Jump to content

Moto Zajednica

VOGE 525 DSX

Recommended Posts

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: Voge 525ACX

Moram da se pohvalim da sam bio na trećem servisu - nisam stigao do 10k, pa sam ga odradio na 8500 km.
Pitao sam vas za savet gde da nosim, ali mi se u medjuvremenu pojavio problem da nije ubacivao u 3-u brzinu iz prvog nego čuješ klik i misliš da je ubacio ali nije. Ponoviš i onda ubaci. Pa sam zvao Nautiku, gde sam i uzeo motor, rekli da slobodno odnesem u Suboticu. Zakazao termin i nakon dan me zvali iz Subotice da ipak nosim u BG .

Nije problem. Trebao sam ići na odmor, taman na pola puta ostavim motor i u povratku ga pokupim, tako se i dogovorio sa njima.
Moram da pohvalim tamo ekipu CTC Unit na Ostružnici. Motor je sređen urađeno je sve što sam zamolio. Rešen je problem koji sam imao. Takodje zamenjeni dumperi u zadnjem točku. Motor je ko nov. Prezadovoljan sam i uživam u vožnji.

Samo da skrenem pažnju, pogledajte cene koliko naplaćuje uvoznik i njihov servis. Za rad mi nije žao, jer su uradili posao. A pogledajte koliko mi je naplatio prošle godine ovlašćeni servis u NS.  Skoro za iste pare sam dobio mnogo više, bolje i kvalitetnije. Koliko bi me u Ostružnici izašao prošlogodišnji servis ?

Sledeći odlazak na servis će biti isto u CTC Unit, Ostružnica. Sve pohvale za servis i preporuka.

E da kad sam isao kući iz BG refleksno krećem da nameštam retrovizor, jer malo po malo se pomeri od vibracije, tu budem iznenadjen, on stoji na mestu, dotegnut.

Motor-3-servis_t.jpg

Promenio član mangup

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 1542 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE
pre 24 minuta, Mladen0202 je napisao:

Da li si krenuo putevima Rumunije? 

Ja se baš juče vratio sa Transalpine, motor poslužio odlično (samo da ga ne ureknem 😅)!

20260908_094435.jpg

Juče sam bio na Transalpini,išao sam iz pravca Sebes-a prema jugu i noćio u Golupcu. Sad sedim u kafani negde oko Pančeva na povratku kući.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja