dragan_alumiroi 844 Napisano Maj 28 Zainteresovan, 608 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist kombinacija toga da se V6 preko 80km/h čuje jako slabo i da nisam nosio čepove. I dok pokušavam da pričam sa nekim u vožnji načuljim uši da bolje čujem, a u stvari me uništi buka od vetra koja je, čini mi se, baš izražena preko 80. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19449 Napisano Maj 28 Integrisan, 5926 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih voleo da sam ih ranije poceo nositi, kao i naocare za sunce al jbg. Nemas kog da te uputi pa onda kako je tako je. @Zarkela Hvala, uvek volim licno cuti neku preporuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 120 Napisano Maj 28 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo je da se V4 poveze preko blututa sa senom( u pitanju je neka sto ide u shoei neotec 3)a sa ovom q8 ne moze nikako ni blutut ni mesh nista.Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19449 Napisano Maj 28 Integrisan, 5926 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan @Zarkela Mozes li mi reci da li si uzeo soft ili hard mic za full face kacigu? Kakav je bas i kvalitet zvuka pri slusanju muzike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1837 Napisano Maj 28 Drug član, 1133 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Soft sam uzeo obe, jer nisam gledao da nemam pripremi za obe full face pa sam jednu prebacio na flip up. Kvalitet je kao prosecne slusalice za telefon. Nije nesto spektakularno ali za te pare sam zadovoljan. Nisam ni ocekivao nesto wau. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 201 Napisano Maj 28 Svrati ponekad, 180 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 5. 2025. at 18:29, Mikec je napisao: Imao sam dugo Lexin B4FM kojim sam bio prezadovoljan, ali mi je trebala jos jedna kom za devojku, pa rekoh da nas malo unapredim. Uzeo sam ASMAX S1, u principu najjeftiniji njihov model koji se nesto sitno razlikuje od ovih skupljih, pre svega po kacenju i samom dizajnu/materijalima, funkcionalno isti. Izasla je 105e za dual pack i 2000din Gde si našao po toj ceni (daj link ako ga imaš) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 211 Napisano Maj 28 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan @DuleTs Izgleda da su vec stigli da je poskupe, sad je 130$ kod istog prodavca.. https://a.aliexpress.com/_EuCQeEA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 201 Napisano Maj 29 Svrati ponekad, 180 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Mikec je napisao: @DuleTs Izgleda da su vec stigli da je poskupe, sad je 130$ kod istog prodavca.. https://a.aliexpress.com/_EuCQeEA Poruci smo danas na 13500rsd. od 11.6-10.7 treba da stigne. Hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 236 Napisano Maj 29 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Q8 muzika se utisa kada pocne da se prica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Natasa92 204 Napisano Maj 30 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Guerrilla 450 Prijavi odgovor kao problematičan @Mikec Ne vidim na stranici na Aliju, ali da proverim sa tobom, ove ASMAX ne dolaze sa daljincem za ručicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 211 Napisano Maj 30 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan @Natasa92 Nemaju daljinac, da. Mada iskreno lakse se kontrolise nego sto sam mislio, ova +/- dugmad su dosta izbocena i pristupacna za koriscenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Natasa92 204 Napisano Maj 30 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Guerrilla 450 Prijavi odgovor kao problematičan @Mikec U suštini, sve se svodi na +/- i ovo jedno veliko dugme? Ako je tako onda odlično, meni su draže te sa jednostavnim dizajnom nego ove sa 6000 dugmića. Jesi ti zadovoljan njima za ovo kratko vreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 211 Napisano Petak u 12:07 (promenjeno) Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan @Natasa92 Da, +/- i 2 velika dugmeta. Mada za sve ove komplikovanije stvari vadim telefon pa odradim, posto je app bas dobra. Ovo malo sto sam se vozao deluje savrseno za moje potrebe. Probao sam i komunikaciju sa suvozacem ovako kod kuce van motora, lepo zvuci, i lepo utisa muziku i pusti glas, videcemo na putu… Takozvani “free mode” mi deluje super, jer nema potrebe za uparivanjem vec ko god ima istu komunikaciju naprosto “upadne” u vezu. Promenio Petak u 12:10 član Mikec 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11491 Napisano Petak u 16:11 Drug član, 1173 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Danas nakon 10 dana od poručivanja stigla komunikacija sa Temu-a. Trebalo mi je samo da se povežem sa suvozačem (suprugom) što verujem da ću zažaliti ali jbg Postavio sam u obe kacige i povezao i radi ok. Idem malo kasnije da probam u vožnji. U paketu bile dva interkoma i dva kruta i dva mikrofona sa kablom. Slušalice su malo većih dimenzija nego što sam očekivao ali nekako su ušle i za sad ne žuljaju. Muziku kad pustim samo kod mene se čuje a kod supruge ne pa predpostavljam da može samo na prvu povezanu. Uzeo sam ovu po ceni od 3404,00 din a sad vidim da je skuplje: https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099899724318&sku_id=17593809319299&_x_sessn_id=3303k4pdj3&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1748621454324_krvrbe15lp&refer_page_sn=10045 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11491 Napisano Petak u 19:55 Drug član, 1173 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad stigoh sa probe. Mogu reći da sam zadovoljan, na nekih 115-120 kmh normalno smo komunicirali a još može da se pojača. Probao i na poziv da se javim i ja sam čuo baš dobro u kacigi a i drugar koji ješ zvao kaže da se dobro čuje. Tako da mogu reći da uveliko opravdava novac koji je uložen. Videću još koliko traju baterije ali verujem da neće biti problema sa tim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19449 Napisano Petak u 19:59 Integrisan, 5926 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu vrv uzeti onu X1 pa isprobati. Za sada mi jos ne treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 898 Napisano Utorak u 14:01 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Да се упишем Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 406 Napisano Utorak u 18:04 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам данас први пут испробао моју, да кажем мало дуже. Радио ми је ок и фино се чује, ништа претерано али ок. Док позиви баш и не, тј до 80,90 км се чује ок а после баш тихо и није употребљива за разговор. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...