Motorcyclist 20614 Napisano Jul 3 Integrisan, 6405 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli X1 komunikatori. Montiranje i ispobavanje kada mi bude do zivota od ovih 40 stepeni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20614 Napisano Jul 3 Integrisan, 6405 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Namestio na moju, radi ok za sad bt mod, nisam ni lepio zvucnike upadaju u zljebove taman. Kod supruge nema zljebova, nadam se da nece smetati usima i hard mic je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20614 Napisano Jul 3 Integrisan, 6405 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jacina i kvalitet muzike dobar. Probali intercom, radi. Deluje mi tiho s obzirom da nismo na motoru. Probao sam klikcati + ali nema uticaja na glasnocu komunikacije samo muzike i poziva. Zadovoljan kvalitetom s obzirom na nisku cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20614 Napisano Jul 3 (promenjeno) Integrisan, 6405 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Jul 3 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 225 Napisano Jul 6 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam nedavno da sam uzeo Asmax komunikaciju sa Alija i da sam bas zadovoljan sto se tice BT konekcije. Ovih dana sam testirao i sam mesh koji radi odlicno, tek na brzinama preko 100 se pojavi sitno krckanje, ali kada pustim muziku u pozadini onda isto nestaje. Utisavanje muzike kada neko progovori takodje radi odlicno, a sama aplikacija odlicna za uparivanje. Preostaje mi jos da probam universal pairing.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20614 Napisano Jul 30 Integrisan, 6405 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas obavio telefonski razgovor u gradskoj voznji, X1 znaci perfekt se cuje sa obe strane. Jos nisam probao interkom rezim kako radi, narocito sa suvozacem koji ima jet kacigu. Za pare koje sam dao prezadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3768 Napisano Jul 30 Drug član, 1859 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Danas obavio telefonski razgovor u gradskoj voznji, X1 znaci perfekt se cuje sa obe strane. Jos nisam probao interkom rezim kako radi, narocito sa suvozacem koji ima jet kacigu. Za pare koje sam dao prezadovoljan.Kako svira muzika?Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20614 Napisano Jul 30 Integrisan, 6405 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Gordak985 said: Kako svira muzika? Sent from my SM-S911B using Tapatalk Glasno, drzim volume na pola kvalitet je onako, nista specijalno kao neke jeftinije sluske. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2063 Napisano Jul 31 Drug član, 1295 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je zadovoljavajuci kvalitet. Zavisi mnogo i od kacige kakvu imas. Razgovor do 90 km/h se fino cuje, preko toga i ne bas. Kontam da bi se na nekom turing motoru i na 120 culo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3768 Napisano Jul 31 Drug član, 1859 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Ma treba mi za jet kacigu za po gradu da vozim moped, neće to preko 80 :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20614 Napisano Avgust 7 Integrisan, 6405 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Koristi li neko ove AliExpress komunikacije u kacigama bez rupa za njihovo instaliranje? Ja u ovoj kacigi imam, supruga nema i ne zulja je ali ima mali udubljeni deo kao prostor za usi a sami zvucnici i nisu nesto debeli. Kontam da ispod postave za obraz se nece ni osetiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5285 Napisano Avgust 7 Drug član, 2597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan E da Lexin B4FM moze da se upari sa Cardo 4x, jes da me kolega sa Lexin ne cuje preko 80 al bar moze da se upari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 384 Napisano Avgust 7 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Jako je bitna pozicija zvučnika u odnosu na uši, na LS2 strobe npr svaka komunikacija mi je zvučala podjednako loše i kako sam promenio kacigu preporodio sam se. Suomy stellar uz dobru poziciju ima dovoljno prostora gde sam mogao da dodam 55mm jastučiće i sad sve čujem na 160Kmh sa sve čepovima i pride me nigde ništa ne žulja. Jedan bitan aspekt prilikom izbora kacige o kojem se malo do nimalo priča 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5285 Napisano Avgust 7 Drug član, 2597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ova od kolege je Caberg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 550 Napisano Avgust 9 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 600S, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da ostavim i ja jednu kracu recenziju za Ejeas v6 pro plus. Za oko 20€ po komadu je odlicna. Do sad je koristio 10+ sati, bateriju jos nisam punio. Sto se tice intercoma probao sam u paru sa istim modelom na 10ak min i to radi kako treba. Ono sto mi nije bas idealno je kvalitet zvuka bez cepica za usi. Konkretno muzika mi ima neki tonalitet koji po malo para usi, ton je nekako dosta visok. Medjutim sa cepicima je savrseno, bez obzira da li su silikonski ili oni pjenasti jednokratni. Sa pjenastim cepicima muzika se odlicno cuje cak i do 200km/h, bez ikakvih problema. Sto se tice poziva i to radi odlicno. Sagovornici me cuju odlicno (bar tako tvrde) i na 130km/h. Sve u svemu preporucio bih je svakome. Ono o cemu treba voditi racuna prilikom montaze je da treba nosac montirati malo vise na kacigu. Ja ga zalijepio pri dnu i dzek za slusalice strci na dole. Kad spustim kacigu na ravnu povrsinu dzek dodiruje podlogu. A kad se tema vec dotakla i kaciga dodao bih da ni moja nema pripremu za komunikaciju. Bez adaptacije tesko da bih mogao montirati zvucnike a da ne smetaju. Na tom djelu gdje sam montirao zvucnike unutrasnja obloga kacige se vadi. Od nekog je materijala koji me podsjeca na neku tvrdju pur pjenu. Bez problema sam skalperom odstranio par mm debljine taman toliko da zvucnike ne osjecam. Leglo taman kako treba. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...