Urban Rider 1518 Napisano Septembar 11, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 683 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Post dupliran greškom dok sam pokušavao da umesto linka umetnem video klip, ali iz nekog razloga nisam mogao zbog nedozvoljenih karaktera navodno, pa molim moderatora da obriše. Promenio Septembar 11, 2023 član Urban Rider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 181 Napisano Septembar 11, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan To nema šanse da je maksimalna brzina 800X. 180 km/h je jako malo za taj motor. Njihov SRK400RR ide 178 km/h. Na snimku vidiš da petom ide 160. Ispada sa šestom navuče još svega 20 km/h, što nije realno. Mada i 800 MT od CF-a na videu top spoda ide isto 180... Ko bi ga znao. Kada razradim motor, probaću na auto putu koliko može pa ću videti. Promenio Septembar 11, 2023 član BaneNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1518 Napisano Septembar 11, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 683 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, BaneNS je napisao: Njihov SRK400RR Dva ključna slova: RR evo i video klipa sa testom max brzine: Ne zameri, ali mislim da imaš nerealna očekivanja od touring motora. Promenio Septembar 11, 2023 član Urban Rider 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3054 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 1805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Drugar vozi trk502 pa iz toga znam za vibracije a i ja ga probao neki dan kratko. mozda su ovom nesto menjali pa ih nema toliko, svakako kad se podvuce crta odlican motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 181 Napisano Septembar 11, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Nema, nema. Motor je dosta agilniji od TRK-a. Ima ipak nekih 70 kubika više i bolji obrtni momenat. Menjač je totalno drugačiji. Treba da probate motor, imaju tamo sigurno test vozilo. I ima zvuk za 10-tku. Kad oduzmeš gas brboće i puca kao pravi. Slobodno mu dati gas i gurati ga u obrtaje. Promenio Septembar 11, 2023 član BaneNS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 181 Napisano Septembar 11, 2023 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Urban Rider je napisao: Ne zameri, ali mislim da imaš nerealna očekivanja od touring motora. A verovatno, realno ni 180 mu ne treba, samo da do te brzine ima dovoljno snage. Ja sam hteo da ga uzmem, ali sam u manjku sa novcem, a i vozim 90% po gradu, a dosta je teži i registracija je 38.000. To mi je baš puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1518 Napisano Septembar 11, 2023 Zainteresovan, 683 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @BaneNS Realno, uživaj u svom novom motoru i vožnji i ne opterećuj se maksimalnom brzinom, jer svakako gotovo nikada nećeš voziti sa obrtajima u crvenoj zoni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 181 Napisano Septembar 11, 2023 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ni ne vozim brzo. Meni je putna brzina po magistralnim putevima do 100, a na autoputu 120. Više mi ne treba. A i putevi su takvi da je i to puno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3054 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 1805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To je sve ok, tako uzivas u svemu, sve stignes da vidis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 181 Napisano Septembar 11, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sada sam sipao gorivo, 350 km sipao 16 litara. Znači, oko 4.5 litre. Nekih 200 km van grada i 150 u gradu, pretežno sa suvozačem. Moglo je i manje, ali je ok. Ne znam da li motor u razrađivanju troši malo više, ili će to biti to i nakon pređene 2-3.000 km. Videćemo. Promenio Septembar 11, 2023 član BaneNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5482 Napisano Septembar 11, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 4889 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno mi je SRT700X na testu. Potrošnja, za oko 310 km potroši oko 16 litara. Maksimalna brzina sa koferima 190 km/h po njegovom satu, bez kofera 199 km/h. Ostale performanse testiram danas, jer sutra vraćam motor. Prešao sam za 3-4 dana oko 1.000 km. Sve u svemu, ogibljenje me oduševilo. Prebacivanje iz krivine u krivinu i pri brzinama većim od 150 km/h je stabilno i bez drame. *naravno, ti testovi gde se prekoračuje brzina su vršeni na putevima zatvorenim za javni saobraćaj. EDIT: dole radi malo lenjo, zbog EURO5 normi i ume malo da trzne na konstantnom gasu na npr. 3.500 O/Min, ali to je opet zbog mrtvih normi. Isto mi se poređenja radi dešavalo i na Apriliji Tuareg (pravim čisto komparaciju sa jačim dokazanim brednvoima), za sada mi jednino nijedna Yamaha nije bila lenja dole. Od 5.000 O/Min pa sve do kraja povlači ravnomerno, što se gađa sa podacima o snazi i obrtnom momentu. Brzine od 130 - 140 km/h na auto putu nosi bez problema, odlično pogođen prenos. Odličan posao za QJ. Sutra uzimam na test TRK702. Promenio Septembar 11, 2023 član Jovan Ristic 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5482 Napisano Septembar 11, 2023 Ne silazi, 4889 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BaneNS je napisao: Evo sada sam sipao gorivo, 350 km sipao 16 litara. Znači, oko 4.5 litre. Nekih 200 km van grada i 150 u gradu, pretežno sa suvozačem. Moglo je i manje, ali je ok. Ne znam da li motor u razrađivanju troši malo više, ili će to biti to i nakon pređene 2-3.000 km. Videćemo. Motor nakon razrađivanja obično troši za nijansu manje, ali neznatno. Jer mu je malo teže dok se komponente ne razrade, jer su u minimalno manjim tolerancijama. Ukoliko koriste neko druge ulje za razrađivanje (ono tečnije) može da se dogodi da će motor posle 1. servisa biti nešto tiši i da će se možda osetiti mekši rad menjača. Mada je na SRT700 menjač toliko mekan, da ne znam da li može mekše od toga. Osim iz 2. - 1., tu je malo grublja promena na niže, inače se lako šalta i bez kvačila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 181 Napisano Septembar 11, 2023 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Da, menjač je fenomenalan. Drug vozi novu Afriku i kaže da mu ovaj menjač više "prija", isto to reče i drug koji vozi Strom. Meni je žao što ovde u Novom Sadu ne uvoze 700x, samo 550 i 800. Inače bih 100% uzeo taj 700X. A bio sam uslovljen time da sam kod njih kupio motor koji sam im vratio i doplatio za 550X. Računali su mi skuter svega 200 eura manje od plaćene cene, a prešao sam 2.500 km sa njim. Jako su korektni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 46 Napisano Septembar 11, 2023 (promenjeno) U prolazu, 66 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Jovan Ristic je napisao: Trenutno mi je SRT700X na testu. Potrošnja, za oko 310 km potroši oko 16 litara. Maksimalna brzina sa koferima 190 km/h po njegovom satu, bez kofera 199 km/h. Ostale performanse testiram danas, jer sutra vraćam motor. Prešao sam za 3-4 dana oko 1.000 km. Sve u svemu, ogibljenje me oduševilo. Prebacivanje iz krivine u krivinu i pri brzinama većim od 150 km/h je stabilno i bez drame. *naravno, ti testovi gde se prekoračuje brzina su vršeni na putevima zatvorenim za javni saobraćaj. EDIT: dole radi malo lenjo, zbog EURO5 normi i ume malo da trzne na konstantnom gasu na npr. 3.500 O/Min, ali to je opet zbog mrtvih normi. Isto mi se poređenja radi dešavalo i na Apriliji Tuareg (pravim čisto komparaciju sa jačim dokazanim brednvoima), za sada mi jednino nijedna Yamaha nije bila lenja dole. Od 5.000 O/Min pa sve do kraja povlači ravnomerno, što se gađa sa podacima o snazi i obrtnom momentu. Brzine od 130 - 140 km/h na auto putu nosi bez problema, odlično pogođen prenos. Odličan posao za QJ. Sutra uzimam na test TRK702. Da li će biti neki tekst vezano za test ova modela, tipa poredjenja ili tako nešto? Baš se najviše dvoumim izmedju ova dva modela da u skorije vreme pazarim. Predpostavljam da voziš onaj beli od autoprometa, kako ti se čine ti koferi? Ja sam ga video sad u subotu u novom sadu ispred sajma deluju mi dosta mali… A juče sam video jedan trk sa shadovim koferima i meni lično deluje lepše nego ovi aluminijumski fabrički i podosta veći. Promenio Septembar 11, 2023 član Zlajo91 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17240 Napisano Septembar 11, 2023 Integrisan, 5100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Jovan Ristic said: Trenutno mi je SRT700X na testu. Potrošnja, za oko 310 km potroši oko 16 litara. Maksimalna brzina sa koferima 190 km/h po njegovom satu, bez kofera 199 km/h. Ostale performanse testiram danas, jer sutra vraćam motor. Prešao sam za 3-4 dana oko 1.000 km. Sve u svemu, ogibljenje me oduševilo. Prebacivanje iz krivine u krivinu i pri brzinama većim od 150 km/h je stabilno i bez drame. *naravno, ti testovi gde se prekoračuje brzina su vršeni na putevima zatvorenim za javni saobraćaj. EDIT: dole radi malo lenjo, zbog EURO5 normi i ume malo da trzne na konstantnom gasu na npr. 3.500 O/Min, ali to je opet zbog mrtvih normi. Isto mi se poređenja radi dešavalo i na Apriliji Tuareg (pravim čisto komparaciju sa jačim dokazanim brednvoima), za sada mi jednino nijedna Yamaha nije bila lenja dole. Od 5.000 O/Min pa sve do kraja povlači ravnomerno, što se gađa sa podacima o snazi i obrtnom momentu. Brzine od 130 - 140 km/h na auto putu nosi bez problema, odlično pogođen prenos. Odličan posao za QJ. Sutra uzimam na test TRK702. Ocekujemo uporedni test Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17240 Napisano Septembar 11, 2023 Integrisan, 5100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan QJMOTOR SVT 650 X, ovaj model mi se bas svidja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5482 Napisano Septembar 11, 2023 Ne silazi, 4889 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Motorcyclist je napisao: QJMOTOR SVT 650 X, ovaj model mi se bas svidja. Stiže u oktobru, ako su mi info dobre i mene zanima kako će se taj agregat od SV-a ponašati u konačno smeštenom čestitom ogibljenju i kočnicama. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5482 Napisano Septembar 11, 2023 Ne silazi, 4889 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Zlajo91 je napisao: Da li će biti neki tekst vezano za test ova modela, tipa poredjenja ili tako nešto? Baš se najviše dvoumim izmedju ova dva modela da u skorije vreme pazarim. Predpostavljam da voziš onaj beli od autoprometa, kako ti se čine ti koferi? Ja sam ga video sad u subotu u novom sadu ispred sajma deluju mi dosta mali… A juče sam video jedan trk sa shadovim koferima i meni lično deluje lepše nego ovi aluminijumski fabrički i podosta veći. Baš sam bio sa njim ispred sajma. Solidne su zapremine, pukao sam ih puškom u perionici da vidim kako dihtuju, ne puštaju vodu. Jedino što me nervira je što svaki ključ ima zaseban kofer. Nije jedan ključ za sva tri kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 46 Napisano Septembar 11, 2023 U prolazu, 66 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Jovan Ristic je napisao: Baš sam bio sa njim ispred sajma. Solidne su zapremine, pukao sam ih puškom u perionici da vidim kako dihtuju, ne puštaju vodu. Jedino što me nervira je što svaki ključ ima zaseban kofer. Nije jedan ključ za sva tri kofera. Meni je lično motor prelep. Nemaju mogućnost proširenja koferi ako se ne varam? Što se tiče dihtovanja to je pohvalio i motoraš sad kad ih je testirao, i rekao je da je izolacija unutra super. Tipično za kineze, tako je i meni na Pedi, stim što mi je ključ od kofera lepši nego od motora(ima neku plastiku gore, a od motora je golišavo) totalni apsurd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5482 Napisano Septembar 11, 2023 Ne silazi, 4889 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatne kočnice, ne volim da iznosim puno info pre teksta, ali sa 80 kmh do 0 kmh zaustavni put samo 19,1 metara. Nisam očekivao takav rezultat, naročtio jer nisam skidao kofere. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bakica 137 Napisano Septembar 16, 2023 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: NBG Motocikl: Piaggio Beverly 300 hpe Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko se odlučim za ulazak u ADV kategoriju, SRT550x mi je kao kandidat u samom vrhu. Autopromet daje i opciju staro za novu bez obzira na brend, pa je i to stavka koja me dodatno privlači da svratim do salona. Jedino me brine konkretno ta masa od 230kg, jer ipak nemam iskustva sa takvim motorima. Hvala vam na svim informacijama koje sam pročitao u ovoj temi, a želim naravno da nastavite da pišete i dalje jer me jako zanima kako se ponašaju ove mašinice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17240 Napisano Septembar 16, 2023 Integrisan, 5100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, bakica said: Ukoliko se odlučim za ulazak u ADV kategoriju, SRT550x mi je kao kandidat u samom vrhu. Autopromet daje i opciju staro za novu bez obzira na brend, pa je i to stavka koja me dodatno privlači da svratim do salona. Jedino me brine konkretno ta masa od 230kg, jer ipak nemam iskustva sa takvim motorima. Hvala vam na svim informacijama koje sam pročitao u ovoj temi, a želim naravno da nastavite da pišete i dalje jer me jako zanima kako se ponašaju ove mašinice. Ako daju probu, probaj obavezno. Nije sigurno balansiran kao GS pa da masa ne smeta ali kako kome legne. Poprilicno je tezak za tu kubikazu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 181 Napisano Septembar 16, 2023 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je vrhunski izbalansiran. Danas sam vozio Frušku Goru, Irig - Vizić i nazad na Venac. Pratio sam prijatelje bez problema u svakoj krivini. I to ne malom brzinom, obzirom da su išli motorima po prilično jačim od mog. Prešao sam 1.000 km i treba da odem sledeće nedelje na prvi servis. Za sada bez mane. Neko može da sumnja ili ne sumnja u Kineze, da voli ili ne voli Japance. Nemam ja ništa protiv, ali bih bio lud da kažem da ovaj motor za to što nudi nije best buy. Agregat agilan, u krivinama izvrstan, kočnice odlične, vešanje izuzetno. Za tih 554 cc i 48 konja ide baš lepo. Do 130 lagano stiže, sa ili bez suvozača. Ko ne veruje neka zakaže probnu vožnju pa će se uveriti. Nema potrebe da bilo koga ubeđujem u bilo šta. Ko je vozio 80-100 konja, biće mu slab, ko je vozio 50-65 neće osetiti neku veliku razliku. Kao što ni ja ne osetim razliku između njega i Versisa. Osim što je na QJ-u kvačilo za klasu bolje, bar po meni. Sent from my Pixel 7 using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6142 Napisano Septembar 17, 2023 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Novi Sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bakica 137 Napisano Septembar 18, 2023 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: NBG Motocikl: Piaggio Beverly 300 hpe Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 9. 2023. at 23:22, Motorcyclist je napisao: Ako daju probu, probaj obavezno. Nije sigurno balansiran kao GS pa da masa ne smeta ali kako kome legne. Poprilicno je tezak za tu kubikazu. Išao bih na to svakako, ali ne znam koliko bi mi ta proba i značila kad u životu nisam vozio ADV motocikl pa nemam sa čim da ga uporedim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...