vladmoll 443 Napisano Novembar 12 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Juče, na 6000km menjao ulje, sipao shell advance 100 sintetic 15-50. 1200 dindži.Ovo ulje još nisam probao. A kako vreme ide i neću do proleća.. Pre ovog ulja sam probao total 10-50 sintetika, i bila je odlična, čak kad sam istakao, bilo je još žućkaste boje, mislim da to i baš nije do ulja, već do samog agregata i kvaliteta sagorevanja benzina... u svakom slučaju motor ne troši ulje(bar ne na oko) i opet sa promenom filtera je tačno stalo 3l. pozz 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Novembar 12 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam koristio Shell na Beneliju sipaju u ovlascenom servisu. Nisam bio nešto zadovoljan…menjač je bio dosta rigidniji. Posle sam prešao na Motorex racing. Baš je bilo razlike u menjaču…motor je otišao sa tim uljem. Baš sam bio zadovoljan… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 64 Napisano Novembar 15 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan 15000+, još uvek ništa nije otpalo, otkačilo se, odšrafilo, ne zveči, ne trese, nije izbledelo, nije zarđalo. Do kada, videćemo. 13 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 72 Napisano Nedelja u 19:49 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam je li bilo u temi? Na 0:39. https://www.youtube.com/watch?v=tjsrLlW-MiA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Ponedeljak u 06:22 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, cika miloje je napisao: Ne znam je li bilo u temi? Na 0:39. https://www.youtube.com/watch?v=tjsrLlW-MiA Šta konkretno? Navigacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4507 Napisano Ponedeljak u 21:23 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Moram da primetim da ima baš dosta ovih motora na oglasima i to do 5k km na satu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Ponedeljak u 21:26 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Forsberg je napisao: Moram da primetim da ima baš dosta ovih motora na oglasima i to do 5k km na satu. Koliko je to ''baš dosta''...ako gledamo sajt polovni automobili ima ih 4 na oglasima od toga je jedan demo u salonu...ako su ti tri primerka velik broj ne znam šta je onda sa ostalim brendovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4507 Napisano Ponedeljak u 21:29 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Bila su još bar dva koja su prodata u zadnje 2-3 nedelje, jedan u NS, drugi na Novom Beogradu. Msm, "dosta" za ovako mlad model i sa niskom kilometražom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Ponedeljak u 21:33 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Bez zelje da nesto branim motor, moja pretpostavka je da su ga kupili ljudi koji su prvi put mogli da priuste ozbiljan motor, a ujedno i prvi motor i shvatili da to nije to. Ja i dalje sebi opravdavam zasto se przim kad je 40+ i smrzavam kad spadne ispod 15, kad motor vozim 90% na posao i nazad. Bolje mi je da imam skuterce 125 250 i lakse i udobnije i sve ostalo, ili u kolima da budem pod klimom ko gospodin. E sad, onih 10% kad vozim za sebe, tu se uziva i opravda muka. Ali je to ipak samo 10%. Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Ponedeljak u 21:36 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Od ta dva jednog znam koji je uzeo...a realno ne bih se složio da je velik broj čak i da ih je više ta priča je prežvakana zilion puta u TRK temi. Na istim oglasima imaš apsolutno isti broj (4) Honde NC sa kilometražom do 5000km da li je to mnogo? Uvek se provlači to žvakanje a realno niko od tih koji vrte priču suštinski niu ni poželeli da razumeju o čemu se radi pa je tako potpuni nonsens terati dalje o tome. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...