bopk 1697 Napisano Utorak u 18:49 (promenjeno) Drug član, 2103 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je rekord za koji još nisam čuo da je neko izvozio na bilo kom motoru sa bilo kojom gumom. Svaka cast Promenio Utorak u 18:49 član bopk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel1985 18 Napisano Četvrtak u 20:00 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJ SVT 650 X Prijavi odgovor kao problematičan On 5/11/2024 at 10:45 PM, lukaimasa said: Vizir uradiš kod Ivana, ima šablone za SVT u dve-tri varijante. Dugo svetlo šteluješ sam, kratkim šrafcigerom ispod TFT ekrana, mislim da je krstasti, ne sećam se najbolje, možda i torex koji imaš u alatu ispod sedišta, 15 sekundi posla. A kako podesiti kratko svetlo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 550 Napisano Četvrtak u 20:10 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne piše u uputstvu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel1985 18 Napisano Četvrtak u 20:11 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJ SVT 650 X Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne mogu nigde da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4636 Napisano Četvrtak u 20:16 Drug član, 2915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Danijel1985 je napisao: Ne, ne mogu nigde da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 550 Napisano Četvrtak u 20:17 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Šraf za kratko je najčešće na poleđini samog fara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4636 Napisano Četvrtak u 20:17 Drug član, 2915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan SVT 650 - Prevod korisničkog uputstva.pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel1985 18 Napisano Četvrtak u 20:22 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJ SVT 650 X Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam, od dole se vidi sraf i sa kljucem 10 se steluje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel1985 18 Napisano Četvrtak u 20:28 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJ SVT 650 X Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, mick said: SVT 650 - Prevod korisničkog uputstva.pdf 12.45 MB · 1 download Hvala za ovo, ja imam na engleskom a dok prevedem izgubim volju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 184 Napisano Četvrtak u 23:13 (promenjeno) Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Štelovanje kratkog svetla ide malo teže, kratki viljuškasti ključ 10 i malo strpljenja, ima par stranica iza, pisao sam i slikao. Promenio Četvrtak u 23:17 član lukaimasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...