MajorSoul 141 Napisano Septembar 28, 2023 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga poznavao ali smo u istom kraju... video sam ga par puta ujutru na kafi kad ostavi decu u vrtic Stvarno velika tuga i tragedija za porodicu i za tog klinca, kao sto je neko napisao treba ziveti sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6177 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 1779 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kolegu Marka nazalost nisam upoznao, ali svaki put me prodje jeza kada nastrada neko sa foruma. Pocivaj u miru kolega, saucesce porodici. komsija @Wildserbian ako bude nekog skupljanja novca javljaj obavezno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2160 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Užas. Kako je to čudno....Kreneš kući, sve normalno, čekaju te....trebali ste u park, javio si ženi kad stižeš da ručate zajedno....i ne stigneš nikad. Zbog toga što neko nije pogledao na retrovizor.Saučešće porodici....Послато са ŽaoMi 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Šta god čovek da kaže to je samo još jedna kap u moru tuge, kakva tragedija... Saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Бог душу прости, на опрост свих грехова, вечни мир у Царству Божијем 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8296 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ceo dan mi ova tragedija ne izlazi iz glave. Žao mi kolege srce me boli, a i ono nesretno dete šta učini sebi. Uh koliko smo potonuli za ovo zadnjih nekoliko decenija, katastrofa. Bog neka mu dušu prosti i pomeni ga Gospode u Carstvu svome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Septembar 28, 2023 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno koliko je puno nesreća u poslednjih par nedelja, pred sam kraj sezone. Prosto strašno :mobilizator: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8479 Napisano Septembar 28, 2023 (promenjeno) nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Wildserbian je napisao: Ma da imao je situaciju pre mesec dana. Kad su mu digli prethorni motor kupio je ovog Bev-a 500, i jebavao ga je motor celo vreme.. non stop je bio sa njim kod majstora, pa mu negde napukao ram, pa se gasio, pa nece da vuce etc… Pre nekih mesec dana sam mu onako usput rekao prodaj tog baksuza i kupi nesto od 250-300cc za kuca-posao rutu. Sahrana ce verovatno biti u petak u GM. Da li znaš mesto i vreme sahrane? Upoznali smo se neke 2008me ispred Sava centra. Nije imao motor, a došao je na jedno od prvih bjb upoznavanja. Išli smo na novobeogradsko leto na Savi. Ja sam ga vozio. Promenio Septembar 28, 2023 član mrle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1488 Napisano Septembar 29, 2023 Drug član, 838 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Sahrana je danas u 13 casova, na gradskom groblju u Gornjem Milanovcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2624 Napisano Septembar 29, 2023 Braveheart, 700 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici... Javite na koji racun mozemo da uplatimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 473 Napisano Septembar 29, 2023 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Velika tragedija... Svakodnevno u više navrata svedočim bahatoj i bezobzirnoj vožnji i koliko su ljudi odsutni za volanom buljeći u svoje telefone. Saobraćajna kultura prilično verno oslikava stanje u društvu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12545 Napisano Septembar 29, 2023 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, tomamega said: Neverovatno koliko je puno nesreća u poslednjih par nedelja, pred sam kraj sezone. Prosto strašno :mobilizator: Tipično za kraj sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano Septembar 29, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće porodici, deci i prijateljima... Kolega, neka su ti široki putevi nebeski. Vozi u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5053 Napisano Septembar 29, 2023 Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je otisao, tu ne mozemo da pomognemo. Ali mozemo pomoci supruzi kolege i njegovoj deci. Nase malo njima spas. Koliko sam razumeo supruga u drugom stanju, nezaposlena, podstanari... Ovde treba da napravimo fond da uplacujemo mesecno, dok se ne snadje i stabilizuje...To rade kolege.Dajte ko ima neki racun... 2 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 270 Napisano Septembar 29, 2023 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ispratismo brata na vecni pocinak. Ostavicu racun kad budem saznao. Supruga nema ni racun u banci, ni pin od njegovih kartica, ni ovlascenje za racun. Bukvalno su zavisili od njegove plate. Firma ce joj uplatitu jednu platu extra, a i mi kolege smo skupili u firmi znacajan iznos. Kad bude otvorila racun ostavicu ovde pa ko kolko moze…bar da im olaksamo ovaj neki period dok se ne snadju. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Septembar 29, 2023 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce porodici,a njemu siroki putevi nebeski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 29, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Neka pociva u miru brat. Iskreno saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 270 Napisano Septembar 29, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo ljudi moji. Upravo u Krnjaci. Dva decka na X-max-u.. Ovaj sa puntom izleteo iz sporedne ulice na crveno pa pobegao sa lica mesta, juri ga policija po kraju. I jedan i drugi krvavih glava..pitaj boga sta ce biti... Promenio Septembar 29, 2023 član Wildserbian 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11037 Napisano Septembar 29, 2023 Ne silazi, 2198 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan To sto je magarac pobegao,a punto ostao?Nacice ga po tablici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1028 Napisano Septembar 29, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, cezarpa je napisao: To sto je magarac pobegao,a punto ostao?Nacice ga po tablici. Verovatno bi bio pozitivan na sve i svasta pa proba da bezi dok se malo ne "izluftira". Posle ce da se vadi da je bio uplasen i da je zato pobegao Promenio Septembar 29, 2023 član rus022 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5969 Napisano Septembar 30, 2023 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 9. 2023. at 21:09, Satelis je napisao: Uhhh sad je jos teze, Mare je bio sjajan lik. Retko posten covek, borac, Bev sa slika je ovaj iz teme... jos teze pada pocetak njegovog posta ispod Uh... Najezio sam se kad sam procitao sta je napisao. Neka mu ja laka crna zemlja, a porodici svim srcem zelim neku nadljudsku snagu da sve ovo preguraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Septembar 30, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo i ja čitam ovu užasnu vest. Zatečen sam, osećam se kao da ga poznajem, tuga. Borio se za porodicu, klinac, jedno na putu, podstanari...i odjednom ga nema. Trebalo bi pomoći njegovoj porodici, koliko god ko može. Saučešće porodici i da sačuvaju svoje zdravlje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8425 Napisano Septembar 30, 2023 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Neka počiva u miru. Saučešće! Još jedna molba za ljude koji su ga poznavali da omoguće (naravno u dogovoru sa porodicom) da zajednica pomogne koliko može. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8479 Napisano Octobar 14, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 9. 2023. at 15:09, Wildserbian je napisao: Ostavicu racun kad budem saznao. Da li si saznao račun? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2527 Napisano Octobar 15, 2023 (promenjeno) Drug član, 1082 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga,baš je bio normalan čovek i na mestu.Nisam ga upoznao lično ali smo se dopisivali,bilo mi je zadovoljstvo druže. Promenio Octobar 15, 2023 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...