Žaksi 8815 Napisano Januar 26, 2024 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan U prilično dobrom stanju,cena.....više nego korektna.Ako ti se sviđaju,i odgovara broj,uzimaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3770 Napisano Januar 26, 2024 Drug član, 2124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Novo kolo nova sreca, gledam za ovu sezonu da uzmem neke duboke cizme a da su vise letnji fazon, one kratke kožne sto imam su haos za grad, svaki put budem mokar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2822 Napisano Januar 27, 2024 Drug član, 1324 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan PULSE patike | Maxmoment MAXMOMENT.RS Imam jedne ovakve. Nisam siguran koji je tačno model, ali sam ih nosio svega 10ak puta, i već duže vreme stoje kući. Leva ima blago oštećenje da je jedan šav popustio i malo se raško gornji sloj u predelu poluge menjača, možda 1-1,5cm. Odavno planiram da ih oglasim, pa ako ti deluje interesantno mogu da ti pošaljem fotografije i neku okvirnu cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3770 Napisano Januar 27, 2024 Drug član, 2124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Opet sam vise za čizme al neke ako imaju sa vise luftera, citajuci temu ispade da su patike kao da ih i nemas ako dodje do necega, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 236 Napisano Utorak u 13:44 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Da osvežimo temu Naručio sam Shima Terra čizme,kakva su vaša iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dux.1 6 Napisano Utorak u 17:02 U prolazu, 1 post Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao priliku da probam Alpinestars CR-X Drystar,ovako na fotkama mi izgledaju jako lepo i kvalitetno. Probao sam Richa Saturnus u radnji udobne ali za neko duze šetanje rekao bih da nisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 417 Napisano Utorak u 17:41 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih imam. Vrhunska patika sto se mene tice. Ne propusta vodu ali nije za bas hladno vreme.Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3071 Napisano Utorak u 18:32 Drug član, 1379 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @ElmiloradNemam tera model ali imam ove..Odličnog su kvaliteta i ne znoje se noge u njima.Nosim ih i leti i zimi ,pun pogodak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 236 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege,našao sam na sajtu speedmoto.de povoljna BOS odela od 149 eura,plaćanje isključivo paypal.Da li neko ima iskustva sa ovom firmom i poručivanjem? p.s. Ako je ovo pitanje za drugu temu npr. Odeća javite gde da prebacim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...