zemunac72 1449 Napisano Maj 8, 2023 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Preminuo je cuveni hrvatski bajker Darko Labas,koji je sa svojom Yamahom za 30ak godina presao preko 1.5 miliona km. Mnogi ga poznaju,skoro svi su culi za njega. Bio je poseban,putovao je svojim starim motociklom svuda i veoma daleko. Preminuo je od embolije pluca,nije stigao do bolnice. Taj podatak sam pronasao na FB. Slava mu. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1246 Napisano Maj 8, 2023 Zainteresovan, 515 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Slava legendi. I ja sam video preko HR moto stranica. Zaista upečatljiv lik, i motocikl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Maj 8, 2023 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uzivao sam citajuci njegove putopise sa dalekog istoka i Afrike. Slava mu. Promenio Maj 8, 2023 član alexanto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1889 Napisano Maj 8, 2023 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Relativno skoro smo razmenjivali poruke dok sam imao FJ1200, ne mogu da verujem... Cak ga je njegov fj 1100 i nadziveo... Da je znao sta se sprema pretpostavljam da bi trazio da bude sahranjen sa tim motorom. Slava mu i siroki putevi nebeski posto je ove zemaljske mahom sve prosao... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1025 Napisano Maj 9, 2023 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pih, steta. Jebem te zivote. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16914 Napisano Maj 9, 2023 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici i prijateljima. Jedan u plejadi onih koji su u našoj moto priči istinski zaslužili: Slava mu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Duša njegova je stalno na putu nekad ovozemaljskom a sad onom nebeskom.Počivao u miru Božijem. Amen.Koliko je godina Darkec doživio?Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Maj 9, 2023 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Neka su mu široki putevi nebeski. Slava mu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Sad vidim na FB-u da je rođen 1957. Prava legenda, počivao u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 798 Napisano Maj 9, 2023 Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svoje putešestvije je objavljivao u hrvatskim moto časopisima, za njih je pisao i reportaže sa moto skupova u regionu. Na jednom od njih sam ga i upoznao. Na HR moto sceni mnogi su ga voljeli a pojedini baš i ne. Ja duboko poštujem njegov bajkerski način života i ogromnu kilometražu koju je napravio. Vječni mu pokoj i slava mu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2709 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Da su mu vecni putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Maj 9, 2023 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Slava mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Maj 9, 2023 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja...ode legenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4246 Napisano Maj 9, 2023 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Sa uživanjem sam čitao njegove putopise. Laka ti zemlja Labas, počivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 9, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Slava mu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 10, 2023 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Upoznali smo se davno i povremeno bili u kontaktu.Počivaj u miru prijatelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sabah 5 Napisano Maj 10, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Teslic Motocikl: Dl 650,Z1000,NX 650... Prijavi odgovor kao problematičan https://varazdinski.net.hr/vijesti/drustvo/4349427/bajkeri-se-oprastaju-od-darka-labasa-istinske-legende-moto-svijeta/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sabah 5 Napisano Maj 10, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Teslic Motocikl: Dl 650,Z1000,NX 650... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Guliver je napisao: Svoje putešestvije je objavljivao u hrvatskim moto časopisima, za njih je pisao i reportaže sa moto skupova u regionu. Na jednom od njih sam ga i upoznao. Na HR moto sceni mnogi su ga voljeli a pojedini baš i ne. Ja duboko poštujem njegov bajkerski način života i ogromnu kilometražu koju je napravio. Vječni mu pokoj i slava mu... Pozdrav Nejasno mi je ovo .."a neki bas i ne"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Maj 10, 2023 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Legenda, cije price ostaju za pricanje pokolenjima koja dolaze. Tolika kilometraza na istom motoru, sa zarom i elanom za jos...za njega samo postovanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 10, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan znali smo se a imali i neke zajedničke teme made in Varaždin .Kolko znam tu Yamahu je kupio polovnu sa velikom kilometražom i napravio još jako mnogo uz par osvežavanja. Takođe se sećam da je pričao da nije probušio gumu recimo milion kilometara a vozio je po kamenitom makadamu mnogo a ja sa motorom redovno kupio eksere po autoputu. Slava mu. Promenio Maj 10, 2023 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Maj 10, 2023 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, sasa ns 1 je napisao: znali smo se a imali i neke zajedničke teme made in Varaždin .Kolko znam tu Yamahu je kupio polovnu sa velikom kilometražom i napravio još jako mnogo uz par osvežavanja. Nije bas da znas,ali nije ni bitno. Radjena puna generalna 2 puta i vise puta karike,lezajevi radilice,lanci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Maj 11, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Чух неки дан да је преминуо, а ево и овде прочитах ту тужну вест. Упознах човека давне 1986 у Опатији кад је био свејугословнески скуп мотораша због мото трка на Гробнику, те се и наредне четири године увек радо сусретао са њим, 1990т еје био последњи сусрет са њим, ја крајем '92 окачио кацигу о клин па ми некако мотори и мотоскупови остали са оне стране дуге ... нека ти је вечна слава драги Дарко, срешћемо се ваљда једног дана тамо негде, али још не. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...