RankoBg87 3022 Napisano Decembar 18, 2024 Drug član, 1777 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde bi napisao al tice se pada. Danas na poslu se sapletem i padnem, leteo sam napred i docekao se na ruku, malo sam odrao dlan i nabio ruku. Posle nesto razmišljam, ako se ovako covek povredi kad padne u mestu bez motora, kako je onda bolno kad se padne s motora i jos bez opreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 648 Napisano Decembar 18, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi, u trenutku ne boli nista, tek kasnije . Iz mog iskustva obicno se ugane palac, i pad na sake, lakat/kuk, na to se doceka. ALi ne mora biti strasno, bitno ne udariti ni u sta. Dosta je sreca u pitanju. Moj raniji pad direkt na asfalt sa nekih 100kmh, kada je otisla prednja guma je bio u redovnoj odeci (kaciga, letnje rukavice, obicne farke, kozne patike, imitacija koze jakna) - i ok sam prosao. 3-4 koluta, sve je bolelo ujutro, ali brzo se oporavio. Farke nisu probile, patike ok. Ali na laktu je probilo jaknu, tu imam mali oziljak. A van puta kada sam padao, opet skoro svaki put uganem palac, i po koja jaca modrice na kuku, butini. Promenio Decembar 18, 2024 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1722 Napisano Nedelja u 12:35 (promenjeno) Drug član, 1002 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Danas me drugar odvezao do mesta pada. Auh... koliko nisam bio svestan (ili nismo svesni) koliko je ustvari i 100kmh i koliko mi metara prelazimo u sekundi, sto nam na motoru deluje kao nista, lagana voznja. Izasli iz auta i ja u neverici gde sam zavrsio, koliko daleko od mesta katapultiranja. I dalje mi je cudno. Tek kada smo ponovo prosli lagano kolima duplo manjom brzinom shvatio sam da udaljenost nije cudna, ali onako stojim na putu i gledam, malo setam gore dole i neverovatna mi je razdaljina. Zavrsetak krivine iz koje sam pao je iza mene, ovako "pesaka" rekao bih poprilicno, a ja sam zavrsio tamo skroz dole gde gledam. Promenio Nedelja u 12:38 član Abi 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 185 Napisano Nedelja u 14:06 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo za promenu ja ću da napišem kako nisam pao Maj 2024, iz pravca MML ka Konjarniku, tamo negde kod pijace otprilike. Crveno svetlo, gužva svi stoje, ja standardno krenem kolonu da obidjem, možda sam neki 30-40km/h išao, i čovek reši da uradi polukružno, udari me naravno, gurne skroz u drugu traku u kojoj na sreću nije bilo saobraćaja. Ne znam kako sam uspeo ali nisam pao. Od štete, polomnjena plastika bočna, malo očešana gornja maska, pukla dekla ispod plastike, auspuh ulubljen malo iskrivljen slajder(koji mi je nogu spasio) pa sam prošao samo sa masnicom na cevanici. Autu ulubljeno krilo, otpao branik, malo prso retrovizor, i oštecena felna od sladera. Sve u svemu kako je moglo da bude ovo je bilo najbolje rešenje. Nisam auto slikao ali evo par fotki motora. A ranije sam par puta isklizao, dva put davno na adi huji, gde se motor tamburao malo, ništa od povreda značajno, pre par meseci na kiši kad sam krenuo na ivičnjak skliznuh iako sam pomislio pre nego sam došao do ivičnjaka da se neće dobro završiti ali sam pošao i hteo neke radove da obidjem, takodje jednom sam u jarak uleteo na početku karijere, target fixation. U mestu mi je mislim svega dva puta pao motor. I to je u suštini to od mene. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano pre 18 sati (promenjeno) Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se najebava...Vodite računa!!! Promenio pre 18 sati član Cvijanović Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...