Efendija Skalin 465 Napisano Septembar 18, 2023 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa 12 godina sa skutera. Zapravo, nisam pao vec se zapucao u vrata kamiona gradske cistoce, koja mi je covjek pred nosom otvorio Sa motora za sada nisam padao, jednom mi je motor ispao u mjestu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1089 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 379 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Za ove 2 i kusur godine sam 2 puta poljubio asfalt i jednom popasao travu zalivenu blatom Prvi pad izleti mi čovek u raskrsnici Kralja Milutina i Nemanjine, ja išao iz pravca Slavije ka dole, bila neka gužva i njega zadržalo u sred raskrsnice na tramvajskim šinama. Leva traka blokirana ne može da me vidi u desnoj, ja baš lagano išao, odjednom iskače mi branik od automobila, ja se uke**m i nabodem prednju, nema Bev ABS, blokira prednji točak i maltene u mestu pljusnem ispred automobila. Dižem skuter i ne znam šta se dešava, tek što sam položio za motocikl, milijardu ljudi oko mene, jedini mi prilazi dostavljač na bajsu i pita za pomoć. Da ne budem pristrasan ipak su i ljudi na GS-ovima kolege, prišao je momak i počeo da urla na vozača automobila, ovaj se isekao, obliva ga hladan znoj. Meni nije ništa, od opreme kaciga i rukavice, farmerke dole i neka jaknica haringtonka malo izlizana na podlaktici. Šteta nije prevelika, malo plastike izgrebane, jedna pukla, par stoja bi rešilo to, ali čovek neće da prizna da je kriv, neće da popunimo evropski. Hebi ga mora onda sexy polizei da se zove. Dolazi saobraćajac na motoru i tu kreće muka, ovaj vadi legitimaciju, sudija višeg suda, meni sve zvezde popadale u sekundi, znam kako se na našem podneblju tretira legitimacija. Ja hladan, ovaj kurčevit, saobraćajac ga spustio na zemlju i hvala mu na tome, jer bih u suprotnom verovatno popio i neku krivičnu. Na tome se i završilo, prekršajni postupak je sigurno na dnu neke fioke, u njegovom osiguranju se prave ludi kažu zapisnik policije nije dovoljan za naplatu štete. Iz ovog malog pada, veliko iskustvo za mene i moje godine, barem da znam kako da plivam u mulju u kojem sam odlučio da ostanem. Drugi pad na proleće ove godine možda i ne bi trebalo računati, tek što sam pazario CB, nisam ni kreš barove namontirao i krenem u vožnjicu sa kolegom, Fruška gora i okolina. Malo asfalt, malo lagani off, padala neka kiša i bilo dosta blata, u krivini točak samo preklopio i ispustio motor. Plastika malo zagrebana meni ništa bio u full opremi, teraj dalje. U međuvremenu montiram svu opremu na motor, dokupim od opreme za mene šta je falilo i spreman sam za put. Nešto mi se od početka nije dalo, menjao sam rutu jer se na Kosmetu situacija zategla do tačke ključanja i obećao sam svojima da neću ići sam na Kosmet motorom, pomerio polazak za jedan dan jer nisam sve pripremio kako valja. U odlasku kiša me pratila ceo put, u momentima je gruvao i grad pa sam morao da se sklanjam. Ipak stignem na odredište živ i zdrav, krenem posle dva dana dalje od Crne reke do Mileševe, al naravno drugim putem, neću preko Pazara jer sam tuda došao, plan je da idem preko Tutina i rezervata Uvac. Bukvalno od samog jezera, do motela Ibarski biser se radio put, izlivao nov asfalt, pokaže mi čikica da mogu ja motociklom, automobili njet. Ja lagano kao po jajima, prva 10-20 na sat. Kako sam izašao na bolji put, dam mu ga malo više nego što sam smeo, realno ne znam put i moralo je laganije. Pretičem dva automobila zaredom, približava se desna krivina, nisam mogao da ocenim koliko je dugačka, ulazim bez kočenja i obaram i obaram i obaram, delovalo je kao svetlosna godina, isklizava motor ispod mene, ja ga puštam i klizam za njim preko trake u suprotnom smeru. Bogu hvala da niko nije išao u suprotnom smeru jer ko zna koji bi ishod celoj priči bio. Motor se podvukao između tla i prvog reda bodljikave žice i pao u neki jarak oko pola metra dubine, ja se zaustavio na šljunku. Moja greška i neiskustvo su posledica pada 1/1, tome je kumovalo i loše stanje asfalta. Sva 3 auta koja su bila iza (sve ih pretekao) su stala i ljudi mi pomogli da izvučem motocikl, precvikali žicu, hteli da čekaju neku pomoć sa mnom, nije bilo potrebe, svakako su mnogo pomogli i mogu da dam obe ruke da su ljudi u tim krajevima Srbije mnogo bolji i pošteniji od nas u gradovima. Sačekao da dođe policija jer je motor bio kasko osiguran, napravljena beleška, policijski službenik maksimalno korektan, odmah mi izdao zabelešku. Posle seo na piće u Tutinu sa čovekom koji je prvi pritrčao da pomogne, evo čujemo se svake nedelje i izgubio sam sve predrasude koje sam imao ranije o njima. Vratio se šlepom za Beograd, majka kad me videla dobro nije pala u nesvest, ja ih slagao da sam stigao dobro u Mileševu znam da se brinu... Ipak oprema je učinila svoje i imao sam samo masnicu na butini kako sam klizao na desnom boku. Motocikl je sticajem okolnosti i nenormalnih cena rezervnih delova otišao na totalku, nisam imao ni vremena ni živaca da ga krpim i popravljam, naplatio se u celosti i prodao motor nekoj šemi koju ima osiguravajuća kuća. Tako da ako vidite neku zelenu cebejku na oglasima nov nov nov, cimajte me da potvrdimo stanje Praštajte na dužem postu, ali verujem da je kolega približnih godina i treba mu dati malo vetar u leđa. Ja sam dva dana posle nezgode seo na skuter i evo gledam šta dalje da pazarim. Neću se dati tako lako, najvažnije je da se posle pada može ponovo stati na noge, a posle naravno i zajahati makina sa većom dozom opreza, sa vrednim iskustvom koje možda u sledećoj situaciji sačuva ludu glavu. 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16542 Napisano Septembar 18, 2023 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ta izreka mi je na nivou - ko vozi bicikl ili je pao ili ce da padne. Normalno da ce da padne ako ga vozi, evo neka kaze ko nije pao sa bicikla ako ga je nekada vozio ili jos uvek vozi. Isto je kao da kazes - ko vozi auto ili ga je cuknuo ili ce da ga cukne. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Septembar 18, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, MatorKonj je napisao: Ti lokalni putevi(sve posle Ralje i oko Sopota pa i moje drago mesto Mali Pozarevac) cesto znaju da budu puni rizle,sljunka,blata pogotovo posle kise a i dosta su klizavi sami po sebi. Elem prva sezona tu sam oko 5000 km,kad izlazim iz dvorista moram preko trave a i krticnjaka.Jutro 5.20 izlazim iz dvorista zatvaram kapiju i krecem malo ostrije gume vlazne po malo blata na njima put vlazan i bam ispred kuce.Ogreban tegig i pukla rucica kvacila.Ego mektai nije povredjen a ni ja,jel nikad ni do prodavnice bez kacige,rukavica ,dugih nogavica i rukava.Mislim da ne treba da napomenem da sam bio u ful opremi jer sam krenuo na posao (35 km).Jedino me iznerviralo sto nisam mogao da nastavim dalje zbog defekta.Pad ne pripisujem ni blatu ni klizavom putu ni ... vec mom neiskustvu Da dodam prva sezona posle 30+ godina sad imama 51 god.Kao klinac sam pao par puta sa bezazlenim povredama u tipu oguljotina i oderotina sa Apenca naravno zbog kur.enja aod opreme sam imao naocare za sunce,jednom sam mogao da imam ozboljniji pad sa drugarovog MZ a spasilo me sto sam aterirao u gusto zbunje pa sam proso sa milion ogrebotina,a koliko me secanje sluzi najgore sam prosao kad sam pao sa bicikle sav modar i uganuce zgloba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarumi 209 Napisano Septembar 18, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, MatorKonj je napisao: Ti lokalni putevi(sve posle Ralje i oko Sopota pa i moje drago mesto Mali Pozarevac) cesto znaju da budu puni rizle,sljunka,blata pogotovo posle kise a i dosta su klizavi sami po sebi. daaa, da, ne znam da li je rizla ili sljunak [a i koga briga haha] ali raskrsnica na kojoj sam pala je doslovno PREKRIVENA istim, ne ono nekom malo spalo sa kamiona, nego se dobrim delom ni ne vidi asfalt ispod od kolicine sljunka [sem ono sto sam ja obrisala ] Promenio Septembar 18, 2023 član zarumi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarumi 209 Napisano Septembar 18, 2023 Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, MatorKonj je napisao: aod opreme sam imao naocare za sunce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
araS 238 Napisano Septembar 18, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ljubiša Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja upišem.. Vozim od jula ove godine i pre 2 nedelje mi iz njive izletelo "kučence" za koje sam prvo pomislila da je srna.. Stoji jadno na sred puta ne pomera se, ja kočim i sviram, ali ne vredi. Dolazila su i kola iz suprotnog smera pa nisam mogla da ga obidjem sa leve strane i šta ću, krenem desno da poljubim vojvodjansku njivu. Uspela sam neko vreme da se održim na motoru, ali sam naletela i na rupu pa je motor sleteo levo u njivu, a ja desno na put. Prvi off road je prošao super Što je najgore kuče se nije ni pomerilo sa puta još je i krenulo da laje dok sam dizala motor. 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7686 Napisano Septembar 18, 2023 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ja jednom pao 2x u istoj minuti Djurdjevica tara, stao na parking i onako natovaren stitnik za kolena mi zakaci masku, noga mi se omakne i srusim se dole, motor na mene. Izvucem se, dignem motor i dok sam se okrenuo da vidim dal me video neko, copava propadne u zemlju i padne mi motor na drugu nogu i opet me srusi dole i zaglavi 2 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan "Koliko puta ste pali?" Nebrojeno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Septembar 18, 2023 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Vozim duugo , pedestak godina , bilo svakakvih padova al bez ozbilnih posledica ,mnogo oderotina i slomljena rebra ali pravi strah sam osetio tek pre mesec dana , vracam se pridvece iz BG-a kuci vidim da me stize umor i stajem kod poznatog izvora da se osvezim , pravac , druga treca cetvrta , leva krivina i kad mi se motor ritnuo shvatim da nisam podigao copavu a honda iz87-e neema prekidac , ispravljam motor a ja zalezem i motam kao auto , kako sam prosao ni sam ne znam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put 2006. godine sa 11 godina na skuteru po naselju, nisam ni imala dozvolu... U narednih 10 godina još dva puta, uvek zbog prednje kočnice. Sa CBR-om prošle godine na proleće pred kapijom k'o slepac isto zbog prednje, ovog puta sam izgubila ravnotežu i pala k'o sveća. Na jesen me pokupi auto pa srećom sam prošla bez povreda. CBF je nekih 50-ak kg teži od CBR-a, u više navrata je krenuo da mi prevagne, pojma nemam kako sam ga zadržala... Dakle, 5 padova od 2006. do 2022. godine... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2733 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 1633 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, araS je napisao: Da se i ja upišem.. Vozim od jula ove godine i pre 2 nedelje mi iz njive izletelo "kučence" za koje sam prvo pomislila da je srna.. Stoji jadno na sred puta ne pomera se, ja kočim i sviram, ali ne vredi. Dolazila su i kola iz suprotnog smera pa nisam mogla da ga obidjem sa leve strane i šta ću, krenem desno da poljubim vojvodjansku njivu. Uspela sam neko vreme da se održim na motoru, ali sam naletela i na rupu pa je motor sleteo levo u njivu, a ja desno na put. Prvi off road je prošao super Što je najgore kuče se nije ni pomerilo sa puta još je i krenulo da laje dok sam dizala motor. Kaze zarumi e pala i asaS neki dan, reko pa vama trebaju pomocni tockici, kaze ona je zbog psa nije preko rizle, onda ok, to je nesto drugo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
0trov 40 Napisano Septembar 18, 2023 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZRX 1100, Honda Africa Twin Adventure Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne racunam na obuci jednu preambicioznu osmicu, jedini ozbiljan pad mi se dogodio na relaciji Beograd-Trebinje. Dionica Foca-Tjentiste. Od 500 kilometara puta, bas u crnoj tachci u sred lakat krivine u tih...30 metara puta mi izleti mortus pijan lik sa sva cetiri tocka u mojoj traci. Nisam imao vremena ni da pipnem kocnicu kad mi je uzletio, vec sam se vidio u njegovoj haubi. Mislim da sam i zazmurio u momentu, instiktivno sam legao vjerovatno na korman u kontra stranu, zalomio nekako izmedju njega i brda sa druge strane i na bozije providjenje ubo tih nekih.... a ne vise od metar sirine i promasio ga, medjutim pokusao da ispravim nazad na put, prednji tocak uhvati neki kanalic za odvod kisnice kraj puta, motor se ankerise u blato a ja u supermen pozi preletim jedno 5-6 metara i otklizam jos nekoliko. Sreca puna oprema na meni, polomljeno rame od udara a na tijelu ni ogrebotine. Lik u kolima stane nekih 15-20 metara, pogleda u retrovizor, vidi me da ustajem i pun gas. Kasnije murija kaze nije bilo kontakta izmedju vozila ne mozemo ti nista, ako hoces zapisnik jos ces ti da ga platis 500km (250e)... Motor sam slepao za Trebinje, sastrugana bila dekla i iskrivljen pikap od mehanickih kvarova, sto sam sve sa starim otklonio za par dana i kroz desetak dana sa slomljenim ramenom lagano nazad. Lijevom rukom podignem desnu da je namjestim na korman, samo da doziram gas i 2 prsta na kocnici, i tako do Beograda.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 64 Napisano Septembar 18, 2023 U prolazu, 84 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Mali Ika je napisao: Bilo je u suprotnom smeru, ispred Kiklopa, ali identicna situacija.. Jedva sam je ubedio da se vozimo zajedno i tek sto se opustila.. Sva sreca pa joj je najveci problem u tom trenutku bilo to sto su joj se malo pocepale omiljene pantalone, ali necemo se skoro voziti zajedno svakako, ako uopste ikada uspem da je ubedim opet. Ako ne onda moram da nadjem novu devojku Požeška je jako zeznuta! Vozim od proletos ali zbog manjka vremena jedva da sam prešao 1000km... I pre neki dan sam imao "situaciju" prekoputa Kiklopa. Prolazim pored busa i idem u krajnju desnu za pravo. BAM! Počinje da se baca i otima motor, jedva ga obuzdah. Ostao sam na njemu, nismo pali, samo modrice po cevanicama, nije mi jasno od čega, od oklopa valjda... Rased, asfalt utonuo pored one proklete betonske trake sa šinama i eto. A ugao pod kojim sam naišao je takav da nisam ni mogao da vidim rased. Sad znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Septembar 18, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zarumi je napisao: daaa, da, ne znam da li je rizla ili sljunak [a i koga briga haha] ali raskrsnica na kojoj sam pala je doslovno PREKRIVENA istim, ne ono nekom malo spalo sa kamiona, nego se dobrim delom ni ne vidi asfalt ispod od kolicine sljunka [sem ono sto sam ja obrisala ] Po tvom opisu 99 % sam siguran da ti je pad bio na raskrsnici sa Malom Ivancom ako ides od Ralje krivina u desno i nailazis na sljunkovitu raskrsnicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarumi 209 Napisano Septembar 18, 2023 Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20 Prijavi odgovor kao problematičan @MatorKonj rekla bih da je to to. Ja sam isla iz pravca Malog Pozarevca, leva krivina, raskrsnica i sljunak su mi fakticki desno, jelte. Sto bi rekli - SLJUNKOVITA RASKRSNICA sounds about right [dok sam lezala na klupi autobuskog stajalista tu, ljudi su pominjali i Malu Ivancu, i selo Popovic, i neko na N, tako da kapiram da je to def ta]. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Septembar 18, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, zarumi je napisao: @MatorKonj rekla bih da je to to. Ja sam isla iz pravca Malog Pozarevca, leva krivina, raskrsnica i sljunak su mi fakticki desno, jelte. Sto bi rekli - SLJUNKOVITA RASKRSNICA sounds about right [dok sam lezala na klupi autobuskog stajalista tu, ljudi su pominjali i Malu Ivancu, i selo Popovic, i neko na N, tako da kapiram da je to def ta]. Definitivno je to ta raskrsnica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zheX92 47 Napisano Septembar 18, 2023 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Street Triple RS '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da se javim da nisam pao jos uvek, a nije kao da imam neke kilometraze ~ 7,000km Elem, najblize padu sam bio u sopstvenom dvoristu kad sam kupio motor. Sednem, ubacim u prvu, do kapije, tu ga okrenem i nazad, ma nema ni 20ak metara, i kako idem polako na kvacilu, krenem preko travnjaka malo i tu tocak upadne u blagu rupu, krene u stranu, i gotovo. Motor je na 40° nagiba naslonjen na moju nogu koja nije puno deblja od copave ja onako u strahu da ga ne pustim dole, da ne bude toliko jadno da mi padne motor u dvoristu, a nisam ga ni vozio, zamisli ogrebem ga, necu ga oplakati do godinu dana, zategnem iz svakog moguceg prsljena i zgloba snagu i vukao sam ko Ervin Katona vatrogasni kamion. Uspeo sam da ga ispravim, ostavim u garazu, i narednih 10 dana hodam kao da me tramvaj pregazio. Jedina dobra stvar koju sam shvatio i prihvatio je da nikad prednjom ne kocim kad se tako na kvacilu krecem. Inace imao sam nesrecu gde sam kod buvljaka na neoesvetljenom delu se zakucao u branik koji je bio na sred puta i to sa jedne strane nije imao noge. Brzina 50km/h, udarac frontalni, obzirom da je krivina, blage veze nemam kako sam uspao da ostanem na motoru. Nogu mi spasla duboka patika, da je bila cizma, nikakvu posledicu ne bih imao sem tuga za slomljenim blatobranom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, zheX92 je napisao: Jedina dobra stvar koju sam shvatio i prihvatio je da nikad prednjom ne kocim kad se tako na kvacilu krecem. Tačno tako, samo zadnja pri malim brzinama. Zato sam i padala. Valjda ću nekad da naučim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je motor pao u mestu na samom polaganju. Sreca pa nije video ni policajac a ni instruktor. Ekspresno sam ga podigao. Mislim se u sebi bem ti blama. Stavljao ga na copavu, sljunkovita podloga i on utonuo i bam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 202 Napisano Septembar 18, 2023 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Gruja TS je napisao: Požeška je jako zeznuta! Vozim od proletos ali zbog manjka vremena jedva da sam prešao 1000km... I pre neki dan sam imao "situaciju" prekoputa Kiklopa. Prolazim pored busa i idem u krajnju desnu za pravo. BAM! Počinje da se baca i otima motor, jedva ga obuzdah. Ostao sam na njemu, nismo pali, samo modrice po cevanicama, nije mi jasno od čega, od oklopa valjda... Rased, asfalt utonuo pored one proklete betonske trake sa šinama i eto. A ugao pod kojim sam naišao je takav da nisam ni mogao da vidim rased. Sad znam Identicna situacija, samo nisam uspeo da nas odrzim na motoru.. Iskreno me brine moja kolicina padova, sa obzirom na to da ljudi koji voze dosta duze imaju manje padova od mene.. Jedino ako se ne racuna to sto dva puta tehnicki nisam pao, vec samo spustio motor ispod sebe zbog male brzine, prednje kocnice i peska na parkingu.. Tako da dva puta pao u smislu ja zavrsio na zemlji, 4 puta u smisli motor zavrsio na zemlji. Tema moze da se zakljuca sto se mene tice sa obzirom na to da vec postoji slicna tema, ili da se nekako ovi odgovori prebace u tu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarumi 209 Napisano Septembar 18, 2023 Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, RankoBg87 je napisao: Kaze zarumi e pala i asaS neki dan, reko pa vama trebaju pomocni tockici, kaze ona je zbog psa nije preko rizle, onda ok, to je nesto drugo ahaha ona moze da prodje sa jednim ali meni definitivno trebaju dva Pre 6 sati, araS je napisao: Da se i ja upišem.. Vozim od jula ove godine i pre 2 nedelje mi iz njive izletelo "kučence" za koje sam prvo pomislila da je srna.. Stoji jadno na sred puta ne pomera se, ja kočim i sviram, ali ne vredi. Dolazila su i kola iz suprotnog smera pa nisam mogla da ga obidjem sa leve strane i šta ću, krenem desno da poljubim vojvodjansku njivu. Uspela sam neko vreme da se održim na motoru, ali sam naletela i na rupu pa je motor sleteo levo u njivu, a ja desno na put. Prvi off road je prošao super Što je najgore kuče se nije ni pomerilo sa puta još je i krenulo da laje dok sam dizala motor. ja samo da udelim javne pohvale i poklice za moju @araS koja je u dve nedelje prezivela prvo stres mog poloma, a onda i pomahnitale kucice po putevima, pa vi vidite ali da nije bila sa mnom tada ja ne znam sta bih 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarumi 209 Napisano Septembar 18, 2023 Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Alexandra995 je napisao: Tačno tako, samo zadnja pri malim brzinama. Zato sam i padala. Valjda ću nekad da naučim. eto, na pamet mi ne bi pala ta logika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2733 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 1633 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tako se slusaju obuke pre nego sto se sedne na motor, upisao sam Smart trening mozda mesec dana pre nego sto sam u uzeo motor, gledao sline klipove po yt, moze kocnica pri malim brzinama al pogled mora biti pravo i korman ispravljen. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 64 Napisano Septembar 18, 2023 U prolazu, 84 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan To sam provalio u auto školi, na poligonu. Idem između čunjeva i malo bi da usporim, taknem prednju i on odmah počne da "sklapa". Aha, ne može tako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...