Tribun_Populi 59 Napisano Decembar 31, 2025 U prolazu, 45 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga ne pauziram, nisam ni prošle godine. Teram i zimi bez problema, a kako najavljuju pred božić prolećnu temperaturu ima i tad da padne neka vožnja. 8K km do sada za godinu i četiri meseca, s tim da sam prvu godinu završio sa 7. Ovaj sad jesenji deo godine je em bio nikakav, em ja nisam imao vremena. Namestili mi novu tablu pre par meseci, sve top sad. U međuvremenu sam prodao centralni kofer od 55L i kupio set od sva tri (45L centralni + 35/32 bočni) sa nosačima, stiže posle božića. Treba da se buši okvir negde za montažu, a i dalje ne kapiram gde i kako će to ići, nigde ni neki tutorijal da nađem. Ako neko ima iskustva, značilo bi mi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 526 Napisano Decembar 31, 2025 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam busio za sadove bocne, prosto je kao pasulj... Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tribun_Populi 59 Napisano Decembar 31, 2025 U prolazu, 45 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan @Don_Kihot Verujem, samo nisam baš ukapirao princip po kome se fiksiraju nosači kad se probuši rupa, ide jedan dugački šraf ili dva, kako? I koji promer kružne testere za bušilicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 569 Napisano Decembar 31, 2025 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne kapiram šta treba da se buši, Ovako je kod mene na 625 ilustracije radi, na 900 manje više isto i ne kapiram šta je drugačije na 525 i šta treba da se buši tačno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 62 Napisano Januar 5 U prolazu, 77 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Peda tek 250, voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite o ovim nosačima bočnih kofera? Da li je neko imao iskustva sa njima? Da li je brend proveren? Cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 13554 Napisano Januar 5 Ne silazi, 1400 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sebi pravio nosače iz razloga što ovde (a i na svakom) desni zaobilazi auspuh. Pošto nisam planirao alu kofere već torbe to mi nije odgovaralo pa sam napravio ravne sa obe strane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 13554 Napisano Januar 5 (promenjeno) Ne silazi, 1400 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Nosači imaju i ploče za bolju potporu. Promenio Januar 5 član Interceptor BP 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 62 Napisano Januar 5 (promenjeno) U prolazu, 77 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Peda tek 250, voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam neke varijante bočnih nosača (što ručne izrade,što nekih univerzalnih varijanti) ali su 90% oslonjeni na zadnji nosač pa mi se to ne svidja. Promenio Januar 5 član cvelei Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 526 Napisano Januar 5 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio Shad 4p sistem, bombonica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 62 Napisano Januar 5 U prolazu, 77 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Peda tek 250, voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Po kojoj ceni si nabavio nosače i odakle si poručivao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 526 Napisano Januar 5 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Barel, bili oko 24000.Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tribun_Populi 59 Napisano Januar 10 U prolazu, 45 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 12. 2025. at 23:29, nuk je napisao: Ja ne kapiram šta treba da se buši, Ovako je kod mene na 625 ilustracije radi, na 900 manje više isto i ne kapiram šta je drugačije na 525 i šta treba da se buši tačno? Evo dole gde i šta se buši, to je za model 2024. Na 900dsx se ne buši ništa, bočni nosači se fiksiraju na centralni postojeći s bočne strane, na rukohvate za suvozača. Ne znam zašto nisu slično rešili i kod 525 koji stiže kod nas, pogotovo što već jesu za neka tržišta slično kao kod 900ice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 569 Napisano Januar 10 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Da, vidim, baš bezveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 62 Napisano Januar 13 U prolazu, 77 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Peda tek 250, voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Moj 525 je 2025-to godište ali nema predvidjeno mesto za kačenje bočnih kofera. Isto bi moralo da se izbuši a da se pritom ne omaši mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tribun_Populi 59 Napisano Januar 18 U prolazu, 45 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Uspelo je. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen0202 3 Napisano Januar 19 U prolazu, 5 postova Lokacija: Niš Motocikl: Voge DS525X Prijavi odgovor kao problematičan @Tribun_Populi Gde si nabavio kofere i nosače? Brutalno izgleda sada motor, isto tako želim i ja moj da namunjim . Rešio sam pitanje centralnog kofera (45l), ali bi trebao uzeti i ovakve bočne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2308 Napisano Januar 19 Drug član, 1571 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Kao neko ko nije fan kineza, prelep motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tribun_Populi 59 Napisano Januar 20 U prolazu, 45 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 1. 2026. at 7:58, Mladen0202 je napisao: @Tribun_Populi Gde si nabavio kofere i nosače? Alibaba. Sweer moto shop. Imaju opremu za sve i svašta, s narodnim cenama. Međutim, glavna igranka za nas uboge nesvrstane Srbe je u ceni prevoza. Za Srbiju kad ide boli, skuplji prevoz nego sami nosači i koferi. Zato je išlo za Austriju (xyz zemlju EU, svejedno, ko gde koga ima) pa odatle ovamo. Putuje relativno dugo jer ide brodom do Amsterdama pa preuzima kurirska služba, do dostave u EU je trebalo dva meseca, do ovde dva i po. Ali se isplati reda veličina duplo jeftinije nego najpovoljnije ovde što se može naći, i suština je da je to isto što se ovde prodaje. E sad, montaža, i famozno bušenje. Nekome će značiti, pošto sam ja kukao na raznim mestima za pomoć, pa ništa. Kinezi šalju nosače bez uputstva za montažu, video sam i po inostranim sajtovima i forumima da je slična muka svuda. SHAD je mnogo bolji po tom pitanju, oni uz njihove 4P nosače daju papirni šablon koji se postavlja na plastiku ispod bočnih rukohvata za suvozača sa razmerom, lepo uspomoć toga obeleži mesto za bušenje, i čak i navedu promer kružne testere za bušilicu kojom se buši. Ja sam bio primoran da sam gađam odokativnom metodom, ali kolko para toliko muzike. Pomaže momenat da kad se podigne suvozačko sedište, sa leve i desne strane na centralnom nosaču se uočava pozicija za šrafljenje bočnih nosača (ima navoj unutra), kao i pozicija za bušenje u vidu polukružnog udubljenja u plastici gde bočni nosač dopire do centralnog tj. pozicije gde se šrafi. Samo bušenje ide relativno lako. Taj deo kad se reši i ne promaši s bušenjem, ostalo ide lagano. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 526 Napisano Januar 21 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam već pisao da imam Šhad nosače, mislim da sam ostavio šablone, mogao sam ih iskopirati, ili nacrtati i podeliti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...