Zarkela 1538 Napisano Septembar 1 Drug član, 981 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan @estel da li si ti to prosao sinoc Zmaj Jovinom. Jedan lep SVT je prosao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 193 Napisano Septembar 1 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Pre ću da verujem da im je merač nasviran na više Kako god je tebi lakse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 645 Napisano Septembar 1 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zarkela said: @estel da li si ti to prosao sinoc Zmaj Jovinom. Jedan lep SVT je prosao. Jesam! Vozio se sinoc malo po nasoj divnoj Kikindi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5400 Napisano Septembar 1 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, kole24 said: 10 hours ago, drmilan_ said: Sve je to isto gorivo... Naravno, svi kupuju od NISa. Upravo. Ne uvozi se nista vise, samo ako zafali. Od kuma brat je neko mudo u Molu, sve znam 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1158 Napisano Septembar 1 Zainteresovan, 734 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Jedini faktor moze biti stanje rezervoara pod zemljom... Al' kaze Gosn. Alvirovic da je sve ok jer je uvek u toku monitoring kvaliteta goriva... Drugi par opanaka su privatne pumpe, pogotovo u Rep. Srpskoj. Pola vino, pola voda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3085 Napisano Septembar 2 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 8. 2024. at 20:56, kvaicnenad je napisao: na sediste sam stavio onu mrezastu navlaku sa Ali-ja, Imaš li veličinu te navlake? Ja sam naručio ali pogrešnu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3085 Napisano Septembar 2 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 8. 2024. at 19:28, estel je napisao: To je prvo sto sam primetio kad sam provozao test vozilo. Agilnost u krivinama, pogotovo sto se tezina apsolutno ne oseti u samoj kretnji. @mick Baci sliku kada budes dobio stender za motor Nisam se setio da fotkam stender...kad bude akcija u lidlu slobodno uzmi Cirvit. Sasvim ok stender, lepo naleže na šrafove za podizanje sa strane uz malo podešavanja zbog viljuškica koje su na stenderu (one se rešavaju skidanjem). Stabilan je stender i ako ima delove koji se šrafovima spajaju. Za podmazivanje i zimsko garažiranje je ok... Da li si namontirao QL? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 299 Napisano Septembar 2 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, mick said: Imaš li veličinu te navlake? Ja sam naručio ali pogrešnu... https://share.temu.com/FKYGDB9WMnA Ja sam ovu narucio, uz malo muke sam je namestio. Za suvozaca je malo veca, ali ne smeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3085 Napisano Septembar 2 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, kvaicnenad je napisao: https://share.temu.com/FKYGDB9WMnA Ja sam ovu narucio, uz malo muke sam je namestio. Za suvozaca je malo veca, ali ne smeta. Ja sam tu istu naručio...kaaako si to namestio...kako???? Podeli mudrost samnom neukim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 645 Napisano Septembar 2 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, mick said: Nisam se setio da fotkam stender...kad bude akcija u lidlu slobodno uzmi Cirvit. Sasvim ok stender, lepo naleže na šrafove za podizanje sa strane uz malo podešavanja zbog viljuškica koje su na stenderu (one se rešavaju skidanjem). Stabilan je stender i ako ima delove koji se šrafovima spajaju. Za podmazivanje i zimsko garažiranje je ok... Da li si namontirao QL? Jesam. Ali verovao ili ne, nisam ga jos koristio. Stavio da vidim kako stoji, i onda za sledecih 400km voznje zaboravio.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 299 Napisano Septembar 2 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, mick said: Ja sam tu istu naručio...kaaako si to namestio...kako???? Podeli mudrost samnom neukim!!! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3085 Napisano Septembar 2 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam kako si uspeo to da namontiraš...svaka čast. Moraću da se pozabavim sa tim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 441 Napisano Septembar 3 (promenjeno) Zainteresovan, 424 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Ja zakazao servis u kimko ns, kažu da imaju da promene neki deo na relaciji kvačila. Samo me interesuje kako u autoprometu ništa o tome ne znaju a motori su u istom trenutku isporučili u aprilu... Ne verujem da su to motori sa različitih linija pa da ima razlike, al možda i grešim. Za sada sam ustanovio da je kod dva motora izgubljena funkcija kvačila a drugi rade dobro kao i moj...al sad.... Imače pitao sam ih da li je u pitanju samo dotezanje šrafa i sl...da ne dolazim u ns džabe... Otiću u kimko na servis pa ću više saznati o ovome pa javljam o čemu se radi pozz Promenio Septembar 3 član vladmoll Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 441 Napisano Septembar 3 Zainteresovan, 424 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, kvaicnenad said: Ja sam kupio ovaj mesh na metar, na liexpresu i onda sam opkrojio kako mi odgovara i heftalicom postavio. nije bilo teško Jedino što nisam kupio baš krupan mesh već nešto sitniji, mislim da je bolje kupiti maksimalno krupan vez... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shke 61 Napisano Septembar 3 (promenjeno) U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT650X Black Beauty Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, vladmoll said: Ja zakazao servis u kimko ns, kažu da imaju da promene neki deo na relaciji kvačila. Samo me interesuje kako u autoprometu ništa o tome ne znaju a motori su u istom trenutku isporučili u aprilu... Ne verujem da su to motori sa različitih linija pa da ima razlike, al možda i grešim. Za sada sam ustanovio da je kod dva motora izgubljena funkcija kvačila a drugi rade dobro kao i moj...al sad.... Imače pitao sam ih da li je u pitanju samo dotezanje šrafa i sl...da ne dolazim u ns džabe... Otiću u kimko na servis pa ću više saznati o ovome pa javljam o čemu se radi pozz Meni su rekli da su zamenili neki deo, kad sam bio na servisu. Ispostavilo se da je to to sto sad pozivaju na servisnu kampanju. Nisam tad pitao detalje, bilo mi je dovoljno kad su mi rekli da je sad sve perfektno EDIT: ovo je mail od njih, dakle zamena dva dela: Za sve isporučene motocikle QJMOTOR SVT 650X, koji su preuzeti do 15.05.2024. potrebno je da se izvrši zamena 2 dela vezana za kvačilo. Potencijalni problem koji može da se dogodi, je da se otkači sajla kvačila. Molimo vas da nas kontaktirate telefonom ili mailom kako bi vam zakazali termin – i to u narednih 30 dana. Promenio Septembar 3 član Shke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 441 Napisano Septembar 3 Zainteresovan, 424 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam taj sklop detaljno pregledao....ništa nisam video problematično....šta bre da se otkači???? Mogu samo da promene polugu kvačila koju sajla povlači...možda je lošeg kvaliteta pa hoće da se polomi ili sl... Al sumnjam... Misterija..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 49 Napisano Septembar 3 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Šraf M6x25 i osiguravajuća matica na polugici koju povlači sajla, valjda se nekome odšrafilo od vibracija pa preventivno menjaju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shke 61 Napisano Septembar 3 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT650X Black Beauty Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, lukaimasa said: Šraf M6x25 i osiguravajuća matica na polugici koju povlači sajla, valjda se nekome odšrafilo od vibracija pa preventivno menjaju. Sa ovakvim znanjem se dolazi na forum. A ne ko ja: nesto mi zamenili, nisam pazljivo slusao... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 441 Napisano Septembar 3 Zainteresovan, 424 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, lukaimasa said: Šraf M6x25 i osiguravajuća matica na polugici koju povlači sajla, valjda se nekome odšrafilo od vibracija pa preventivno menjaju. Pitao sam, kažu jok, menjaju nešto, a mom drugu koji je izgubio funkciju kvačila, kada se to desilo, sve je radilo kako treba. Nije došlo do spadanja sajle niti šta drugo. Ako je došlo do odvrtanja šrafa, (to nije siguran) isti je vraćen, to sam dobro pogledao...dakle nije drugi stavljen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 645 Napisano Septembar 3 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3085 Napisano Septembar 4 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, estel je napisao: Kolega...pogrešna kaciga! Inače fin kadar... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 645 Napisano Septembar 4 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, mick said: Kolega...pogrešna kaciga! Inače fin kadar... Taman tako volim, da budem drugaciji od svih drugih "uobicajenih" Ali da, ostala od ZZR1100. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3085 Napisano Septembar 4 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, estel je napisao: Taman tako volim, da budem drugaciji od svih drugih "uobicajenih" Ali da, ostala od ZZR1100. Heheh ne brini nisi jedini!!! Kad stigneš daj neki tekst o poređenju aždaje sa kineskim Davidom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Septembar 4 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio do salona danas da sendem, opipam i da se raspitam za probnu vožnju. Ići ću ovih dana posle posla samo da se organizujem. Mnogo je primamljivo. Izbor majice je bio slučajan.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Septembar 4 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za korisnike, koliko se greje u normalnoj letnjoj gradskoj vožnji? Koja mu ke radna temperatura i ima li problema sa skidanjem viška iste?Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...