Jump to content

Moto Zajednica

Sym ADX 125

Recommended Posts

• U prolazu, 37 postova
  • Motocikl: SYM MAXSYM 508 TL

Danima me vec svrbi pitanje zbog cega je SYM prosao kroz cimanje da na ADX stavi TFT displej u boji i to visoke rezolucije, koji od "naprednih" funkcionalnosti ima samo Trip kompjuter... Nemoguce da samo to moze...

Posle kraceg guglanja, dobio sam i odgovor, u Aziji se ADX 125 prodaje pod imenom Husky i umesto 125cc ima jaci motor od 150cc kao i mogucnost povezivanja sa telefonom, sem toga su prakticno isti! :staa2:

Ovo mi je dalo ideju da probam da se i ja povezem na moj ADX, te sam skunuo MotoFun aplikaciju kako su braca Kinezi instruirali i na moje veliko iznenadjenje, uspeo sam da se povezem preko Bluetooth a posle i preko WiFi. :jee1:

Medjutim, tu sam ujedno i stao, bice da je povezivanje telefonom softverski zakljucano jer sem toga sto se ADX vidi na mrezi i pokazuje da je povezan, razmena podataka je naizgled blokirana.. :lud:

Bilo bi lepo da u buducnosti ova funkcionalnost bude dostupna i za korisnike u EU, kad vec nisu hteli da nam daju 150cc motor ali cenim da su sanse za to skoro pa nikakve...

Promenio član suchpro
  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 37 postova
  • Motocikl: SYM MAXSYM 508 TL

Da budem iskren, nekome ko je 10cm niži od mene bi taj skuter bio apsolutno perfektan, i pored toga ja sam imao dovoljno mesta za kolena i nisam se osecao skučeno. Mana je što mi viši ne možemo noge da ispružimo. Udobnost je naravno subjektivna stvar i zato treba probati svaki skuter ali iz moje perspektive udobnost je solidna.  Za nas više je zaštita od vetra uvek izazov, ista je priča i sa ADX-om, do duše do nekih 70km/h i nije toliko primetno, tek posle se oseti da fali viši vizir.

Što se otvorenog puta tiče, vozio sam ga na auto putu i na magistralnom putu, subjektivan osećaj je da relativno brzo može da stigne do 90km/h, ali nisam osećao da imam dovoljno snage za neko brže preticanje. Vrlo je upravljiv skuter i krivine su interesantne, nisko mu je težište zbog rezervoara i lagano se vozi.

Obzirom na veći rezervoar i to što je relativno startan i upravljivost, rekao bih da je okej za magistralne vožnje. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja