Deki Katana 1781 Napisano Septembar 23, 2023 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem motocikl Suzuki GSX 750 F Katana, II generacija (1989-1997) 100KS, 1990 godiste, za 1450 Evra. Motocikl je u mom vlasnistvu vise od 6 godina i u jako je dobrom stanju. Odrzavan i vozen uglavnom na vecim putovanjima, za sta je i bio kupljen. Prodaje se iskljucivo zbog nedostatka vremena da se vozi. Kupljen je sa 43,000km a sada ima 63,000km. Poslednjih godina jako malo. Prosle godine ni malo (racunam registracionu godinu). Registrovan je do kraja Avgusta 2024. Redovno odrzavan, posedujem azuriranu listu od kako je u mom vlasnistvu pa moze da se isprati istorijat. Prvenstveno su to redovna odrzavanja potrosnih materijal. - Poslednje sto je uradjeno je zamena filtera ulja i ulje, isto krajem Avgusta, pred produzenje registracije. - Kociona tecnost zamenjena u Maju. - Obe gume u solidnom stanju, mogu bar jos 5,000km pre zamene. - Veliki servis je bio uradjen kada je kupljen (gume, sve tecnosti i filteri, svecice, stelovanje karburatora, kocioni disk paknovi, lezaj vrata, cak i set (lanac i lancanici) koje i nisam trebao da menjam ali me je tadasnji majstor "ubedio" (prilazem i "stari" set koji je u jako dobrom stanju). U sustini ova masina je vrlo zahvalna sto se tice troskova odrzavanja. Model je poznat kao proveren, jako izdrzljiv i udoban sport-turer, sto se i potvrdilo. Mene je odlicno sluzio i nadam se da ce i buduceg vlasnika. Ne bih ga menjao da imam vremena i uslova da ga vise koristim. Za sada je prvi put objavljen na forumu a onda cu ga staviti i na opste javne oglase. 25 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 23, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvih primeraka za ove pare vise nema da se nadje. Srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Septembar 23, 2023 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Lepota Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Septembar 23, 2023 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ili telefon pravi dobre slike ili motor izgleda do jaja... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Septembar 23, 2023 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Najlepsa kolor sema 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4577 Napisano Septembar 23, 2023 Drug član, 989 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Pre manje od mesec dana sam video motor uživo i kakav je na slikama tako i izgleda. Srećna prodaja Deki! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Septembar 24, 2023 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Deki žao mi je što je došlo do toga, ali isto bih uradio u toj situaciji. Nema svrhe da ovakav lepotan stoji, a opet da mora da se registruje i održava, baš bačena para. Najbolje znaš šta ti je činiti i kakvi su ti planovi u budućnosti, ali sam siguran da ćeš ti kao stari i pravi bajker vrlo brzo opet u sedlo. Treba još vožnji da se odveze i lepih putopisa napiše, u suprotnom ostaćeš dužan i sebi i nama Što se tiče samog motora zaista perfekta sprava. To su vrhunski motori jako pouzdani, snažni, uglađeni, udobni i sam sam 6 godina uživao u skoro istom agregatu... Ovaj je i očuvan i održavan i ko ga kupi sa osmehom će se voziti. Srećna prodaja i brz povratak . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12780 Napisano Septembar 24, 2023 Ne silazi, 7381 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Valja imaš nekoliko dana u godini da napraviš bar jednu ili dve velike dvodnevne ture ili bar par sati jednom mesečno da napraviš koji krug. Imaš sigurno. Nego znam kako to ide, slabo voziš i onda kad imaš taj tračak vremena mrzi te da se oblačiš, pakuješ, itd. Postanje umesto uživanja cimanje što bi beograđani rekli. Predpostavljam da bi ti ovaj motor prodao za 1300/1350/1400 eur a to je danas sitna para koju porodica potroši za jedan mesec na osnovne potrebe. Opet, kasnije ćeš teže da odvojiš pare da ponovo uđeš u priču osim ako nećeš da uzmeš neki lom. Digni to na klocne, podmaži, napuni rezervoar do kraja i neka čeka. 6 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16920 Napisano Septembar 24, 2023 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srecna prodaja, lep primerak. Iz istog razloga sam napustio motociklizam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10522 Napisano Septembar 24, 2023 Hronični Motociklopata, 7331 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Alekre je 100% u pravu, ja ga nebi prodao pa makar crko, nije smak sveta ako ga ne registrujes par sezona, samo nek je on u garazi, nek stoji leba ne trazi, a vremena i situacija ce se vec promeniti na bolje kad tad. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 24, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Motorcyclist je napisao: Iz istog razloga sam napustio motociklizam. Kako iz istog razloga kad stalno pecas 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16920 Napisano Septembar 24, 2023 (promenjeno) Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Bojan82 said: Kako iz istog razloga kad stalno pecas Ako je stalno dva puta u mesec dana onda ok :). A to da stoji i leba ne jede nije istina al dobro. Prvi razlog je bio finansijske prirode, bezobrazna cena tehnickog i registracije pa onda nedostatak vremena za voznju i generalno smorilo jedno te isto. Promenio Septembar 24, 2023 član Motorcyclist Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 24, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Bas htedoh napisati,da placa neko regu a vozi tek ponekad...bacanje para. Osim ako je nekom 300tinak evra sitnica,onda ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Septembar 24, 2023 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, max80 said: Deki žao mi je što je došlo do toga, ali isto bih uradio u toj situaciji. Nema svrhe da ovakav lepotan stoji, a opet da mora da se registruje i održava, baš bačena para. Na zalost vec duze vremena se nosim ovom mislju, bas zbog gore opisanih razloga. Sa jedne strane se i dalje dvoumim jer je motor dobar i ima jos par destinacija koje bih proputovao. Hvala ne lepim komentarima Vlado. Vreme ce pokazati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Septembar 24, 2023 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Bojan82 said: Bas htedoh napisati,da placa neko regu a vozi tek ponekad...bacanje para. Osim ako je nekom 300tinak evra sitnica,onda ok Slazem se sa prvom recenicom ali i da dopunim povodom troskova registracije, kako ne bi bilo dezinformacija. Obnova registracije i osiguranja je 19-20,000din za ovaj motor, sto po danasnjem kursu od oko 117din/evro, ispadne 170Evra, .... sto opet nije zanemarljivo ali nije 300+. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 24, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ok,naravno lupio sam bzv.Mene moj 600cc i 88 god vise kostao,al bio neregistrovan par godina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Septembar 24, 2023 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Šta znam, teška odluka svakako. Ako nije baš neka frka za lovu, ja bih ga ostavio barem do isteka registracije. To je dobar deo sledeće sezone, servis odrađen, baš ništa nećeš izgubiti u novcu, jer ti to niko neće platiti, možda samo malo olakša prodaju. Čak i povremeno da ga provozaš ima smisla kada je već tako i nemaš troškova naredni period. Znam da ćeš sigurno isplanirati neku turu kao svih ovih godina. Znam i da te je vreme omelo proletos da kreneš motorom put Hilandara. Dakle ništa nećeš izgubiti, a uživaćeš siguran sam u barem još jednoj lepoj turi, a to nema cenu. A onda lepo vidi gde si i šta si. Za godinu dana, dosta stvari može da se promeni, ako ne imaćeš sigurno jasniju sliku. Ako vožnje i dalje budu retke prodaj ga bez suza da ti krene. Kada se promeni situacija uvek možeš da se vratiš. Pare brzo nestanu, ali se i skupe kada čovek ima želju i cilj. A motora će uvek biti i ne slažem se da za recimo 1.500-1.700 evra mogu samo lomine da se kupe i ako je činjenica da je teško naći dobar primerak. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10055 Napisano Septembar 24, 2023 Drug član, 1496 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Deki, da nisi zaboravio da mi ostaviš saobraćajnu, vozio bi se on radovno svakog vikenda. Čisto da ne zapekne mašina od stajanja. 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10522 Napisano Septembar 24, 2023 Hronični Motociklopata, 7331 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Motorcyclist je napisao: A to da stoji i leba ne jede nije istina al dobro. Pa nije to od mleka i pavlake da će da se pokvari od stajanja, ako se adekvatno garažira/konzervira može to komotno da stoji par godina samo mu posle očistis karburatore, promeniš ulje i vozi Miško. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Septembar 24, 2023 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan @max80, najgore je sto se sve slazem. Na klackalici sam. U mojoj situaciji postoje jaki argumenti za prodaju ali nije da nema argumenata i da ostane. Najveci problem je sto nemam uslova gde da ga drzim u Beogradu. To sto sam nasledio od prababe kod Kraljeva poseduje odlicne uslove, kao sto se sa slika i vidi. Mozda prodam imanje i/ili zamenim za nesto u krugu GSP-a. Tada bih imao gde da ga garaziram i bilo bi dovoljno blizu da mogu da ga mnogo cesce koristim. Eto resenja. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Septembar 24, 2023 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Disko Nindža said: Pa nije to od mleka i pavlake da će da se pokvari od stajanja, ako se adekvatno garažira/konzervira može to komotno da stoji par godina samo mu posle očistis karburatore, promeniš ulje i vozi Miško. Na to bih dodao ne samo čišćenje nego kompletan remont karburatora, slavina, nov akumulator, nove ili polovne gume, svećice, verovatno neko crevo i još nešto pride u najboljem slučaju.. I sve to izađe 500+ evra. Po meni najgora opcija, jer su motori i automobili pravljeni da se voze i mnogo je gore stajanje kako god bilo obezbeđeno. Po meni ili da vozi do isteka rege ili da ostane u oglasima. Malo smo skrenuli sa teme, ali barem je oglas u vrhu. Deki dovoljno si pametan i iskusan i najbolje znaš šta ti je činiti. Gde god klackalica pretegne srećno bilo i budi siguran da je odluka ispravna. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5482 Napisano Septembar 24, 2023 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Iz istog razloga prodao afriku, a zivotna zelja mi bila da je imam. Uz nedostatak vremena, plus planove sto smo imali za ovu godinu, bio sam siguran da ce biti u garazi narednih godina. A da mi stoji 3000e u garazi, pa i da ne registrujem, ne vredi. A voznja po okolini subotice katastrofa. Beverly zavrsava posao za sve sto mi treba. Tako da te u potpunosti razumem, ali ako ti nije veliki plus u kuci 1400e, onda ga stvarno digni na klocne jer imas prelep motor. Kamo srece da sam ja nizi pa da meni stoji na klocnama umesto beverly 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5609 Napisano Septembar 25, 2023 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Претпрошле око 7.000, прошле око 5.000, ове године можда једва неких 1.500км, следеће Боже дај и толико. Али мотор мора бити у гаражи па макар служио само за прање викендом. Наравно док не дође до тога да фали лове за друге битније ствари. Не бацам паре на цигаре, алкохол... тако да могу регистрацију да провучем као једини порок. Ако ти је стало до тог мотора онда немој да га продајеш, биће ти жао сигурно. Ако не, онда истурај, па кад ти налети потреба за вожњом узмеш нешто друго. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Septembar 25, 2023 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ја овакав раритет не бих продавао, поготово што у оваквом стању не верујем да ћеш икада више наћи ако напусти авлију, ем то, ем што је ово тенк по квалитету…РАЗМИСЛИ ДОБРО ПОСЛЕ НЕМА КАЈАЊА…. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Septembar 25, 2023 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim komentarima i odgovaranju od prodaje. Svako to vidi iz svog ugla i licnih uslova. Moja konkretna situacija je takva da ga malo koristim i nema indicija da ce se to promeniti, osim ako prodam ili zamenim imanje kod KV za nesto u Beogradskom okruzenju. Steta je prodati ovakav motor ali steta je i da stoji neiskoriscen. Sada je prilika da se stavi na oglas jer je u Beogradu i time su stvoreni uslovi za prodaju. Ako se vrati u KV, tesko ga je prodavati iz Beograda. Ali nista ne gori, pa i sama prodaja. Vreme ce pokazati. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...