Urban Cruiser 1184 Napisano Jul 19, 2023 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko od kolega ko ide put Crne Gore, preko Podgorice, voljan da preveze jedan bicikl? U pitanju je električni bicikl i polovan je. Možda i nadjem negde račun. Za ovu uslugu bi častio kolegu razumnim iznosom. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1570 Napisano Jul 20, 2023 Drug član, 990 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi na voz pa posalji. Ako jos uvek ima ta opcija 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Jul 20, 2023 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan da li imas nosac za bicikle? U ponedeljak ide kolega dole,ali bez nosaca ne moze da ti pomogne. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jul 21, 2023 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan da li imas nosac za bicikle? U ponedeljak ide kolega dole,ali bez nosaca ne moze da ti pomogne.Nažalost, nemam. Inače, bicikl je namenjen sinu jedne moj poslovne saradnice i koliko smo do sada obavešteni nijedna od kurirski službi neće da primi polovan bicikl bez računa. Zato nam je potrebno da ga neko preveze kao svoj lični bicikl. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jul 21, 2023 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Stavi na voz pa posalji. Ako jos uvek ima ta opcijaPitao sam na stanici konduktere, slaba vajda. Kao da sam tražio litru krviSent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Jul 21, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko ce da ti preveze bicikl i da zauzme ceo auto sa njim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1570 Napisano Jul 21, 2023 Drug član, 990 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Eee to je ranije lepo bilo. Daš mu litru rakije, nešto malo para i prevezu ti. Profinio se svet. Sve se zakomplikovalo i poskupelo. Ili da vidiš sa kamiondzijama. Samo neki što nema zablindiran tovar. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Jul 21, 2023 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj autobusom, Blue Line, Božur, Lens. Oni voze za Pg. Često sam na stanici, saljem i ja ponešto. Šalju ljudi svašta:šajbne, akvarijume, pakete razne.... Što ne bi i bajs. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Jul 21, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, nemam. Inače, bicikl je namenjen sinu jedne moj poslovne saradnice i koliko smo do sada obavešteni nijedna od kurirski službi neće da primi polovan bicikl bez računa. Zato nam je potrebno da ga neko preveze kao svoj lični bicikl. Sent from my iPhone using TapatalkOvo izgleda za Bex ne vazi posto su mi neki dan isporucili bicikl bez icega od papira. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5367 Napisano Jul 21, 2023 Drug član, 1927 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Isporučuju bajseve naravno, ali ovde je u pitanju Crna Gora. Vrv ne može preko granice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Jul 21, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako nema alternativu do Prijepolja bex i onda neka odu po njega. Kostace ali je blizu crne gore. A oni do prijepolja stignu za sat . Sat i po. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1570 Napisano Jul 21, 2023 Drug član, 990 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Kada se kurirskim sluzbama salje onda ide na carinu. Dve razlicite drzave ne moze tek tako. Jedino da granicu neko predje biciklom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jul 21, 2023 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Probaj autobusom, Blue Line, Božur, Lens. Oni voze za Pg. Često sam na stanici, saljem i ja ponešto. Šalju ljudi svašta:šajbne, akvarijume, pakete razne.... Što ne bi i bajs.Pokušaću na bus da pošaljem. Hvala ti. U pravu je @Zarkela. Živeo sam 3-4 godine u CG, vukao sam i motorom ljudima svašta do PG i HN. Zato me sad i ovi mole za ovaj bajs. Ali sam i slao, što privatno - što poslovno. Stvarno je bilo drugačije nego sada, a nije da je prošlo puno godina. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 465 Napisano Jul 22, 2023 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto imam je broj lika koji svakodnevno vozi BG - Pljevlja. Ako ti to nesto znaci, pozovi. Ako ne, pozovi svakako, sigurno ce ti on znati ko ti moze prebaciti bajs +38268818854 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jul 22, 2023 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Super. Hvala. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2158 Napisano Jul 22, 2023 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa ovim kombi prevoznicima, idu sigurno svaki ili makar svaki drugi dan dole. Vidiš na netu kombi prevoz crna gora pa zovi redom i pitaj da li može bajs da se poveze. Uvek mogu da ga nakače da je od nekog od putnika i to je to. Naplatiće verovatno kao da voze putnika ali eto, možda je to rešenje. Meni brat iz Italije stalno nešto tako šalje preko kombija, jednom smo i skuter prevezli tako.Послато са 21091116UG помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Jul 22, 2023 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu da probam da sredim nesto, pa javljam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jul 22, 2023 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.7.2023. at 12:06, Zarkela je napisao: Stavi na voz pa posalji. Ako jos uvek ima ta opcija On 21.7.2023. at 8:04, Urban Cruiser je napisao: Pitao sam na stanici konduktere, slaba vajda. Kao da sam tražio litru krvi Postoji, samo u slučaju da imaš jednokrevetnu kabinu u spavaćim kolima. Onda ne mogu da te zezaju jer si sam u kabini. Ja sam bajs prevezao busom (Beograd - Pula), bio do agencije i gazdarica firme mi je dala "specijalno" odobrenje i pečat na karti. Vozač se nešto bunio ali sam mu pokazao papir pa je ućutao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Jul 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Nista od mog pokusaja. Proteklih 5 godina prijatelji su vukli kamp kucicy u Sutomore, ove godine otisli bez nisu mogli da registruju zbog nekih svetala pozicija! Hahahah Promenio Jul 22, 2023 član Markone88 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jul 22, 2023 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Postoji, samo u slučaju da imaš jednokrevetnu kabinu u spavaćim kolima. Onda ne mogu da te zezaju jer si sam u kabini. Ja sam bajs prevezao busom (Beograd - Pula), bio do agencije i gazdarica firme mi je dala "specijalno" odobrenje i pečat na karti. Vozač se nešto bunio ali sam mu pokazao papir pa je ućutao. Pitao na stanici, samo ako je u kutiji. Neće da prime ni vozači ako nije u kutiji. Pih, baš se zakomplikovaloSent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2158 Napisano Jul 22, 2023 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Sad ću cimam druga, radi u logistici, znam da zna vozača koji radi CG Beograd, vozio nam stalno robu dok sam radio u pre prethodnoj firmi. Pisao sam mu sad, ako bude nešto javljam. Pusti mi kontakt u PP.Послато са 21091116UG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jul 22, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Urban Cruiser je napisao: Pitao na stanici, samo ako je u kutiji. Neće da prime ni vozači ako nije u kutiji. Pih, baš se zakomplikovalo Da, "Prevoz bicikala u međunarodnom saobraćaju moguć je ukoliko se bicikl sklopi i upakuje na odgovarajući način tako da se može smestiti kao lični prtljag u istom odeljku u kojem je smešten putnik." https://srbijavoz.rs/prevoz-bicikla/ Kad sam pakovao bajs u autobus, zbog što manjeg zauzimanja mesta (istina bus je bio double decker pa je bajs stajao uspravno) pedale sam odvrnuo i montirao ih na unutrašnju stranu i rotirao korman. Ako ništa ne uradiš imam kutiju od rama, samo u tom slučaju bi morao da skineš točkove ili možda samo prednji. Promenio Jul 23, 2023 član MOTOM 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...