zika56 16908 Napisano Maj 17, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ja polazim za Trebinje 06.06.'23. preko Višegrada, Jajca, Bihaća i Kulen Vakufa. Planiram da u Trebinje stignem 10.06. oko 9 sati, a predveče krećem do Žabljaka. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Maj 18, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da pitam nesto jako ozbiljno? Gde je najbolji burek u Trebinju? Bila je pretprosle godine kod parka jedna dobra pekara ali prosle godine nije radila.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caffetin 48 Napisano Maj 18, 2023 U prolazu, 7 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Ducati Diavel Prijavi odgovor kao problematičan Kakva god prognoza bila ja krecem pa sta Bog da 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16319 Napisano Maj 18, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Caffetin je napisao: Kakva god prognoza bila ja krecem pa sta Bog da Ma naravno, idemo svakako, samo ako bude baš neki kijametu u najavi, idemo kolima, nocenje pa sutradan dalje ka moru... Bukiran smestaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Maj 19, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 5. 2023. at 7:51, Darko 012 je napisao: Mogu da pitam nesto jako ozbiljno? Gde je najbolji burek u Trebinju? Bila je pretprosle godine kod parka jedna dobra pekara ali prosle godine nije radila. Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Od parka mi 2 minuta peške Promenio Maj 19, 2023 član DonToni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Maj 19, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Fala puno, mnogo nam znaci Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demagistris 15 Napisano Maj 22, 2023 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Harley Davidson 1300cm Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Kikinđani; nemoj da se brukate. Pozzz. Čekam Vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demagistris 15 Napisano Maj 22, 2023 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Harley Davidson 1300cm Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da ste imali izbor Trebinje ili Umag. Pozdravite Đuru. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16319 Napisano Maj 25, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Bice i Ben Aflek tamo... Promenio Maj 25, 2023 član BokyBoy 7 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uroš Stevke Stević 53 Napisano Maj 25, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao sam ići za Banja Luku,odustao zbog lošeg vremena i preusmerio se na moto skup u Trebinju Послато са SM-A528B помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 28, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moguće je da svratim na par sati do dubrovnika. Ima li ko iskustva i preporuku, šta gde kako, kolko košta od parkinga pa nadalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Maj 29, 2023 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Moguće je da svratim na par sati do dubrovnika. Ima li ko iskustva i preporuku, šta gde kako, kolko košta od parkinga pa nadalje И ја сам планирао 10.6. преко дана да се спустим доле. Прошле године када сам био, паркинг за мотор сам нашао код оног старог града/тврђаве препун паркинг моторцикала, има лево и десно и не плаћа се колико ја знам. Унутра се прошетах, одмах на улазу са десне стране сам појео најбољи сладолед у животу. Ово је локација где оставих мотор.Послато са SM-A536B помоћу Тапатока Овај лево са дупетом уз зид је мој 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Maj 30, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude sve kako treba polazak 09. u jutarnjim časovima Molim Boga da ne bude kijamet kad je vreme polaska, kasnije-usput kako bude. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16319 Napisano Maj 30, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Hertzeg je napisao: Ako bude sve kako treba polazak 09. u jutarnjim časovima Molim Boga da ne bude kijamet kad je vreme polaska, kasnije-usput kako bude. Takodje, ako bude kijamet, dva tocka menjam sa cetiri ali se vidimo svakako. A kojim cu putem, pojma nemam, kako mi dune trenutno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 248 Napisano Maj 30, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan @Hertzeg Prošle godine vreme u B.L je bilo slično kao i ove...kiša, uveče sveže a na putu nazad polivala nas je dobrih 130km. Pred skup u Trebinje prognoza nije obećavala ali rekoh, uzdaću se u sreću i opremu pa polako Po najavama kiša je trebala da pada od ranog jutra, ustajem oko 04:30, oblaci visoko obećavaju lepo vreme. Krenem putem Loznica, M. Zvornik, B.Bašta, Tara..nigde kiše 17 stepeni..i tako do Ustiprače, tamo kreće vetar a potom i kiša skoro do Bileće..U Trebinju vreme lepo, za 4 dana koliko sam bio smenjivali su se oblaci i sunce uz par letnjih pljuskova. Na putu nazad vreme lepo do Tjentišta...i opet kiša skoro do Užica. Nikada mi se nije desilo da me kiša zaobiđe na putu ka Trebinju ili u povratku ali skup, grad, vožnja, energija...kišu stavi u drugi plan i uvek se lepo provedem. Srećan put svima koji dolaze...i kao što mi nick kaže ... Easy and Slow Promenio Maj 30, 2023 član easy and slow 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7742 Napisano Maj 30, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo što vidim me baš smara. Nadam se da će ovo sunce malo razmaknuti ove oblake bar za vikend.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Maj 30, 2023 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Не могу они да убоду ни дан унапред, камоли десет. Тек тамо у следећи четвртак се може причати о времену. 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16319 Napisano Maj 30, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Marko05 je napisao: Не могу они да убоду ни дан унапред, камоли десет. Тек тамо у следећи четвртак се може причати о времену. Tako je, zato ja sutra popodne radim servis na autu, plus servis gasa na 10 k u Rasiću, (na motoru sam vec sve odradio) i u cetvrtak uvece, u zavisnosti od prognoze, biram cime cu za'Bosnu, nema druge... 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7742 Napisano Maj 30, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi uopšte zanimljivo da idem kolima, a i dole ako bude padalo, šta da radim...sedim u smeštaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Maj 30, 2023 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ја крећем у четвртак рано за ЦГ. Два дана купања па у петак вече пређем у Требиње. Наравно, ако иоле буде назнака за неке јаке пљускове, без момената сунца, пратићу на форуму слике и дешавања. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4244 Napisano Maj 30, 2023 (promenjeno) motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zato rezervisao smeštaj sa mogućnošću otkazivanja 7. juna. Ako sedmog uveče prognoza bude loša, jebi ga, nepopularne mere... Sad gledam neke druge prognoze. Kaze petak kiša, subota i nedelja lepo. To se ne zna do pred polazak, Promenio Maj 30, 2023 član stari roker 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano Maj 30, 2023 Malinar u pokusaju, 1693 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Komšija mi radi u RHMZ-u i po njemu max 2 dana mogu da pogode prognozu, tj. znaće se u sledeći četvrtak. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caffetin 48 Napisano Maj 30, 2023 U prolazu, 7 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Ducati Diavel Prijavi odgovor kao problematičan Super. Ja krećem u sredu . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jun 1, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Obećavajuće 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uroš Stevke Stević 53 Napisano Jun 1, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja krećem u sredu,ali predveče,pa cu prespavati da li na Zlatibotu ili Višegrad i onda doručak,kafa i pravac Trebinje Послато са SM-A528B помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...