mangup 18 Napisano pre 1 sat (promenjeno) U prolazu, 23 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Voge 525ACX Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se pohvalim da sam bio na trećem servisu - nisam stigao do 10k, pa sam ga odradio na 8500 km. Pitao sam vas za savet gde da nosim, ali mi se u medjuvremenu pojavio problem da nije ubacivao u 3-u brzinu iz prvog nego čuješ klik i misliš da je ubacio ali nije. Ponoviš i onda ubaci. Pa sam zvao Nautiku, gde sam i uzeo motor, rekli da slobodno odnesem u Suboticu. Zakazao termin i nakon dan me zvali iz Subotice da ipak nosim u BG . Nije problem. Trebao sam ići na odmor, taman na pola puta ostavim motor i u povratku ga pokupim, tako se i dogovorio sa njima. Moram da pohvalim tamo ekipu CTC Unit na Ostružnici. Motor je sređen urađeno je sve što sam zamolio. Rešen je problem koji sam imao. Takodje zamenjeni dumperi u zadnjem točku. Motor je ko nov. Prezadovoljan sam i uživam u vožnji. Samo da skrenem pažnju, pogledajte cene koliko naplaćuje uvoznik i njihov servis. Za rad mi nije žao, jer su uradili posao. A pogledajte koliko mi je naplatio prošle godine ovlašćeni servis u NS. Skoro za iste pare sam dobio mnogo više, bolje i kvalitetnije. Koliko bi me u Ostružnici izašao prošlogodišnji servis ? Sledeći odlazak na servis će biti isto u CTC Unit, Ostružnica. Sve pohvale za servis i preporuka. E da kad sam isao kući iz BG refleksno krećem da nameštam retrovizor, jer malo po malo se pomeri od vibracije, tu budem iznenadjen, on stoji na mestu, dotegnut. Promenio pre 1 sat član mangup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 15628 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 1542 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Mladen0202 je napisao: Da li si krenuo putevima Rumunije? Ja se baš juče vratio sa Transalpine, motor poslužio odlično (samo da ga ne ureknem )! Juče sam bio na Transalpini,išao sam iz pravca Sebes-a prema jugu i noćio u Golupcu. Sad sedim u kafani negde oko Pančeva na povratku kući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...