CuleBG 140 Napisano April 2, 2024 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan U mom slucaju, nakon 6000km verujem da bi trebalo zategnuti polugicu kocnice. Potreban mi je jaci/duzi stisak da dobijem zeljenu snagu kocnice. Mada je pocela i da vibrira pod rupama pa malo zvrcka...inacr sve ostalo je vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7356 Napisano April 2, 2024 Drug član, 3057 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, CuleBG said: U mom slucaju, nakon 6000km verujem da bi trebalo zategnuti polugicu kocnice. Potreban mi je jaci/duzi stisak da dobijem zeljenu snagu kocnice. Mada je pocela i da vibrira pod rupama pa malo zvrcka...inacr sve ostalo je vrh Brate.... Na novom CRFu je polugica kočnice zvečalo od prvog dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4939 Napisano April 2, 2024 Drug član, 3736 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mene raduje što niko ne kuka na CVT, da mu nešto trese ili škripi. Što bi trebalo da znači da su materijali kvalitetni, i da je dobro urađeno, za razliku od mnogih izvikanih brendova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 134 Napisano April 2, 2024 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja skoro na 4000km.. sve ja kao i prvog dana, nekad se desi da nece ona fora da radi da otvorim sediste kada motor radi ( dva puta brzo kliknete taster seat ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 140 Napisano April 5, 2024 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Gde ste vozaci? 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 134 Napisano April 5, 2024 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan E video sam neki dan jednog ovakvog na skretanju ka Bezanijskom groblju, uredno smo mahnuli jedan drugome 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 140 Napisano April 5, 2024 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, nikmih said: E video sam neki dan jednog ovakvog na skretanju ka Bezanijskom groblju, uredno smo mahnuli jedan drugome ...verujem da nisam bio taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4041 Napisano April 5, 2024 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da podelim info, srećem komšiju u kraju na crnom 350D - danas kaže da je prešao preko 20.000km, nijedan kvar. Stariji gospodin. 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano April 6, 2024 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Sa vecim crnim koferom? Dostava... Zna ga moj drug... Zadovoljan je.... Osim standardnog problema sa kvacilom sve je top... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano April 6, 2024 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, CuleBG said: Gde ste vozaci? Daj jos fotki... Beli je moj favorit.. za kacigu i prsluk... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 140 Napisano April 6, 2024 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @Loshmi82 hvala druze, napravio sam 2 slicne pa bih rekao da je to to za sada sto se tice slika, bice u buducnosti Fluo prsluk i kaciga cine ogromnu razliku u voznji, saobracj se ponasa drugacije u pozitivnom smislu, neko misli da je policija pa se suzdrzava alu generalno ne skidam zelenu boju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2582 Napisano April 12, 2024 (promenjeno) Drug član, 1138 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog lepotana ,nemam veze sa oglasom ,samo delim saznanje. http://www.polovniautomobili.com/motori/23751596/zontes-350e Promenio April 12, 2024 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 140 Napisano April 12, 2024 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan 59 minutes ago, Džim Džarmuš said: Evo jednog lepotana ,nemam veze sa oglasom ,samo delim saznanje. http://www.polovniautomobili.com/motori/23751596/zontes-350e ko voli nek izvoli, nece se zeznuti necemo komentarisati mnogo cenu al kvalitet je sasvim fin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бобан 7 Napisano April 15, 2024 U prolazu, 7 postova Motocikl: Kymco downtown 300i, Zontes e350 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав свима, може ли ми неко помоћи да нађем сајт или сл. где могу наручити или купити звучнике ЈБЛ за Зонтес е350? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7356 Napisano April 15, 2024 Drug član, 3057 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 4/5/2024 at 4:50 PM, CuleBG said: Gde ste vozaci? Meni je beli prelep. Beluga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 91 Napisano April 15, 2024 (promenjeno) U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio April 15, 2024 član sgolub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 140 Napisano April 15, 2024 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Бобан said: Поздрав свима, може ли ми неко помоћи да нађем сајт или сл. где могу наручити или купити звучнике ЈБЛ за Зонтес е350? sta ce ti zvucnici na motoru? izgubices glavu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kabac 85 Napisano April 21, 2024 U prolazu, 52 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno za maksimalnu brzinu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4939 Napisano April 21, 2024 Drug član, 3736 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ograda, da ne možeš da se žališ, odnosno reklamiraš ako ide kilavo. Po fazonu, lepo smo ti napisali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11183 Napisano April 21, 2024 Ne silazi, 2241 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan To je pravih 129 km/h. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 932 Napisano April 21, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Više od toga je i prava brzina, jednostavno se ogradjuju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4939 Napisano April 21, 2024 Drug član, 3736 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da, morao bi ovaj kao od šale preko pravih 140 km/h. Moje sokoćalo, sa svojih 276cc može do 127-128 po GPS-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 91 Napisano April 21, 2024 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.bilibili.com/video/BV19z421C7CJ/?spm_id_from=333.788.recommend_more_video.6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixzdeno 9 Napisano April 22, 2024 U prolazu, 11 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Honda Integra S 750D Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, planiram da kupim zontes 350e 2024 god. pa razmisljam da prvo cujem neke utiske oko njega. Da li je to pametna kupovina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 131 Napisano April 22, 2024 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Samo kreni da čitaš od prve strane. Znamo više od Kineza. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...