suchpro 56 Napisano Avgust 13, 2023 (promenjeno) U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SYM MAXSYM 508 TL Prijavi odgovor kao problematičan Danima me vec svrbi pitanje zbog cega je SYM prosao kroz cimanje da na ADX stavi TFT displej u boji i to visoke rezolucije, koji od "naprednih" funkcionalnosti ima samo Trip kompjuter... Nemoguce da samo to moze... Posle kraceg guglanja, dobio sam i odgovor, u Aziji se ADX 125 prodaje pod imenom Husky i umesto 125cc ima jaci motor od 150cc kao i mogucnost povezivanja sa telefonom, sem toga su prakticno isti! Ovo mi je dalo ideju da probam da se i ja povezem na moj ADX, te sam skunuo MotoFun aplikaciju kako su braca Kinezi instruirali i na moje veliko iznenadjenje, uspeo sam da se povezem preko Bluetooth a posle i preko WiFi. Medjutim, tu sam ujedno i stao, bice da je povezivanje telefonom softverski zakljucano jer sem toga sto se ADX vidi na mrezi i pokazuje da je povezan, razmena podataka je naizgled blokirana.. Bilo bi lepo da u buducnosti ova funkcionalnost bude dostupna i za korisnike u EU, kad vec nisu hteli da nam daju 150cc motor ali cenim da su sanse za to skoro pa nikakve... Promenio Avgust 13, 2023 član suchpro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidivanov_ 2 Napisano Jun 1, 2024 U prolazu, 5 postova Lokacija: Ljig Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kako ste bili zadovoljni na motor? Da li je dovoljan bio za Vašu visinu? Kakav je za neka magistralna putovanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suchpro 56 Napisano Jun 3, 2024 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SYM MAXSYM 508 TL Prijavi odgovor kao problematičan Da budem iskren, nekome ko je 10cm niži od mene bi taj skuter bio apsolutno perfektan, i pored toga ja sam imao dovoljno mesta za kolena i nisam se osecao skučeno. Mana je što mi viši ne možemo noge da ispružimo. Udobnost je naravno subjektivna stvar i zato treba probati svaki skuter ali iz moje perspektive udobnost je solidna. Za nas više je zaštita od vetra uvek izazov, ista je priča i sa ADX-om, do duše do nekih 70km/h i nije toliko primetno, tek posle se oseti da fali viši vizir. Što se otvorenog puta tiče, vozio sam ga na auto putu i na magistralnom putu, subjektivan osećaj je da relativno brzo može da stigne do 90km/h, ali nisam osećao da imam dovoljno snage za neko brže preticanje. Vrlo je upravljiv skuter i krivine su interesantne, nisko mu je težište zbog rezervoara i lagano se vozi. Obzirom na veći rezervoar i to što je relativno startan i upravljivost, rekao bih da je okej za magistralne vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...