Tarmi636 578 Napisano Maj 21, 2023 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan @vasa.93 Radi D3O posao samo tako. Ja sam ceo u njemu kad idem na skijanje. Ledjni stitnik, stitnici za pozadinu. Zimus posto sam ucio tehniku i unapredjivao je, bilo je ludih padova. Nigde ni masnicu nisam imao. Krajnji test je bio posle skakaonice u sumici, gde sam magare pao i otklizao ledjima u drvo. Malo je reci da sam nasilno zaustavljen. D3O je toliko dobro odradio posao, da nisam ni masnicu imao. Izbijen vazduh, udahnuo 2 puta i nastavio dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 14, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam citao neki tekst za kros cizme i upotrebu na asfaltnoj voznji. Pa je taj istrazivac pisao i mejl italijanima,tj .Forma kompaniji. Odgovor je bio da kros cizme ne pruzaju adekvatnu zastitu pri padu na asfaltu. Previse su krute,i kako sam razumeo,zbog ogranicene rotacije noge,postoji rizik od pucanja butne kosti rotaciono pri prevrtanju po asfaltu posle pada.Mozda i u kuku.Tako nesto,zaboravio sam.Ali ima logike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Avgust 26, 2023 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/28/2023 at 8:26 PM, RankoBg87 said: Hvala Za sad nista, svidja mi se, javim kad upekne Video sam dobre i letnje patike kod njih, to cu uzeti ako bude u ovom problem. I kakva su iskustva, jel vruce leti? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2771 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 1659 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Opremu drugu nisam uzeo, imam to sto sam prvo i jedino uzeo, kožne čizme, pantalone za sve uslove tako da su deblje, jakna je top, skine se pola jakne i dobije mes, zbog pantalona budem mokar al sta da se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2621 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad po prvi put otvorio mesh panele na pantalonama i to je super. 32C i nije bilo strašno za vožnju. A što se tiče obuće, od kad sam video onaj video od pre neki dan gde je lik ostao bez stopala, mislim da neću izaći više u vožnju bez čizmi. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2589 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Daleko bilo, tu cizme ne bi mnogo pomogle... Ali mozak, ili, okolnosti, da budem blazi, bi pomogle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1582 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 995 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Danas kako je toplo da se vozi u kupacim gacama sa protektorima bi bila vruce Ne znam, moji stave samo pojas i u majici na kratak rukav voze. Znam nije pametno, al vrucina. Kako se ponasaju gume na ovoj vrucini, pritisak u njima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2621 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, MaxiS said: Daleko bilo, tu cizme ne bi mnogo pomogle... Ne živim u iluziji da je čizma zagarantovana zaštita i 100% sigurna, ali sam ubeđen da bi povrede bile osetno blaže, i da bi od stopala i ostalo nešto. Kako god, snimak je vrlo upečatljiv za mene… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Avgust 26, 2023 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Pritisak se barem po senzoru meni podiže za 0.1 bar, max 0.2 ali to možda jednom do sada u zadnjih 5 godina. A taj pojas nikako ne razumem što ljudi nose sa majicom. Od čega će zaštititi? Jedino ako im uliva neku vrlo lažnu psihološku sigurnost. Послато са SM-F926B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2621 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pojas je valjda da ne ozebu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 652 Napisano Avgust 26, 2023 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, vasa.93 said: Pojas je valjda da ne ozebu? Pojas ako valja bi trebalo da ima dodatnu zastitu za donji deo ledja koji nije pokriven back protektorom u jakni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pojas se nosi i da rastereti kičmuSent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Avgust 26, 2023 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Pojas ako valja bi trebalo da ima dodatnu zastitu za donji deo ledja koji nije pokriven back protektorom u jakniValjan razlog AKO je pojas valjan i AKO nosiš jaknu sa protektorom. U kombinaciji samo sa majicom sve to pada u vodu. Послато са SM-F926B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1582 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 995 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne prelade bubrezi sto bi rekli krsta. Al da ne off em temu. Uvek treba nositi moto obucu pa i leti. Poneti u koferu patike ili papuce 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4515 Napisano Avgust 27, 2023 Drug član, 979 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Pojas bi trebalo da ti stegne unutrašnje organe u slučaju sudara da se ne pretvore u kašu pri sudaru, jer vezivna tkiva među organima ne mogu da drže tu silu naglog zaustavljanja (od toga se mahom i gine), ali naravno da to bez ostatka opreme neće pomoći, kao i kada je brzina jednostavno prevelika. Ipak razumem kad ih ljudi nose na majicu, jer sam i sam to radio - štiti bubrege da ne ozebu, a štiti i stomak da ne ozebe. Kao neko ko je osetljiv na malo promaje na stomaku, znam da pravi razliku u čvrstini stolice 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 27, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan ja nosim korset 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Avgust 27, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za duži put lagana jakna s protektorima i porukom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14207 Napisano Avgust 27, 2023 moto merkat °°, 4892 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Forsberg je napisao: Pojas bi trebalo da ti stegne unutrašnje organe u slučaju sudara da se ne pretvore u kašu pri sudaru Ne samo u sudaru nego u voznji generalno, da se ne "buckaju" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2589 Napisano Decembar 15, 2023 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas bio da probam neke moto patike. Nikada ih ranije nisam nosio. U pitanju su LS2 ZOE. Lepo odradjene, na stopalu dobar osecaj, ali mi prsti udaraju u onu zastitu. Probao broj veci, i isto. Kao da mi kamen stoji na noznom palcu. Jednostavno se ne osecam lepo. Da li je to "normalno" ili da probam drugi brend? Msm, znam da moto nisu udobne kao kladicne, ali, da li je normalno da mi smeta kod noznog palca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Decembar 15, 2023 Ne silazi, 7344 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije normalno. Traži model sa kalupom koji odgovora tvojoj mirisnoj nogici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8048 Napisano Decembar 15, 2023 Ne silazi, 2118 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiS imaš Acerbisove,pristojna cena i dobar kvalitet,ja probao ali nisu imali moj broj,bile mi za nijansu velike.Kupio Shima,malo skuplje ali su perfektne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 726 Napisano Januar 15 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dvoumim se između ova 2 modela, ima li neko iskustva ili za tu lovu u Barelu ima nesto bolje jer na ta 2 mesta samo. mogu da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki13 76 Napisano Januar 15 Svrati ponekad, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 12. 2023. at 17:54, gebee&co je napisao: Kupio Shima,malo skuplje ali su perfektne. Potvrdjujem za Shima. Fenomenalne za letnje vrucine i extra brzo i lako kopcanje jednom rukom bez skidanja rukavice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Januar 15 (promenjeno) Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Revvit Arrow: + Kvalitet 10++ (skoro kao da nisu nošene posle 6 meseci svakodnevne upotrebe, bez ikakve pažnje). + Udobne + Imaju zaštitu članaka i zaštitu od izvrtanja stopala - Nemaju čvrstu zaštitu pete i prstiju - Malo ume da bude vruće kad stojiš na 35+ - Izuzetno klizave po mokrom Dakle, za svakodnevnu vožnju po gradu i za kancelariju su super. Promenio Januar 15 član Punktmann Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 726 Napisano Januar 26 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan moto cizme probiker 45 broj - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Probiker cizme. Odlicna ocuvanost. Etiketa s unutrasnje strane isecena. 45 broj, moze ih... Vrede li ove nešto ili da se pruzim za nove? Slabo vozim pa. mi se i ne ulaze mnogo u opremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...