Stole_018 70 Napisano Jul 24, 2023 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Да ли на неком од ова два модела В4 и В6 могу да се побежу 2 возача и да слушају заједно музику преко блутута са једног телефона или морају одвојено и исто тако, да ли може одвојено свако за себе да пушта музику ?Послато са SM-A536B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4494 Napisano Jul 24, 2023 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Prvo pitanje je više do telefona nego do komunikacije. Bilo koja dva BT zvučnika da uzmeš možeš da ih povežeš na jedan izvor muzike, ali to neće raditi ako vozite odvojeno i napravi se između vas distanca. E sad, pretpostavljam da pitaš, jer bi vozio sa suvozačem i to bi moglo da radi, ali mislim da ne možeš dva telefona da upariš sa jednim komunikatorom, ali možeš jedan komunikator sa dva telefona. Mi smo neke druge zvučnike uparivali i, iskreno, nije to baš lepo ferceralo, gubio se zvuk čas na jednom, čas na drugom, ali ni taj telefon sa kog je puštano nije bio baš nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Jul 24, 2023 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Možda misli na opciju music sharing kao što imaju bolje komunikacije. Ne bih rekao da ove imaju tu mogućnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Jul 25, 2023 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 7. 2023. at 10:33, Stole_018 je napisao: Да ли на неком од ова два модела В4 и В6 могу да се побежу 2 возача и да слушају заједно музику преко блутута са једног телефона или морају одвојено и исто тако, да ли може одвојено свако за себе да пушта музику ? Послато са SM-A536B помоћу Тапатока Ne moze, ili pricas sa suvozacem ili slusas muziku ili pricas na telefon. Jedino od opcija ima kad ste u komunikaciji a zazvoni ti tel automatski se javi i prekine komunikaciju, kad se zavrsi vrati se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8005 Napisano Jul 25, 2023 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan A kada pratiš instrukcije navigacije da li možete biti, u isto vreme, upareni na komunikaciji. Da li instrukcije prekidaju razgovor u tom trenutku ili se preklapaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Avgust 9, 2023 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ne prekida se komunikacija, cujes i Nevenu, samo je drugi ne cuju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 795 Napisano Avgust 9, 2023 Zainteresovan, 772 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prije dvije godine sam kupio a danas namontirao FreedConn komunikaciju T-COM02. Drugari imaju komunikacije od istog proizvođača ali modele kakve imaju @ПИпезос , @vasa.93 i @Forsberg kako sam vidio u drugoj temi T-COM VB i VB 5.0. Oni su svoje uparili po uputstvu za par minuta a moju ne uspjevamo nikako da uparimo sa njihovim. Naizmjenično blinkaju crvena i plava po 4-5 minuta i nikakve dalje promjene. Postoje li neke cake koje nisu navedene u uputstvu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Avgust 9, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan @Guliver Само сам поступио по упутству и то је то 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Avgust 9, 2023 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Isto, mada ja imam dve iste, nisam pokušavao uparivanje sa modelima sa drugim oznakama. Ako me sećanje dobro služi, uključe se obe i ubace u mod za uparivanje (dugim držanjem ON tastera, koji se nakom uključivanja zadrži još par sekundi), a onda se na jednoj od dve, bilo kojoj, pritisne taster za “poziv” (onaj sa slikom slušalice). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 795 Napisano Avgust 10, 2023 Zainteresovan, 772 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @vasa.93 baš tako, i kad počnu da blilkaju crvena i plava naizmjenično pritisnes poziv na jednoj ali se posle toga ništa ne dešava i ne mijenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NunaBP 12 Napisano Avgust 24, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 19.5.2023. at 0:44, PAPARACO je napisao: HEROBIKER 1200M Motorrad Intercom Helm Headset Helm Bluetooth Intercom Drahtlose Wasserdichte Moto Headset Sprech 2 Fahrten|Helm-Headsets| - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Ja sam ovakvu kupio pre 3-4 godine.Odlična je,radi besprekorno,domet je oko 200 m kad nema prepreka,povezuju se između sebe,sa telefonom,navigacijom.Baterija i danas bez problema izdrži ceo dan vožnje( kad sam sa suvozačicom komunikacija je non stop aktivna tj.ne zatvara usta ) Mozda malo glupo pitanje, ali za ovih 43$ dobijem duplo sve znaci i za mene i za suvozaca mikrofon, slusalicu itd..? Nov sam u svemu pa je mozda malo glupo pitanje … :| Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 149 Napisano Avgust 24, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne,to je cena po komadu.Imaš opcije kad uđeš na link da naručiš jedan komad ili dva ili pak onaj drugi model.Ali da,dobiješ ceo komplet( mikrofon,slušalice,kablove,nosač navigacije za kacigu,sve...) koji treba montirati u kacigu,opet jedan ili dva,zavisi koliko kom naručiš Promenio Avgust 24, 2023 član PAPARACO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 446 Napisano Octobar 17, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Da mi za ove uredjaje mora da se kupi neka kaciga sa ‘pripremom’ za to ili..? Ne razumem se u ove stvari ama bas nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Octobar 17, 2023 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zgodnije je ako kaciga vec ima udubljenja za slusalice ali ako nema ni to nije neresivo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 17, 2023 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sve novije kacige imaju pripremu za slušalice, cak i udubljenja za kablove..Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Octobar 17, 2023 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Moja HJC nema pripremu jer se prodaje deo unutrašnjosti koji sadrzi zvučnike, baterija i komunikaciju i košta kao cela kaciga. Ja sam udubio i postavio slušalice ali problem je sto nemogu da ih postavim gde želim t.j. sluške trebaju biti koji mm ispred uha. Kod mene ne može jer ima neke strukturne plastike od kacige, koje se ne osuđujem da seckam. Ako nema predviđeno mesto i trebaš da seckaš, najpre izmeri dobro Nije neka filozofija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvetić V. 21 Napisano Novembar 29, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, jel ima neko iskustva da li u FF kacigu lepo, tj .nesmetano za korišćenje, može da stane boom mikrofon ili bi za FF ipak moralo da se kupi tačkasti mikroton? Sent from my M2101K6G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Novembar 29, 2023 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Moze da stane i taj boom mikrofon bez problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Decembar 6, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Да ли може препорука комуникације са ФМ пријемником? Очи су ми испале тражећи по Алију, више не знам ни шта сам видео. Хвала унапред Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1566 Napisano Decembar 7, 2023 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš na pethodnoj stranici, kolega preporučio, V4 je sa fm prijemnikom. Ja sam ipak V6 izabrao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Decembar 7, 2023 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim Freedconn,a ima varijanta i sa FM . Prezadovoljn sam, i kvalitetom i baterijom... a posebno cenom. Evo npr. https://www.aliexpress.com/item/1005006023578703.html?spm=a2g0o.productlist.main.9.6d67cn0Pcn0PxB&algo_pvid=9e28fea6-7eb7-4627-94e0-36938829773c&aem_p4p_detail=20231207012721777826322314360000017166&algo_exp_id=9e28fea6-7eb7-4627-94e0-36938829773c-4&pdp_npi=4%40dis!RSD!8855.69!3896.5!!!81.50!!%402101fb1617019412418593804e5eb5!12000035367351522!sea!SRB!781610786!&curPageLogUid=IWv3DVbrPHdt&search_p4p_id=20231207012721777826322314360000017166_1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3096 Napisano Decembar 7, 2023 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, bracabgd je napisao: Да ли може препорука комуникације са ФМ пријемником? Очи су ми испале тражећи по Алију, више не знам ни шта сам видео. Хвала унапред Nema svrhe uzimati sa FM prijemnikom jer tu više šuštanja čuješ nego muzike zbog traženja signala...blutut, plej lista i udri. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4571 Napisano Decembar 7, 2023 Drug član, 1172 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, mick je napisao: Nema svrhe uzimati sa FM prijemnikom jer tu više šuštanja čuješ nego muzike zbog traženja signala...blutut, plej lista i udri. Tako i ja pre pustim Youtube pa krenu reklame, playlista je mama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Decembar 7, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 11. 2023. at 11:24, Cvetić V. je napisao: Pozdrav, jel ima neko iskustva da li u FF kacigu lepo, tj .nesmetano za korišćenje, može da stane boom mikrofon ili bi za FF ipak moralo da se kupi tačkasti mikroton? Sent from my M2101K6G using Tapatalk Ubacio kod sebe, i mnogo je bolja ta varijanta nego ovaj drugi. Bolji je kvalitet, mnogo bolje te cuju i ti mnogo bolje cujes ovog drugog ako korisiti takav mic naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9582 Napisano Decembar 7, 2023 Ne silazi, 2262 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Alexandra995 je napisao: Tako i ja pre pustim Youtube pa krenu reklame, playlista je mama. Youtube Revanced, nema reklame... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...