Žaksi 8472 Napisano Januar 26, 2024 Ne silazi, 2187 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan U prilično dobrom stanju,cena.....više nego korektna.Ako ti se sviđaju,i odgovara broj,uzimaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3182 Napisano Januar 26, 2024 Drug član, 1873 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Novo kolo nova sreca, gledam za ovu sezonu da uzmem neke duboke cizme a da su vise letnji fazon, one kratke kožne sto imam su haos za grad, svaki put budem mokar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2666 Napisano Januar 27, 2024 Drug član, 1301 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan PULSE patike | Maxmoment MAXMOMENT.RS Imam jedne ovakve. Nisam siguran koji je tačno model, ali sam ih nosio svega 10ak puta, i već duže vreme stoje kući. Leva ima blago oštećenje da je jedan šav popustio i malo se raško gornji sloj u predelu poluge menjača, možda 1-1,5cm. Odavno planiram da ih oglasim, pa ako ti deluje interesantno mogu da ti pošaljem fotografije i neku okvirnu cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3182 Napisano Januar 27, 2024 Drug član, 1873 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Opet sam vise za čizme al neke ako imaju sa vise luftera, citajuci temu ispade da su patike kao da ih i nemas ako dodje do necega, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...