vladmoll 549 Napisano Četvrtak u 08:32 Zainteresovan, 445 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Moj tast je bio mehaničar za kamione, ali je neretko radio i kola. Kaže on meni, u normalna vremena, kad kupiš nov auto, prvi servis je potpuno besplatan, a svaki sledeći se plaća samo potrošni materijal a servis je besplatan. I naravno da ima logike jer ja kao kupac novog vozila treba da ispaštam što sam kupio nov auto i što se ulje mora menjati na 1000km jer je to nov auto.... Danas kako vidimo sve se okrenulo i pivo je pobesnelo i zapenilo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4050 Napisano Petak u 05:44 Drug član, 2642 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, slobasuper9 je napisao: Malo po nešto znam, donosio sam neke stvari po bolnicama malo više od dve godine radio u toj branši al ajde, nije nam to tema Ostalo se slažem i kapiramo se. Da ne budem pogrešno shvaćen da držim nekom stranu, samo po nekad pokušavam malo da obrazložim neke stvari i ublažim atak Hehehe ja evo skromnih 25 godina... Ne shvati pogrešno...moji komentari nisu atak ni na koga već refleksija mojih ličnih doživljaja i iskustava sa više brendova i zvaničnih servisa tokom godina. Ni u kom slučaju se nemoj pronaći prozvan ili uvređen...nije mi to namera. Prosto takvi smo pogani i pohlepni na uštrb svega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2564 Napisano Petak u 05:53 Drug član, 1085 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Razumemo se. Nisam shvatio kao lični napad stvarno. Lagan sam po tom pitanju. Možda si i primetio ali ja se ne upuštam u rasprave. Samo razgovaramo i diprinosimo kako ko može, što i jeste poenta ovakvih zajednica.Vidiš kako ja npr. aktivno pišem u temi i držim temu konkurencije na vrhu uvek odnosno doprinosim tome 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4050 Napisano Petak u 06:10 Drug član, 2642 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, slobasuper9 je napisao: Vidiš kako ja npr. aktivno pišem u temi i držim temu konkurencije na vrhu uvek odnosno doprinosim tome hehehhh paaa sad...realno ima mesta za sve vas pod ovim suncem. Poslednje dve godine su dokazale da se može. Čini mi se da će u narednom periodu prevagu činiti onaj koji bude pomno slušao klijente i njihove potrebe u smislu usluge i ''pogodnosti'' koje će imati sa posedovanjem određenog brenda...tu mislim na normalne ljude sa normalnim i konstruktivnim razmišljanjima vezano za dvotočkaše. Dakle...onaj koji uspe da promeni način ponašanja i poslovanja servisnog dela firme uz konsolidaciju ''kancelarije'' koja će raditi u cilju lakšeg i profesionalnijeg rada servisa bez animoziteta i nipodaštavanja na svim stranama uz dobar marketing i jasno targetiranje potreba klijenata razvaliće dodatno...što zdušno podržavam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirkee 30 Napisano Petak u 12:51 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Motor SVT650x Prijavi odgovor kao problematičan Samo da bacim update. Juce sam bio da mi zamene polugu menjaca i uradili su to. Nakon mnogo meseci cimanja i natezanja, konacno je sredjeno. Ono sto sam primetio je da su se malo uprpili oko cele te price i odjednom je stigao i rollover switch koji sam zeznuo kada sam oborio motor u naletu adrenaline na Transalpini . Zamena poluge menjaca, dolivanje ulja u kocioni sistem, dolivanje antifriza, ozracavanje, mala korekcija i dotezanje lanca je kostala 3500din sa sve polugom menjaca, tako da nije strasno. Nenormalnu kolicinu kutija sa motorima i otpakovanih motora sam video, sto QJ, sto Zontes i Benda. Eto, to je update i nadam se da ce se sve to popraviti u skorijoj buducnosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5421 Napisano Petak u 13:15 Ne silazi, 4039 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A dok dete ne zaplače, majka ga ne pogleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4050 Napisano Petak u 13:22 Drug član, 2642 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, pirkee je napisao: Samo da bacim update. Juce sam bio da mi zamene polugu menjaca i uradili su to. Nakon mnogo meseci cimanja i natezanja, konacno je sredjeno. Ono sto sam primetio je da su se malo uprpili oko cele te price i odjednom je stigao i rollover switch koji sam zeznuo kada sam oborio motor u naletu adrenaline na Transalpini . Zamena poluge menjaca, dolivanje ulja u kocioni sistem, dolivanje antifriza, ozracavanje, mala korekcija i dotezanje lanca je kostala 3500din sa sve polugom menjaca, tako da nije strasno. Nenormalnu kolicinu kutija sa motorima i otpakovanih motora sam video, sto QJ, sto Zontes i Benda. Eto, to je update i nadam se da ce se sve to popraviti u skorijoj buducnosti. AP je uvezao preko 300 jedinica koje su skoro sve prodate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 268 Napisano Petak u 17:52 Svrati ponekad, 304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram za koji dan da ih napnem za par stvari u garanciji pa cu vas izvestiti o tome kakvo mi je iskustvo bilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 132 Napisano Subota u 06:45 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan Valjda će konačno shvatiti da ljudi žele da održavaju motore kako treba i da neće biti na gubitku sa delovima i uslugom. Počela je sezona, sajam se završio, pa videćemo... Dobro, ja sam na TRK ali slično je to manje više kod svih. Uskoro me čeka 3 servis, pa ću videti kako je kod njih počela sezona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4050 Napisano Subota u 07:07 Drug član, 2642 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan Najbitnija stvar....o stvarima koje ovde komentarišemo su u stvari sitni problemi koji realno ne utiču na suštinsko korišćenje motocikala. Sa takvim stvarima se suočavaju mnogo veći brendovi...recimo Honda (Afrika i NT) ima opasan problem sa glavnim displej jedinicama koje riknjavaju. Cena preko 3000e po komadu...umesto na opoziv Honda je dala dodatnu garanciju na displej pa kome se zalomi! Evo malo zvaničnih informacija o uočenim problemima ovih skupljih...verovatno vlasnike više boli glava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 132 Napisano Subota u 07:10 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod kinsekih brendova je muka što delova nema (bar kod nas), a nisu skupi, a kod ostalih što ih ima ali su preskupi... Kako god okreneš nešto negde ne štima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 750 Napisano juče u 11:50 MK SO Zandarmerije, 627 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan kako je sa sedistima,svidja mi se motor ali 850 mm je pusti san za mene . ima li nesto oko 810 max ,za nas nedorasle primerke od 176 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1103 Napisano juče u 12:03 Drug član, 1123 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @brankoXM Ne znam na koji motor misliš sa tim 850mm visokim sedištem. Na SVT650X -u je meni sedište ok visine a "visok" sam 170cm. Ne bi smetalo da je malo niže ali je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 750 Napisano juče u 12:06 (promenjeno) MK SO Zandarmerije, 627 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan moguce da sam pomesao modele,mislio sam da je 850cm na svt650x ovo me zbunilo : Promenio juče u 14:23 član brankoXM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...