Jump to content

Moto Zajednica

Komunikacije sa AliExpresa

Recommended Posts

• Zainteresovan, 608 postova
  • Motocikl: CRF 300 Rally

@Motorcyclist kombinacija toga da se V6 preko 80km/h čuje jako slabo i da nisam nosio čepove. I dok pokušavam da pričam sa nekim u vožnji načuljim uši da bolje čujem, a u stvari me uništi buka od vetra koja je, čini mi se, baš izražena preko 80.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 5926 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600

Ja bih voleo da sam ih ranije poceo nositi, kao i naocare za sunce al jbg. Nemas kog da te uputi pa onda kako je tako je.

@Zarkela Hvala, uvek volim licno cuti neku preporuku.

• Svrati ponekad, 148 postova
  • Motocikl: honda nc 750x

Zanimljivo je da se V4 poveze preko blututa sa senom( u pitanju je neka sto ide u shoei neotec 3)a sa ovom q8 ne moze nikako ni blutut ni mesh nista.

Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka

• Drug član, 1133 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

Soft sam uzeo obe, jer nisam gledao da nemam pripremi za obe full face pa sam jednu prebacio na flip up. Kvalitet je kao prosecne slusalice za telefon. Nije nesto spektakularno ali za te pare sam zadovoljan. Nisam ni ocekivao nesto wau. 

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 180 postova
  • Motocikl: Dl 650/22
On 26. 5. 2025. at 18:29, Mikec je napisao:

Imao sam dugo Lexin B4FM kojim sam bio prezadovoljan, ali mi je trebala jos jedna kom za devojku, pa rekoh da nas malo unapredim.
Uzeo sam ASMAX S1, u principu najjeftiniji njihov model koji se nesto sitno razlikuje od ovih skupljih, pre svega po kacenju i samom dizajnu/materijalima, funkcionalno isti. Izasla je 105e za dual pack i 2000din 

Gde si našao po toj ceni (daj link ako ga imaš)

• Svrati ponekad, 172 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White

@Natasa92 Nemaju daljinac, da. Mada iskreno lakse se kontrolise nego sto sam mislio, ova +/- dugmad su dosta izbocena i pristupacna za koriscenje

• U prolazu, 83 postova
  • Motocikl: Royal Enfield Guerrilla 450

@Mikec U suštini, sve se svodi na +/- i ovo jedno veliko dugme? Ako je tako onda odlično, meni su draže te sa jednostavnim dizajnom nego ove sa 6000 dugmića.

Jesi ti zadovoljan njima za ovo kratko vreme?

• Svrati ponekad, 172 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White

@Natasa92 Da, +/- i 2 velika dugmeta. Mada za sve ove komplikovanije stvari vadim telefon pa odradim, posto je app bas dobra.

Ovo malo sto sam se vozao deluje savrseno za moje potrebe. Probao sam i komunikaciju sa suvozacem ovako kod kuce van motora, lepo zvuci, i lepo utisa muziku i pusti glas, videcemo na putu…
Takozvani “free mode” mi deluje super, jer nema potrebe za uparivanjem vec ko god ima istu komunikaciju naprosto “upadne” u vezu.

Promenio član Mikec
  • Hvala 1

• Drug član, 1173 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE

Danas nakon 10 dana od poručivanja stigla komunikacija sa Temu-a. Trebalo mi je samo da se povežem sa suvozačem (suprugom) što verujem da ću zažaliti ali jbg :lol: Postavio sam u obe kacige i povezao i radi ok. Idem malo kasnije da probam u vožnji. U paketu bile dva interkoma i dva kruta i dva mikrofona sa kablom. Slušalice su malo većih dimenzija nego što sam očekivao ali nekako su ušle i za sad ne žuljaju. Muziku kad pustim samo kod mene se čuje a kod supruge ne pa predpostavljam da može samo na prvu povezanu. Uzeo sam ovu po ceni od 3404,00 din a sad vidim da je skuplje:

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099899724318&sku_id=17593809319299&_x_sessn_id=3303k4pdj3&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1748621454324_krvrbe15lp&refer_page_sn=10045

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 1173 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE

Evo sad stigoh sa probe. Mogu reći da sam zadovoljan, na nekih 115-120 kmh normalno smo komunicirali a još može da se pojača. Probao i na poziv da se javim i ja sam čuo baš dobro u kacigi a i drugar koji ješ zvao kaže da se dobro čuje. Tako da mogu reći da uveliko opravdava novac koji je uložen. Videću još koliko traju baterije ali verujem da neće biti problema sa tim.

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 165 postova
  • Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha

Ја сам данас први пут испробао моју, да кажем мало дуже. Радио ми је ок и фино се чује, ништа претерано али ок. Док позиви баш и не, тј до 80,90 км се чује ок а после баш тихо и није употребљива за разговор. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja