Džim Džarmuš 3623 Napisano Petak u 09:12 (promenjeno) Drug član, 1713 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, boza_kg je napisao: Realno, neće vlasnik Vogeta da ide u Deltu ili Radulović u nabavku delova, a i što bi, original BMW delovi su ionako preskupi. Pre će otići kod svog prodavca\dobavljača ili pokušati da naruči od negde preko. Ali, ako bude neka nedostupnost delova ili zafali neka sitnica koju ne može da dobavi u normalnom roku, što da ne. Moguće je da će neki određeni deo pasovati 1:1, nije to loše. Nece moci ..i na Ali expres imas identican apple watch kopiju ali nemozes da ugradis osim narukvice sa originalnog ,nista drugo u njega kad se pokvari, a ne rade isto izdaleka. Promenio Petak u 09:13 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6064 Napisano Petak u 09:25 Ne silazi, 4489 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio na elektroniku, teško da se može se očekivati da to proradi. Neko, ono - niplica, pumpa, neki cuculjak ako je stradao, mehanički deo koji odgovara, a ne može da se nađe kod kineza na pr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadMat 129 Napisano Petak u 09:31 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sr4max Prijavi odgovor kao problematičan Bez stresa. Zato postoji garancija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đuka UE 50 Napisano Petak u 09:34 U prolazu, 58 postova Lokacija: Užice Motocikl: AA 500,QJ Fortrees 4.0 Prijavi odgovor kao problematičan @NenadMat Šta bi sa uljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadMat 129 Napisano Petak u 09:46 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sr4max Prijavi odgovor kao problematičan Za sada ništa još se nije upalila lampica , pratim. Uskoro će predjenih 5000 km i redovni servis , napomenucu im dodatno da sve isproveravaju , ako znaju šta treba. Ja se isto slabo razumem šta treba čekirati. Pa vi slobodno pišite. pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3623 Napisano Petak u 09:54 (promenjeno) Drug član, 1713 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Neka izmere količinu ulja , pri sipanju, ispuštanju.To je najpouzdanije kod utvrđivanja potrošnje ulja...to sa čekanjem lampice da se upali , je meni nekako rizično.Ali ok mozda nema razloga za toliku zabrinutost, što kazes imas garanciju. Znači izmere -sipaju-vozis 2000 km , isprazne-izmere. Promenio Petak u 09:56 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6064 Napisano Petak u 09:54 Ne silazi, 4489 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, NenadMat je napisao: Bez stresa. Zato postoji garancija. Udari te na pr. početnica kolima od pozadi, kao mene na pr. na prošlom skuteru. Polomi ti neke plastike i sl. Ili uletiš u rupu i shebeš felnu, ka ja na pr. na sadašnjem skuteru I tako dalje i tako bliže... Kako tu pomaže garancija? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadMat 129 Napisano Petak u 10:25 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sr4max Prijavi odgovor kao problematičan U tom pravcu nisam ni razmišljao . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6064 Napisano Petak u 10:54 Ne silazi, 4489 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno od tebe što priznaješ, al mnogi tako. Mene je život naučio da često može svašta da mi se iskomplikuje i iskarambači. Što se skutera tiče, to je moje prevozno sredstvo dobar deo godine i treba da ispuni sledeće uslove: 1. Da mi odgovara gabaritima, i da mi se sviđa, i da mi odgovara po ceni 2. Ako je nov, da bude od pouzdanog prodavca koji rešava probleme u garanciji 3. Da su potrošni i rezervni delovi bar relativno lako dobavljivi. Idealno iz više različitih izvora 4. Da ne budu preskupi 5. Da imam na raspolaganju pouzdanog lokalnog majstora, ili bolje više njih, koji hoće da se bakću sa mnom i mojom makinicom Dal tražim mnogo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadMat 129 Napisano Petak u 10:58 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sr4max Prijavi odgovor kao problematičan Sve te razumem, poštujem i slažem se sa tobom . Meni je to ipak samo jedan od hobija u životu . Neka nas lepo služe! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...