stari roker 4323 Napisano Avgust 2, 2023 motoras, 2486 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, cezarpa je napisao: Stranci me placaju kazne za brzu voznju po autoputu. Bogami plaćaju. Kad presretac nahvata na autoputu kod Rume, privode kod sudije za prekršaje. Placa se odmah. Ako nema pare, može da zove kući da mu pošalju. Kad stigne lova može da ide. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10348 Napisano Avgust 2, 2023 Ne silazi, 2359 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Paljevina je napisao: To je nepravda! De ga nađe, Kalimera, izvuče mi osmeh na lice ! U jbt, al sam mator... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Avgust 2, 2023 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Paljevina je napisao: Kad. U međuvremenu, nama stižu kazne dok hiljade Turčina peglaju od 160 do 180, pa neretko i 200 po autoputu. To je nepravda! Неће ни он довијека да вози тако. При тој брзини свашта може да се деси. Чувај се и Бог ће те чувати. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Avgust 2, 2023 motoras, 2486 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod kazni u inostranstvu, jel neko ima iskustva sa radarima u BiH na onim crnim stubovima? Mislim na prekoracenje brzine motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Avgust 2, 2023 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @stari roker te kamere snimaju u jednom pravcu. Kad im se priđe vidi se gdje su usmjerene. Uglavnom, ako ti je kamera sa desne strane snimiće te u odlasku, ako je sa lijeve strane snima u dolasku i tu su motori bezbjedni. I na kraju, mislim da za vas "strance" nema problema i da to još nije uvezano sa graničmom policijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Avgust 2, 2023 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Frenda je uskikalo još prije par godina negdi u Bosni i na izlazu ga poslali prvo da plati kaznu pa tek onda može dalje.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Avgust 2, 2023 motoras, 2486 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Prošle godine uopšte nisam skontao te stubove. Ja u principu i ne vozim brzo, ali možda sam dao malo po gasu. Kako god, za dvadesetak dana, ako Bog da idem malo do HN kružno preko Bosne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 2, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Treba svakome prilikom izlaska iz Srbije u CG napalatiti 1200e 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Avgust 2, 2023 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Guliver je napisao: @stari roker te kamere snimaju u jednom pravcu. Kad im se priđe vidi se gdje su usmjerene. Uglavnom, ako ti je kamera sa desne strane snimiće te u odlasku, ako je sa lijeve strane snima u dolasku i tu su motori bezbjedni. I na kraju, mislim da za vas "strance" nema problema i da to još nije uvezano sa graničmom policijom. Има, писао сам већ о томе. Било која патрола путем апликације може да провјери да ли је неки од стационираних радара плус ова два, цркли дабогда, Рамер и Дуал забиљежио прекорачење брзине. Према информацијама са којим ја располажем, није нужно да је тачно, на граничном прелазу треба свако возило да пусте кроз ту апликацију али колико се то ради то не знам. Било како било, памти све таблице и незастарјева. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11322 Napisano Avgust 2, 2023 Ne silazi, 2298 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, X8 Vračar said: Treba svakome prilikom izlaska iz Srbije u CG napalatiti 1200e U pravu si koji ce qyac tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Avgust 2, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan I crnogorcima koji se iseljavaju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11322 Napisano Avgust 2, 2023 Ne silazi, 2298 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Taj film jos nije snimljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18641 Napisano Avgust 2, 2023 Integrisan, 8484 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Guliver je napisao: i da to još nije uvezano sa graničmom policijom Nije uvezano. Sa druge strane, umeju da prelistaju po saobr. dozvoli kada te zaustave i ako za istu ima kazna, uzimaju dokumenta i dok ne platiš (udaljeno) nema nazad. Nije bitno ko je kaznu napravio, ko trenutno vozi mora da plati. Ovo ne može biti po (bilo kom) zakonu, ali je i dalje operativno tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Avgust 3, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, croarcher je napisao: I crnogorcima koji se iseljavaju ? Ne, njima da daju tih 1200eur da se više nikad ne vrate... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 3, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Ne slazem se ni sa jednom kaznom za motocikliste niti bih ikada ikome prizivao policiju, pogotovo ne ljudima koji nista nisu ukrali niti bilo koga ubili. Sto ne znaci da cu da branim lica u prekrsaju, ne, ali svakako necu im nista prizivati niti tapsati MUP po ramenu kad kaznjava motocikliste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4114 Napisano Avgust 3, 2023 Drug član, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nekad kazna može biti dobra opomena i spasiti nečiji život potencijalno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1531 Napisano Avgust 3, 2023 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Pingvin37 je napisao: Ne slazem se ni sa jednom kaznom za motocikliste niti bih ikada ikome prizivao policiju, pogotovo ne ljudima koji nista nisu ukrali niti bilo koga ubili. Sto ne znaci da cu da branim lica u prekrsaju, ne, ali svakako necu im nista prizivati niti tapsati MUP po ramenu kad kaznjava motocikliste. Jel sve koji sednu na motor smatras motociklistima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 3, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, MatorKonj said: Jel sve koji sednu na motor smatras motociklistima? Sve koji su na dva tocka (i skuteri) smatram motociklistima. Odnosno svi koju na dva tocka sa motorom ucestvuju u saobracaju, smatram motociklistima. Bajkerima, motordzijama, motorasima (kako god) ne smatram sve. A najmanje one koji likuju pred policijom. Iz prostog razloga. Ko likuje pred policijom, taj prvi neka u saobracaju nikad nista ne prekrsi, ili neka cuti zauvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1531 Napisano Avgust 3, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 339 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Pingvin Ja ne mogu nikad da likujem police iz nekih razloga u proslosti ali ove sto po selima a i mom selu voze raspadnute strance( citaj bezglavo jure) i ako su na dva tocka voleo bih da policija tu radi svoj posao pre nego sto ubiju mene ili moju zenu neko dete ili jos gore nekog invalidizuje za ceo zivot Promenio Avgust 3, 2023 član MatorKonj 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1531 Napisano Avgust 3, 2023 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Paljevina je napisao: U pravu si @Pingvin37, ali postoji neka granica zdravog razuma... upravo to granica zdravog razuma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6287 Napisano Avgust 3, 2023 Drug član, 1405 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, croarcher said: I crnogorcima koji se iseljavaju ? Njima dati da im se nadje na Vracaru. Dok se ne oslobodi neko direktorsko mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 3, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, draki je napisao: Било како било, памти све таблице и незастарјева. kako ne zastareva,nije to genocid Promenio Avgust 3, 2023 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1531 Napisano Avgust 3, 2023 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice same teme dobro je proso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 3, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, Paljevina said: U pravu si @Pingvin37, ali postoji neka granica zdravog razuma... Jedno je napraviti prekršaj, prekoračiti brzinu, terati preko pune, itd. itd., milion drugih prekršaja koje mi na motorima svakodnevno napravimo, a drugo je svesno ići u drugu državu bez dozvole... Pa jbm mu mater, to je baš drčnost i izazivanje sudbine... To mi spada u neko namerno provociranje zakona, što nikako ne odobravam, okej je biti u sivoj zoni, ali preterivanje i kurčenje ne podržavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 3, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, MatorKonj said: @Pingvin Ja ne mogu nikad da likujem police iz nekih razloga u proslosti ali ove sto po selima a i mom selu voze raspadnute strance( citaj bezglavo jure) i ako su na dva tocka voleo bih da policija tu radi svoj posao pre nego sto ubiju mene ili moju zenu neko dete ili jos gore nekog invalidizuje za ceo zivot Jel znas da sam ja sa 11 godina na selu naucio da vozim prvi motor Pre skutera po gradu...Raspadnuti stranci doduse manje kubikaze, ali i Tomos, Jawa,MZ...Al tad policija nije toliko kaznjavala, svi vozili bez dozvole. Ono sto je cudno je da su neki od momaka od kojih sam "pozajmljivao krug" danas policajci. Jedan i dalje vozi motor, on i njegova porodica. Bilo neko drugo vreme, valjda, manje agresije, vise druzenja i zabave. I veruj mi da su mi to uspomene koje cu pamtiti za ceo zivot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...