Disko Nindža 10465 Napisano Jul 26, 2023 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, mick je napisao: Jbg morao sam kod njih da odradim zbog garancije ali ni to se više ne gleda, prosto samo otaljavanje posla. Baš zbog tog FIće ne dolazi u obzir razmišljanje o CF-u kao o mogućoj kupovini...a imaju potencijala. Najbolje sam da uradiš servis, i da zamoliš (i počastiš ako treba) tog dunđera da ti samo udari pečat, to bi te manje koštalo, i manje bi se nervirao. Promenio Jul 26, 2023 član Disko Nindža Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Jul 26, 2023 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Disko Nindža je napisao: Najbolje sam da uradiš servis, i da zamoliš (i počastiš ako treba) tog dunđera da ti samo udari pečat, to bi te manje koštalo, i manje bi se nervirao. Realno mali servis sam uvek radio sam...veće stvari naravno servis. Tad sam uzeo noviji motor pa rekoh hajde da uradim po PS-u da ne bude kasnije kukanje ali eto...demantovao me čovek 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 137 Napisano Jul 26, 2023 Svrati ponekad, 125 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan On 7/25/2023 at 10:02 PM, mick said: Da li je to onaj sa nadimkom ''Točak'' ili tako nekako? Jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Jul 27, 2023 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Jovan Ristic je napisao: Kad puniš rezervoar gorivom uspravi ga da ne stoji na ćopavoj, verovatno se tu zagubi vazduh. Dobio si servisnu knjižicu za ATV/SSV/UTV vozilo jer verovatno nemaju prevedeno na sprski za motocikle, možda je isti slučaj i sa korisničkim uputstvom. Instrument tabla je verovatno morala malo da se mrda, jer ima te gumice koje ublažavaju vibracije da se instrument tabla ne ošteti iznutra od vibracija, nisam siguran, nego pričam iz iskustva jer gotovo sve instrument table leže na nekim gumicama. Za moto servise, naročito ovlašćene je postalo normalno da se čeka do dve nedelje na servis. Probacu to sa ispravljanjem motora sa copavca pa javljam. Korisnicko uputstvo nisam dobio, trazio sam od njih prilikom preuzimanja vozila ali kazu da nemaju, imaju samo fajl koji mogu da mi posalju pa da sam stampam. Nasao sam taj fajl na internetu ali je necuveno da kupac novog motocikla ne dobije odstampano uputvstvo za isto prilikom preuzimanja, bilo to na srpskom ili engleskom. Kad bilje razmislim, moralo bi da bude na srpskom ali im licno ne bih zamerio i da fobijem na engleskom. Verujem da ATV Nautika cita ovo i da ce ovo biti opomena da se uozbilje ako planiraju da pridobiju nove kupce a i da zadrze stare. Pitao sam ih za tablu da li je normalno tako da se mrda, nisam im rekao da to fiksiraju, oni su na kraju da kazem fiksirali. Mislim da se to drzi na 6 srafova i da su ostavili gumice samo na sredisnjim srafovima( po horizontu sredisnji) jer ima tri reda a u girnjem i donjem redu su ako se ne varam skinuli. Za auto cekam oko 2-3 dana, zato mi nije bilo normalno da vekam 7 dana za motor. Nije problem kada znam koliko se ceka, znacu za sledeci put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka1233 8 Napisano Jul 27, 2023 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki ER6N Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji ovlasceni servis za Voge motore na jugu Srbije? Nije valjda da samo u Bgu postoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jul 27, 2023 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan KopaonikSent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5369 Napisano Jul 29, 2023 Ne silazi, 4801 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 7. 2023. at 12:25, viktor1986 je napisao: Probacu to sa ispravljanjem motora sa copavca pa javljam. Korisnicko uputstvo nisam dobio, trazio sam od njih prilikom preuzimanja vozila ali kazu da nemaju, imaju samo fajl koji mogu da mi posalju pa da sam stampam. Nasao sam taj fajl na internetu ali je necuveno da kupac novog motocikla ne dobije odstampano uputvstvo za isto prilikom preuzimanja, bilo to na srpskom ili engleskom. Kad bilje razmislim, moralo bi da bude na srpskom ali im licno ne bih zamerio i da fobijem na engleskom. Sve više je praksa da korisničko uputstvo dobijaš na USB-u, naravno na Srpskom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6153 Napisano Jul 29, 2023 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kod majstora za auto sam zakazao pocetkom jula redovan servis, dobio sam termin 18.8. Majstor nije ovlascen ali je provereno dobar i imam poverenja u njega. Znao sam da je uvek guzva pa sam zakazao ranije. @mick hvala za ovaj info za ficu. Kada sam kupovao cf-a pitao sam gde im je servis, kazu mozes ovde kod nas gde si preuzeo (kod laste) a ima i na nbg-u (verovatno fica), ali to na nbgu su nekako tiho i bezvoljno izgovorili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 137 Napisano Jul 29, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 125 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan On 7/27/2023 at 12:25 PM, viktor1986 said: Probacu to sa ispravljanjem motora sa copavca pa javljam. Korisnicko uputstvo nisam dobio, trazio sam od njih prilikom preuzimanja vozila ali kazu da nemaju, imaju samo fajl koji mogu da mi posalju pa da sam stampam. Nasao sam taj fajl na internetu ali je necuveno da kupac novog motocikla ne dobije odstampano uputvstvo za isto prilikom preuzimanja, bilo to na srpskom ili engleskom. Kad bilje razmislim, moralo bi da bude na srpskom ali im licno ne bih zamerio i da fobijem na engleskom. Verujem da ATV Nautika cita ovo i da ce ovo biti opomena da se uozbilje ako planiraju da pridobiju nove kupce a i da zadrze stare. Pitao sam ih za tablu da li je normalno tako da se mrda, nisam im rekao da to fiksiraju, oni su na kraju da kazem fiksirali. Mislim da se to drzi na 6 srafova i da su ostavili gumice samo na sredisnjim srafovima( po horizontu sredisnji) jer ima tri reda a u girnjem i donjem redu su ako se ne varam skinuli. Za auto cekam oko 2-3 dana, zato mi nije bilo normalno da vekam 7 dana za motor. Nije problem kada znam koliko se ceka, znacu za sledeci put. Ja sam dobio uputstvo, (voge 300 rally) ,,, , ono što nisam dobio je set alata , pa kad sam ih podsetio dobio sam i to,,posle par dana, Promenio Jul 29, 2023 član eurokrem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Jul 30, 2023 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Sharky - Alex je napisao: @mick hvala za ovaj info za ficu. Kada sam kupovao cf-a pitao sam gde im je servis, kazu mozes ovde kod nas gde si preuzeo (kod laste) a ima i na nbg-u (verovatno fica), ali to na nbgu su nekako tiho i bezvoljno izgovorili To je izgleda neki dil bio od ranije i izgleda da je F ostao od prve varijante prodaje motora pre nego je gevara preuzeo. Svakako ne oreporucujem tog servisera generalno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Avgust 12, 2023 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan Danas je kupljen kappa kofer i uspesno montiran. Cena je bila 17500din ako se ne varam.Hvala puno prodavcu iz garage moto na montazi. Sa motociklom sam presao 2100km, nemam nikakvih problema. Oseti se malo vibracija kada se stisne gas ali nista strasno. Zadovoljan sam za sada. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Avgust 21, 2023 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan U subotu uvece sam se vratio sa moto skupa koji se odrzao u mestu Pivnice. Ne svidja mi se kratko svetlo(led), za mene je to preslabo te bi svako ko ima ovaj motor trebao da ugradi dodatna svetla. Naime, vozite se u vasoj traci i po sirini trake on osvetli put ali ne baca puno napred, imate osecaj kao da osvetli samo 1metar i to je to. Dugo svetlo je druga prica, osvetli put ali ne smem sa njim da vozim jer bi me vozaci iz suprotnog smera psovali i ablendovali. Koliko sam primetio ne postoji klasicna sijalica vec samo dioda. Do sada predjeno 3100km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Septembar 13, 2023 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan Update Predjeno ukupno 4085km bez problema. Potrosnja varira od stila stila voznje ali ne prelazi 4.1L kako god ga vozim . U rasponu je od 3.6L do 4.1L a najcesce bude oko 3.8L. I dalje smatram da su dodatna prednja svetla neophodna. Vracao sam se kuci sa moto skupa u Topoli i ukljucio navigaciju. Na navigaciji vidim krivinu levo a ispred sebe je ne vidim iako je dugo svetlo bilo ukljuceno. Moracu da dignem malo svetlo gore jer sam video da postoji neki srafcic za podesavanje visine snopa pa da probam. Generalno izbegavam da vozim nocu upravo zbog slabog svetla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Suzana 25 Napisano Octobar 10, 2023 U prolazu, 20 postova Lokacija: Užice Motocikl: Suzuki DR650 RSE 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku da testiram baš 500DSX, kraća vožnja sa suvozačem. Da ne tupim previše šta, kako, zašto, utisci su sledeći. Krenuću od "mana". Prvi utisak kada se sedne, jeste da je korman blago odmaknut od vozača. U vožnji se to ne oseća, i korman nije ni podešavan i stvar je koja se lako rešava ako treba, ali to mi je bio baš prvi utisak čim sam seo, pa eto. Drugi utisak su vibracije. Na prvu vožnju osetne, ali brzo se nekako privikne. Najizraženije su na oko 5000 obrtaja i jače u nižem stepenu prenosa. Znači u 3. se osećaju više nego u 6. Osećaju se na dupetu, nogama, i blago rukama. Prevelik hod ručice gasa, ne znam što je teško da podese iako je test model, rezultat je malo nemirnija ruka na gasu jer je teško privići se da ručica šeta 20mm. Ne može se reći da je to mana motora, već više kao utisak o centru ATV NAUTIKA, ne bi smeli to da dozvole. Displej nije idealan za sunčan dan, ali nije veliki problem..najveći trip je neka lampica ako se upali da se odmah shvati jeste ili nije i slično. Kada se upali motor, lampica od ulja se ugasi, ali ostane kao da čkilji malo verovatno od nekog pozadinskog svetla. Suvozač nema gde da se lepo drži rukama, oni rukohvati su niži od sedišta. Neutralno: Zaštita od vetra je onako. Ja nemam velika očekivanja, i vozim i da osetim malo vetar dok vozim i ne smeta mi izrazito. Ovde je nit smrdi nit miriše. U odnosu na frezu, ne primećujem nikakvu razliku. Pozitivno: Sve ostalo. Ja sam cca 178 visine i položaj sedenja mi je idealan, kao i kada ustanem na fuzastere. Idealno. Snage ima sasvim dovoljno za normalnu vožnju. Kočenje super. Menjač perfektan. Na autoputu može da se zavrti 130tak, i deluje da ima snage za još (nisam proveravao koliko laže sat). Sve u svemu, jako interesantan i na mene je ostavio pozitivan utisak. Kada sam seo posle testa na frezu, imao sam utisak da sam seo na ljutog sportaka i pomislio u sebi što mi ovo treba.. Kada bi 525 bio na akciji mislim da ne bih puno razmišljao da ga kupim, kažu da je na njemu mnogo manje osetan problem vibracija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Mart 24 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan On 9/13/2023 at 8:19 PM, viktor1986 said: Update Predjeno ukupno 4085km bez problema. Potrosnja varira od stila stila voznje ali ne prelazi 4.1L kako god ga vozim . U rasponu je od 3.6L do 4.1L a najcesce bude oko 3.8L. I dalje smatram da su dodatna prednja svetla neophodna. Vracao sam se kuci sa moto skupa u Topoli i ukljucio navigaciju. Na navigaciji vidim krivinu levo a ispred sebe je ne vidim iako je dugo svetlo bilo ukljuceno. Moracu da dignem malo svetlo gore jer sam video da postoji neki srafcic za podesavanje visine snopa pa da probam. Generalno izbegavam da vozim nocu upravo zbog slabog svetla. 13.septembar prosle godine poslednji update o motoru. jesi li prodao ili samo ne pises ? mnoge bi zanimalo kako sluzi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Maj 20 (promenjeno) Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan Nisam prodao, taman posla. Bas sam danas sa njim otisao na posao. Ukupno sam presao 6900km, potrosnja je 4L u proseku. Nisam jos uvek uradio servis, radicu ga prvom prilikom. Nisam siguran, moram da probam, ali mislim da ce odgovarati filter vazduha od honde cb(ili i x)500, jedino limcici sa strane nisu isti koliko sam video po slikama. Verovatno moze da se u servisu kupi bas za njega filter ali sam malo istrazivao trziste. U grckoj ima neki sportski filter koji je periv i koji traje 100000km ali je cena 95evra kod njih. U grckoj ima brdo Voge motora, broj 1 su tamo po prodaji. Filter za ulje je HF204 hiflow. Od mana bih izdvojio jednu stvar koja mi se dva puta desila. Naime, prao sam kompletan motor i otisao da se vozim. Desni migavac je poceo da blinka pomalo( primetio po lampici na instrumet tabli), vidi se da tinja malo. Drugi put ista stvar. Ukljucim migavac i sve normslno radi, iskljucim a ono i dalje mrvicu tinja. Ukljucim sva 4 migavca i ono prestane da tinja ali se vrati nakon 15-30sekundi. Traje tako jedno 10-20minuta i onda se vrati u normalu sve. Izgleda da od pranja udje negde voda( predpostavljam kod prekidaca migavca na kormanu) i dok se ne osusi hoce da zeza. Promenio Maj 20 član viktor1986 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Maj 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da je cena voge 525dsx oko 6400evra i daju 4 godine garancije. Kada sam kupovao moj 500dsx, garancija je bila 2godine. Spomenuo sam im da bi zbog prodaje bilo dobro da povecaju garanciju ali kao nisu i mogucnosti trenutno. Eto, sada daju. Treba svakako probati motor a i QJ moto pa onda odluciti. Za mene je bilo presidno to sto je bio do 500kubika( registracija cena) a i sto je za mene bio jako lepog izgleda. Ne znam da li sam de zalio na vizir ali za mene je nizak i nema bas dobru zastitu od vetra isko je izvucen skroz gore. Ja sam oko 185cm visine i cim se spustim nize odmah je primetno bolje. Mada, ima da se kupi kappa i givi vizir za ovaj model, u italiji oko 80e. Voge 525 DSX WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Voge 525 DSX, 2024. godište, Enduro / Cross, Beograd. Cena 6.390 € - Motori - Polovni Automobili Promenio Maj 21 član viktor1986 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Maj 23 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko radio sam mali servis na ovom motoru 500dsx? Video sam da se za filter ulja koristi HF204 filter( to su stavili u atv nautika) prilikom prvog servisa na 1000km i koji je nabavljiv. Ako je neko radio sam servis, koji je filter vazduha stavljen? Jel ste porucili iz servisa(atv nautika) ili ste montirali drugi? Nasao sam da je najpriblizniji po izgledu HFA1508 za hondu ali po slikama bi se reklo da su usice i rupe za pricvrscenje pomerene. Mozda moze da se izbuse rupe i montira, nisam probao. Sutra ili prekosutra cu otici da vidim za filtere. Ima li neko iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 23 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za nemaš u korisničkom uputstvu koji filteri idu?Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Maj 24 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan Nemam. Skicirao juce, evo kako izgleda filter vazduha za ovaj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 24 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam. Skicirao juce, evo kako izgleda filter vazduha za ovaj motor Ludilo mozga, ali danas me ništa ne čudi. Koliko si prešao? Našao sam ti na AliExpress-u, 10ak evra, plus još toliko poštarina. Koliko traži diler kod nas?Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 24 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor (agregat) je inače kopija Hondinog od 471ccm, tako da ne bi bilo iznenađenje da isti filer odgovara (HFA1508).Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Maj 24 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, Gordak985 said: Ludilo mozga, ali danas me ništa ne čudi. Koliko si prešao? Našao sam ti na AliExpress-u, 10ak evra, plus još toliko poštarina. Koliko traži diler kod nas? Sent from my 2107113SG using Tapatalk Danas ili sutra cu otici da vidim za delove za mali servis. Zvacu prvo trlefonom da vidim koliko trazi servis za "org" filter. Video sam na aliju, za neke jd cak pisalo da je za ovaj moj motor a ustvari je za hondu kod koje su mrvicu pomerene rupe prema slikama sa interneta. Generalno, onaj od Honde ce verovatno odgovarati, izbuse se samo nove rupe ili eventualno dodaju neki limovi preko tih usica filtera i nema greske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7140 Napisano Maj 24 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 5/20/2024 at 7:26 AM, viktor1986 said: Nisam prodao, taman posla. Bas sam danas sa njim otisao na posao. Ukupno sam presao 6900km, potrosnja je 4L u proseku. Nisam jos uvek uradio servis, radicu ga prvom prilikom. Nisam siguran, moram da probam, ali mislim da ce odgovarati filter vazduha od honde cb(ili i x)500, jedino limcici sa strane nisu isti koliko sam video po slikama. Verovatno moze da se u servisu kupi bas za njega filter ali sam malo istrazivao trziste. U grckoj ima neki sportski filter koji je periv i koji traje 100000km ali je cena 95evra kod njih. U grckoj ima brdo Voge motora, broj 1 su tamo po prodaji. Filter za ulje je HF204 hiflow. Od mana bih izdvojio jednu stvar koja mi se dva puta desila. Naime, prao sam kompletan motor i otisao da se vozim. Desni migavac je poceo da blinka pomalo( primetio po lampici na instrumet tabli), vidi se da tinja malo. Drugi put ista stvar. Ukljucim migavac i sve normslno radi, iskljucim a ono i dalje mrvicu tinja. Ukljucim sva 4 migavca i ono prestane da tinja ali se vrati nakon 15-30sekundi. Traje tako jedno 10-20minuta i onda se vrati u normalu sve. Izgleda da od pranja udje negde voda( predpostavljam kod prekidaca migavca na kormanu) i dok se ne osusi hoce da zeza. ...ponoviću.. Motor se ne pere kao auto. Motor se pere što ređe, i tada nikako puromat i puškaranje i pene i čuda, ti bezkontaktni šamponi su jako korozivni, isključivo čista voda i to bez pritiska... Voda je ubila više motora nego prljave plastike. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Maj 24 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu Trenutno sam veoma razocaran. Zvao sam ovlasceni servis atv nautika u ostruznici da pitam da li imaju filter vazduha za ovaj moj voge 500dsx. Covek koji se javio me je prvo pitao " - A koliko je presao motor?" . Meni vec u glavi razne stvari i uopste nije bilo jasno zasto to pita ali sam nedugo zatim shvatio zasto pita. Nemaju uopste filtere vazduha, kao treba da im stigne! Pa kao ako nije prljav moze samo da se izduva malo i da se koristi! Pa cekaj, jel to znaci da bi mi oni samo produvali filter vazduha da sam im odneo na servis kod njih???? Znaci strasno, nemaju filter vazduha! Pitao sam da mi preporuce neki drugi filter ali ne mogu to da urade! Ja umem da pohvalim ljude i da ocrnim, u ovom slucaju sam morao ovo da napisem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...