sasa_f1 249 Napisano Novembar 15, 2023 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Sve lepo dok nemas potrebu da nabavis deo za isti Nije mi jasno zasto su dva modela iz naslova ista tema, kad nemaju veze bas jedan sa drugim ako ja to dobro kapiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Novembar 15, 2023 (promenjeno) Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To jeste rizik, nema šta. Kad sam iskrivio felnu na Kymcu, što ne spada pod garanciju, hteo sam novu, okrenuo tel. i naručio, i bila je kod mene kući za 9 dana. A cena podnošljiva. Kako li bi to izgledalo kod novih kineza, pitanje glasi Promenio Novembar 15, 2023 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Novembar 15, 2023 Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, sgolub je napisao: Iz Turske stizu A turci nisu premium kinezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5160 Napisano Novembar 15, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6050 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, sasa_f1 je napisao: Nije mi jasno zasto su dva modela iz naslova ista tema, kad nemaju veze bas jedan sa drugim ako ja to dobro kapiram. Jbm li ga, pocelo se u temi dosta porediti sa SR Max-om pa je neko zamolio da se preimenuje tema... Sad bi bilo malo i bezveze otvarati novu za QJ-a jer bi se izgubio kontekst dosta postova...? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Novembar 15, 2023 (promenjeno) Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan QJMotor Fort 350, Δοκιμή: Αιφνίδια, καίρια είσοδος - SCOOTERNET SCOOTERNET-GR.TRANSLATE.GOOG Ποιότητα, επιδόσεις και προσωπικότητα, με καλή τιμή * Κυβισμός: 349 cc * Ιπποδύναμη: 33,2 ίπποι, στις 7.500 rpm * Τελική: 147 km/h (πραγματική) * Βάρος: 213 kg (γεμάτο) *... @Vujke1 vidi koliko mesta za kolena ima, ixaxa I ima i karticu za daljinsko paljenje\otvaranje, kao i klasičan ključ. Na sve su mislili! Za sad kao manu vidim što je korman prebizu telu Promenio Novembar 15, 2023 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 132 Napisano Novembar 15, 2023 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Potrošnja 4,8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Novembar 15, 2023 Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to su grčke litre, one su manje Šta znam, pitanje kako su merili, možda je board tako pokazao, možda što su ga gazili do 150 nerazrađenog... ali ako toliko troši, to mu dođe za 1,5l više od mog sadašnjeg skutera. To mi se već ne sviđa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2841 Napisano Novembar 15, 2023 Drug član, 1207 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, boza_kg je napisao: Ma to su grčke litre, one su manje Da kao prokuvana flaša za benzin'91. Ne troši to 4.8l potpisujem,ukoliko je velika većina tog motora,prenosa i elektronike ostala blizu tehnologije na osnovu koje je kopirana(bmw).Meni ne prelazi 4 i ne troši ni kap ulja bukvalno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokss 14 Napisano Novembar 18, 2023 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je jaka cena 6000 e.Malo se doda i pazari Honda FORZA 350 ,cena oko 6550/6850 e. Za razliku od 10 % procenata se kupuje HONDA i nema greške.Realno QJ 350 Fort ne bi trebalo da ide preko 5500 e . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Novembar 19, 2023 Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nekome će Honda uvek biti prvi izbor, šta god da je alternativa, tu nema pomoći. Da Fort nosi Honda etiketu, a Forza QJM, opet bi Honda bila bolja... Ali, ako je išta dobro kod ovih novih kineza, to je što povećavaju konkurenciju. To bi trebalo da poveća pritisak i na Hondu, Yamahu, BMW..., da i oni onda moraju da nude kvalitetniju robu, po boljim cenama, a da na kraju kupac profitira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7648 Napisano Novembar 19, 2023 Drug član, 3159 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, zokss said: Ipak je jaka cena 6000 e.Malo se doda i pazari Honda FORZA 350 ,cena oko 6550/6850 e. Za razliku od 10 % procenata se kupuje HONDA i nema greške.Realno QJ 350 Fort ne bi trebalo da ide preko 5500 e . ... Odeš probaš Zontes e350, ostaviš predrasude na vratima, ne čitaš natpis i ne gledaš značku, gledaš sve ostalo. SVE ostalo. Plastike, kočnice, materijale, auspuh, ručice, retrovizore, SEDIŠTE, agregat koji ih pojede sve i onda shvatiš da svet ne stoji i ne gricka nokte, i da je ista ta Honda dozvolila drugima cenom i izradom drugima jako puno prostora da ih stignu (i prestignu). A cena Zontesa je daleko od Honde. Ne šalim se, zanemari cenu, zanemari značku, idi probaj motor - ni meni nije bilo jasno kako. U stvari znam, nije normalno da skuter košta 7-8 hiljada evra. Nije. Do skoro smo za ispod 7 kupovali versyse i vstrome, i nije sve inflacija, malo je više pohlepa. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Novembar 19, 2023 Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan BMW C400 GT recimo je skinuo cenu modelu za 1.500€ za godinu dana! Jel mislite da je to zato što su dobri i fini ljudi? E pa, moraće i Honda, kad ih udari po prodaji, samo da se sete. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2841 Napisano Novembar 19, 2023 (promenjeno) Drug član, 1207 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan bmw skinuo za 1500 ali prethodno povećao za 500e godine 2022. Promenio Novembar 19, 2023 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4124 Napisano Novembar 19, 2023 (promenjeno) Drug član, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Honda je samo podigla, ne pitajte kako znam Edit: Ovaj sivi gore mi se jako sviđa, ali moram da priznam da još uvek nemam mooda da kupim ovako nešto, pre svega egzotično. Promenio Novembar 19, 2023 član QmBGD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11339 Napisano Novembar 19, 2023 Ne silazi, 2309 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Honda moze ,jer je vrh. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Novembar 19, 2023 Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A što ti nisi kupio Hondu, nego Benelli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2841 Napisano Novembar 19, 2023 Drug član, 1207 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Možda čovek nije imao sredstava.Ali misli da je honda vrh!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Novembar 19, 2023 (promenjeno) Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna lepa vest, odnosno, bar za mene jeste:) Na facebook strani QJ Motor Srbija, odnosno firme iz Novog Sada koja uvozi i prodaje Kymco skutere i QJ Motore, metnuli su i najavu za Fortress 350! QJ Motor Srbija | Novi Sad WWW.FACEBOOK.COM QJ Motor Srbija, Novi Sad. Gefällt 386 Mal · 38 Personen sprechen darüber. Motorradhändler Izgleda da to znači da će ipak prodavati i QJ Motor skutere. Pametno. To me raduje, u njih imam više poverenja kao distributera. Još ako mi naprave neki dobar dil staro za novo, eto meni veselja Kontaktiraću ih, pa ću podeliti informacije kako ih budem dobio. Promenio Novembar 19, 2023 član boza_kg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11339 Napisano Novembar 19, 2023 Ne silazi, 2309 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Bas si se zapalio za taj Stress? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2841 Napisano Novembar 19, 2023 Drug član, 1207 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, boza_kg je napisao: Jedna lepa vest, odnosno, bar za mene jeste:) Na facebook strani QJ Motor Srbija, odnosno firme iz Novog Sada koja uvozi i prodaje Kymco skutere i QJ Motore, metnuli su i najavu za Fortress 350! QJ Motor Srbija | Novi Sad WWW.FACEBOOK.COM QJ Motor Srbija, Novi Sad. Gefällt 386 Mal · 38 Personen sprechen darüber. Motorradhändler Izgleda da to znači da će ipak prodavati i QJ Motor skutere. Pametno. To me raduje, u njih imam više poverenja kao distributera. Još ako mi naprave neki dobar dil staro za novo, eto meni veselja Kontaktiraću ih, pa ću podeliti informacije kako ih budem dobio. Boga mi,sve ti se "crta"da postane tvoj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2841 Napisano Novembar 19, 2023 (promenjeno) Drug član, 1207 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan A apropo "staro za novo" mislim da ćeš mnogo bolje proći ako oglasiš motor na PA.Nije on mnogo novca u ukupnom iznosu,u toj kategoriji je gde će se brzo prodati. Promenio Novembar 19, 2023 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Novembar 19, 2023 Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A videću šta mi budu rekli. @BaneNS je recimo odlično prošao sa zamenom. Ako bude dobra ponuda, to mi je lakše nego prodaja. Ja nit volim da se time bakćem, a Šumadija ipak nije BG, pa ni ne ide to tako ni brzo ni lako. Takva su mi bar ranija iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 132 Napisano Novembar 19, 2023 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora da znači, doći će kupac i iz Beograda kad zna o čemu se radi. Prvi vlasnik, mažen i pažen. Felna gratis, malosi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Novembar 19, 2023 Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi svoj skuter koji sam prodao, nakon x njih zaluđivača koji su zvali bzvz, javio se čovek iz BG i samo rekao, vidim iz oglasa da je to sve OK, kupljeno ako ga doteraš u Beograd. Nije ga ni pogledao prvo uživo, ali sve bilo po dogovoru 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2841 Napisano Novembar 19, 2023 Drug član, 1207 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaćeš ga ti ovde na forumu,znaju ljudi kako Boža.... održava. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...