srbac 2373 Napisano Jul 9 (promenjeno) Andragog, 4942 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan To je najbolje, jer od te njihove garancije nema leba Promenio Jul 9 član srbac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sajči 7 Napisano Jul 10 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam iz Slovacke i imam SVT650X vec nedelju dana da li je neko imao problem sa podrhtavanjem prednjeg tocka pri brzinama od 45-70 km/h? U ovom rasponu mi točak skače kao da nije balansiran, to radi čak iu neutralnom stanju i dali su mi novi točak amortizeri nisu pomogli. Inspekcija: ulje ELF 10W60, filter 3L+, ukupno 126€, motor radi mirnije Nadam se da ce tekst biti razumljiv, prevodim preko google :) Peter 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Jul 10 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Sajči said: Pozdrav svima, ja sam iz Slovacke i imam SVT650X vec nedelju dana da li je neko imao problem sa podrhtavanjem prednjeg tocka pri brzinama od 45-70 km/h? U ovom rasponu mi točak skače kao da nije balansiran, to radi čak iu neutralnom stanju i dali su mi novi točak amortizeri nisu pomogli. Inspekcija: ulje ELF 10W60, filter 3L+, ukupno 126€, motor radi mirnije Nadam se da ce tekst biti razumljiv, prevodim preko google Peter Proveri prednje kočnice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sajči 7 Napisano Jul 10 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, vladmoll je napisao: Proveri prednje kočnice! Kočnice su u redu, ako su bile kočnice, isekao sam se u prvom zavoju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Jul 10 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, Sajči said: Kočnice su u redu, ako su bile kočnice, isekao sam se u prvom zavoju Proveri kočione diskove i osovinu točka. Ako je osovina kriva, točak će vibrirati i kretati se gore dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1043 Napisano Jul 10 Zainteresovan, 544 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je osovina kriva, točak će vibrirati i kretati se gore dole.Kako? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sajči 7 Napisano Jul 10 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, kole24 je napisao: Kako? Kad okrenem točak na viljušku, nemam drugog izbora sada, ne radi to na većoj brzini nego samo u rasponu od 45-70, stegne najviše na 55 km. /h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Jul 10 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, kole24 said: Kako? Upravu si, malo sam idiotski objasnio.....svakako osovina mora da bude prava i ako je kriva menja se a hoće da pravi vibracije i loše ulaženje u krivine i sl...to je obavezan pregled kod skidanja točka, bar u ozbiljnim servisima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sajči 7 Napisano Jul 10 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, kole24 je napisao: Kako? Točak je zamenjen novim sa gumom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Jul 10 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Wobbling, this is tipical for 50-70 km/h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1167 Napisano Jul 10 (promenjeno) Zainteresovan, 745 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Sajči je napisao: Kad okrenem točak na viljušku, nemam drugog izbora sada, ne radi to na većoj brzini nego samo u rasponu od 45-70, stegne najviše na 55 km. /h. Prednja guma, ako to nisi proverio. Promenio Jul 10 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sajči 7 Napisano Jul 10 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Rider000 je napisao: Prednja guma, ako to nisi proverio. Takođe sam pretpostavio da je guma, ali ceo točak je zamenjen zajedno sa gumom. Stavili su originalni točak na balans i razlika je bila 5g, što je zanemarljivo. Ne želim da verujem da je to bila tako glupa slučajnost, 2 nove neispravne gume 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sajči 7 Napisano Jul 10 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, vladmoll je napisao: Wobbling, this is tipical for 50-70 km/h? yes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1167 Napisano Jul 10 Zainteresovan, 745 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @SajčiMaybe faulty or loose steering head bearings from factory? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sajči 7 Napisano Jul 10 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Rider000 je napisao: @SajčiMaybe faulty or loose steering head bearings from factory? hvala na savetu, probaću večeras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12447 Napisano Jul 10 Ne silazi, 7275 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj bez kofera, gornjeg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano Jul 10 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, srbac je napisao: To je najbolje, jer od te njihove garancije nema leba I ja sam tog misljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sajči 7 Napisano Jul 11 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Rider000 je napisao: @SajčiMaybe faulty or loose steering head bearings from factory? steering neck OK, it runs smoothly, without backlash 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sajči 7 Napisano Jul 12 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 7. 2024. at 15:20, Alekre je napisao: Probaj bez kofera, gornjeg. nema kusur bez kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1167 Napisano Jul 12 Zainteresovan, 745 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @SajčiHm if you got brand new wheel, checked all we said. Theres not much left that could cause the issue. Do handlebars wobble at 55km/h or you just feel front wheel hopping up and down? Check if the axle is properly mounted and tightened to specification. While there you could also check suspension preload, both rear and front. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sajči 7 Napisano Jul 12 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Rider000 je napisao: @SajčiHm if you got brand new wheel, checked all we said. Theres not much left that could cause the issue. Do handlebars wobble at 55km/h or you just feel front wheel hopping up and down? Check if the axle is properly mounted and tightened to specification. While there you could also check suspension preload, both rear and front. In the range as I wrote, the front wheel jumps up and down, at most at 55 km/h. The seller did not have a second piece in stock so that I could compare it, but I have agreed that they will try to change the second tire and if that doesn't help, only the shock absorbers are left. Fortunately, the owner of the shop is an expert in chassis, tunes racing bikes, rides himself, that's why I bought it chose However, he is currently on vacation, so the next solution is only after 22.7. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9375 Napisano Jul 12 Drug član, 1451 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je poenta sa postovima na engleskom jeziku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Jul 12 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, bajker71 said: Koja je poenta sa postovima na engleskom jeziku? Čovek je slovak!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 49 Napisano Jul 13 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan On 7/12/2024 at 8:55 AM, Sajči said: In the range as I wrote, the front wheel jumps up and down, at most at 55 km/h. The seller did not have a second piece in stock so that I could compare it, but I have agreed that they will try to change the second tire and if that doesn't help, only the shock absorbers are left. Fortunately, the owner of the shop is an expert in chassis, tunes racing bikes, rides himself, that's why I bought it chose However, he is currently on vacation, so the next solution is only after 22.7. Are you sure your front wheel is bouncing? That there is no engine stalling (jerking) at lower rpm in a higher gear. It took me a while to get used to it, the engine just doesn't like to run below 3000 rpm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wegas21 0 Napisano Jul 14 (promenjeno) U prolazu, 4 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: QJMotor SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li je neko imao problem da se korman previse lako pomera? Oko 3000km se pojavio taj problem. Cak se i u mestu previse lako pomera. Pre nekih 400km mi se prevrnuo sa stendera i pao na korman. Promenio Jul 14 član Wegas21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...