ali nije strašno. Evo citiram post iz februara da ne moraš da gledaš Šonetov video. Ja ga odgledao baš da čujem šta će da kaže... Kazao citirano i gomilu opštih mesta. Na primer, ima žičane točkove? Ajde, nemam oči pa nisam video da ih ima. Ima LED svetla... Eto to mi je bitno, ja mislio ima fenjer napred za kratko svetlo i baterijsku lampu za dugo svetlo. Evo priča o težini da je motocikl upravljiv i izbalansiran u vožnji. Pa i Goldwing 1800 je izbalansiran u vožnji sa svojih 360kg. Ima Kayabinu potpuno podesivo vešanje? I? Šta? Nigde ne pominje jel ta vila ima klasičnu damping šipku, ketridže, šta god? Taj motor ima 240kg i u startu je težak a gde je vozač, suvozač i prtljag? Jel ogibljenje može da nosi sa tim ili je za korisnike koje imaju takve prohteve bolje da gledaju drugi motocikl? Nigde ne govori o tome za koga je ovaj motocikl? Jel pogodan za nekog ko je visok 175 ili 190cm? Za nekog ko ima dugačke noge? Jel pogodan za saputnika i tri kofera pod punim opterećenjem? Pošto kaže da se lepo vozi tri kofera. Pa lepo sa tri prazna bez suvozača. Nebitno sad ovde da li je ovaj 700MT ovakav ili onakav, govorim o tome koliko mu je recenzija bezvezna, puna opštih mesta bez kvalitetne informacije po kome bi moglo da se zaključi za kakav način upotrebe i kakvog vozača bi ovaj motocikl bio idealan izbor. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 31 Napisano Nedelja u 20:32 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno kako se ljudi prije kupovine opterecuju tezinom motora, a nakon kupovine se nakite kuferima (a unutra uglavnom nepotrebne stvari), crashbarovima, ekstra maglenkama itd. Ajde da ides za Dakar, ali vecina vozi po cesti uz povremeni makadam. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3046 Napisano Nedelja u 20:33 Drug član, 1558 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre niko ovde ne onožava Šoneta ali ti kao da ga mrziš sa žarom nekog pesnika :-)I da, KYB oslanjanje koliko ja znam nema, ima YUAN, ali sad vidim na našem sajtu piše KAYABA. Mooožda je za neko drugo tržište drugačije ali ne verujem, neki evropski sajt je bio u pitanju gde to pročitah, takođe je zo i naveo neki evropski recenzent, a koliko znam svi su bili na istom događaju.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 94 Napisano Nedelja u 20:34 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Ti beše iz auto-industrije? Onda najbolje znaš da je svaka ova recenzija plaćena/sponzorisana od proizvođača/prodavca, i da nikada ništa konkretno nećemo saznati od ovakvih "stručnjaka". Osim da je motor brutalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10833 Napisano Nedelja u 20:42 Hronični Motociklopata, 7472 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su mu "testovi" prije bili, sad je super, napreduje covek, ne budite na kraj srca, ali i dalje mi je Duje STMoto najbolji domaci jutjuber po tom pitanju. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8732 Napisano Nedelja u 20:46 Ne silazi, 2246 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 brate,pomešao si oslanjanje sa kočionim kleštima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 35 Napisano Nedelja u 20:46 U prolazu, 64 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam juče na sajmu da vidim kako izgleda, iskreno nije me oduševio na prvu kao što je npr prošlogodišnji model. Razmišljao sam se ozbiljno da prodam moj i da doplatim za ovaj noviji ali sam odustao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3046 Napisano Nedelja u 20:55 Drug član, 1558 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 brate,pomešao si oslanjanje sa kočionim kleštima.Brate, pomešao si J.Juan sa YUAN. Chongqing Yuan Innovation Technology Co., Ltd.-Motorcycle Shock Absorber,Automobile Shock Absorber,Intelligent Suspension System EN.YUANABSORBER.COM Chongqing Yuan Innovation Technology Co., Ltd.Chongqing Yuan Innovation Technology Co., Ltd. J.Juan | Brake Systems JJUAN.COM Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 355 Napisano Nedelja u 20:56 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Meni se novi ne sviđa kao moj stari... Otom potom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3046 Napisano Nedelja u 21:00 Drug član, 1558 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude da sam izmislio :-)"The 2025 700MT has 43mm inverted forks and an adjustable rear shock, with 150mm and 148mm of travel respectively. Suspension units are now sourced locally from YU'AN rather than KYB." CFMOTO - 700MT - 2025 WWW.MAGNETMOTOS.CO.UK Key SpecificationsPrice£6,199License ClassA or A2Speed112 mphPower50kW @ 9,500 Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1706 Napisano Nedelja u 21:27 (promenjeno) Drug član, 1057 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Bio na sajmu. Pogledao ga, opipao. Bas je krmaca od motora. Velik, lep, nekako sve preporuke od drugara koji radi u cf moto (namerno ga ne navodim) idu ka njemu. Ozbiljno sam se zaljubiskao. A cena od 6200 evra je vrh. Promenio Nedelja u 21:28 član Zarkela 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...