тене рас 283 Napisano Jun 26, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan пвц цев 125 Promenio Jun 26, 2023 član тене рас 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8373 Napisano Jul 1, 2023 Solo Rider, 3205 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Fora sa Tik Tok-a Lik pita koliko puta vam se pripišalo noću u šatoru ?? "Urine bag"Ja sam to malo prolagodio i isprobao na kampovanju, funkcioniše odlično, uz par ml. omekšivača da neutrališe miris. Fi rupe sa prilagodio dimenzijama miška ...Čak ima i ručka Bane loneridersa osmehom i stolicom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jul 2, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A ako se prevrne kesa nocu u satoru?? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6117 Napisano Jul 2, 2023 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Onda budeš zapišan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8373 Napisano Jul 2, 2023 Solo Rider, 3205 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan A ako se prevrne kesa nocu u satoru?? Može i da se "okači" pa se neće prevrnuti. Fenomenalna fora....jednom sam četiri puta mor'o da se iskobeljavam iz torša da bi šoro Bane loneridersa osmehom i stolicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Jul 2, 2023 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan A i aromaticna uz put Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7553 Napisano Jul 2, 2023 Drug član, 3122 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, BaneVuk58 said: Fora sa Tik Tok-a Lik pita koliko puta vam se pripišalo noću u šatoru ?? "Urine bag" Ja sam to malo prolagodio i isprobao na kampovanju, funkcioniše odlično, uz par ml. omekšivača da neutrališe miris. Fi rupe sa prilagodio dimenzijama miška ...Čak ima i ručka Bane lonerider sa osmehom i stolicom Komplikovano rešenje nepostojećeg problema. Bar mi muški možemo gde nam je volja. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8373 Napisano Jul 2, 2023 Solo Rider, 3205 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Komplikovano rešenje nepostojećeg problema. Bar mi muški možemo gde nam je volja. Noć je problem.....za one koji imaju potrebu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9051 Napisano Jul 2, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1965 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, BaneVuk58 je napisao: Noć je problem.....za one koji imaju potrebu Nije ni moja bešika što je nekad bila, ali ću svejedno radije da ustanem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1790 Napisano Jul 2, 2023 Drug član, 1355 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Noć je problem.....za one koji imaju potrebu Proveri šećer u krvi!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8373 Napisano Jul 2, 2023 Solo Rider, 3205 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, vidakn je napisao: Proveri šećer u krvi! Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Кажу крштеница.....шалим се, него кад се кампује ...иће и пиће и мора да ти је пи пи Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jul 10, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Donekle razumem situaciju. Cesto sam kampovao u dubini Kucajskih planina i nije bas ni malo jednostavno nocu izlaziti u onaj gusti mrkli mrak. Trpim dok mogu, ali to nije vise spavanje... U nekom trenutku moram napolje pa neka me pojede ko god. Nego, u kojoj smo se onoj temi dogovarali za kamperski vikend? Sev bese predlozio Borski stol, tamo nikad nisam bio. Takodje, postoji mnogo lep kamp u Brzoj Palanci, izmedju Kladova i Negotina. I treci predlog Valkaluci, proplanak u Kucajskim planinama, ima nekoliko kilometara makadama, ne znam da li bi to (mnogo) smetalo, ali mesto je kao iz bajke. Voda (potok), zidani rostilj, spremljena drva, cumur... Isto takvo lepo mesto je i Vinatovaca, tamo kod krsta. Duboka suma, zidani rostilj sa stolovima i klupama, mnogo lepog mesta za satore, bistri potok... Ja sam penzos, mogu da idem uvek. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18626 Napisano Jul 10, 2023 Integrisan, 8484 postova Prijavi odgovor kao problematičan Početak avgusta? Kako paše ekipi? 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 678 Napisano Jul 12, 2023 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 424 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan. Ali mi planiranje na duze od par dana slabo ide. Borski Stol je odlican za kamp. Lepa atmosfera, hladovina, jezero... Jedino sto je pet i po sati daleko od mene. A pitanje je i koliko ce i kakvih planinara biti u tom momentu. Mislim da ako je tema kampovanje, bolje da akcenat bacimo na sam kamp, umesto na voznju do kampa. Svakako, da bi uspeo, zasluzuje zasebnu temu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8373 Napisano Jul 12, 2023 Solo Rider, 3205 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Генерално сви ће морати да се возе до кампа. Неком ће бити ближе неком даље. Ја бих само напоменуо да гејесовци размишљају о проходности путних мотора. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17351 Napisano Jul 12, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3696 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan On 10.7.2023. at 17:12, lalajko je napisao: Donekle razumem situaciju. Cesto sam kampovao u dubini Kucajskih planina i nije bas ni malo jednostavno nocu izlaziti u onaj gusti mrkli mrak. Trpim dok mogu, ali to nije vise spavanje... U nekom trenutku moram napolje pa neka me pojede ko god. Nego, u kojoj smo se onoj temi dogovarali za kamperski vikend? Sev bese predlozio Borski stol, tamo nikad nisam bio. Takodje, postoji mnogo lep kamp u Brzoj Palanci, izmedju Kladova i Negotina. I treci predlog Valkaluci, proplanak u Kucajskim planinama, ima nekoliko kilometara makadama, ne znam da li bi to (mnogo) smetalo, ali mesto je kao iz bajke. Voda (potok), zidani rostilj, spremljena drva, cumur... Isto takvo lepo mesto je i Vinatovaca, tamo kod krsta. Duboka suma, zidani rostilj sa stolovima i klupama, mnogo lepog mesta za satore, bistri potok... Ja sam penzos, mogu da idem uvek. Borski Stol je u svakom pogledu fenomenalno mesto za kampovanje i uživanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 283 Napisano Jul 12, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Jul 12, 2023 član тене рас Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18626 Napisano Jul 29, 2023 Integrisan, 8484 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hoćemo kamp 5. na 6.8.? Ako ima bar 3 sigurna, otvaramo temu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jul 29, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 678 Napisano Jul 29, 2023 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 424 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja jesam zainteresovan. Al jos nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2820 Napisano Jul 29, 2023 Drug član, 1202 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 6. 2023. at 7:43, Skittles je napisao: Ovu imam i ja. Malo je veća spakovana, kapiram da može da se prebaci u neki kompres pouch i da bude duplo manja onda. Evo je u "gepeku" NC-a. Veličina je taman, može i da se spava u njoj bez problema. Ja baš gledam da uzmem na istom mestu hamok,ali model za jednu osobu. Koristicu je samo ja,i kuburim kao i svi sa mestom u motoru. Šta misliš da li je bolje ipak tu kao tvoju uzeti zbog nosivosti hamoka i komfora korisnika (191cm,95kg)? fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2820 Napisano Jul 29, 2023 (promenjeno) Drug član, 1202 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, severian je napisao: Hoćemo kamp 5. na 6.8.? Ako ima bar 3 sigurna, otvaramo temu Ja bih išao ali sumjam da moje vozilo moze da prati poslednje km prirode do kampa , i baš bih voleo da vas upoznam(bez lgbtq++ fazona).. Promenio Jul 29, 2023 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17351 Napisano Jul 29, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3696 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Džim Džarmuš je napisao: Ja bih išao ali sumjam da moje vozilo moze da prati poslednje km prirode do kampa , i baš bih voleo da vas upoznam(bez lgbtq++ fazona).. Mislim da bilo koji dvotočkaš (pa i četvorotočkaš) bez problema može da stigne na ovu destinaciju. Što se mog učešća tiče, sledećeg vikenda (4-6 avgust) sam na takmičenju (državno padobransko prvenstvo u skoku na cilj). Ukoliko bi se okupljanje pomerilo rado bih se pridružio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18626 Napisano Jul 30, 2023 (promenjeno) Integrisan, 8484 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Džim Džarmuš je napisao: Ja bih išao ali sumjam da moje vozilo moze da prati poslednje km prirode do kampa Ako se dobro sećam, mislim da nema ni par stotina metara bez asfalta do visoravni gde bi kampovali. Može i pri asfaltu, ali gore je svakako mnogo atraktivnije. Kako vidim voziš skuter, ali bmw, tako da samo iz menija izabereš "kamp - makadam", držiš guvernal i on će sam da odveze do gore Samo pre nego kreneš apdejtuj sw na najnoviju verziju i uplatiš meni 200e, za ovaj savet, bez toga ne radi. Što se termina tiče, možemo i da odložimo nedelju dana, meni je relativno svejedno, posle sam već rasprodat ko sladoled od 50 kinti u julu Sad bez šale: asfalt je bukvalno do možda 200m pred kraj. Svako, sa malo duha za avanturom, može da postigne. edit: evo, pošto mrzim neodgovorne savete naterah sebe da proverim, bez asfalta je tačno 800m jakog makadama. U zube da gi prenesemo Promenio Jul 30, 2023 član severian 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2820 Napisano Jul 30, 2023 Drug član, 1202 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde.. raspao bi se jadan do značke Ajde možda se i zaputim, išao sam nekim makadamom na Tari, ali kao puž. Ma da 800 m bi preživeo ,možda ne bi pobegao medvedu ,ali ....ne bi ni mečki. Ja sam prve dve nedelje avgusta na odmoru tako da ako se odlučim meni bilo koji termin (manje,vise )nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...