Bole37 5686 Napisano Mart 11, 2023 Drug član, 854 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Dobih prvi put u zivotu kaznu za prekoracenje brzine(50-ja vozio 84)oko Arandjelovca. Neke kolege su me napale na grupi tvrdeci da oni voze uvek po propisu, dok sam ja tvrdio da je to nemoguce. Pa me zanima da li sam ja zaista olos i kriminalac, i da treba sram da me bude? 5 17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9510 Napisano Mart 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 1950 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jesi, stidi se. Banujte ga! Promenio Mart 11, 2023 član ProMaster 3 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22428 Napisano Mart 11, 2023 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sram da te bude! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Mart 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba svima se to desava,rekord mi je u 2 sata 3 puta me isti radar slikao Ja sam uporan decko Promenio Mart 11, 2023 član Vampa 3 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Mart 11, 2023 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li da napisem da je to bilo kamionom pa da prenesem taj sram i stid na sebe 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22428 Napisano Mart 11, 2023 Integrisan, 9618 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I tebe neka je sram! Greta bi imala jos stosta da ti kaze 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Mart 11, 2023 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ako krenem dalje da pisem mozda mi se i licno javi sada je porasla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Mart 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pazite se ljudi, ovo je navlakuša, čeka svi da ga napadnemo pa da kaže da je ipak žena vozila njegovo vozilo hahahahah Ja kažem da je ovo nemoguće, nije im baždaren radar, neko drugi je vozio, svemir se savio u tom trenutku, imao je alu foliju u dzepu pa se povećala brzina, crkao mu cajger.... bilo šta, samo da Sale nije u prekršaju bio Promenio Mart 11, 2023 član Markone88 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8343 Napisano Mart 11, 2023 Solo Rider, 3197 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan "Neke kolege su me napale na grupi tvrdeci da oni voze uvek po propisu"........To ti i nisu neke kolege kad mogu da tako šočno lažu. Neke su upecali, a neke će tek da upecaju. "Keep calm i BOLE(kuracija) 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 807 Napisano Mart 11, 2023 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja evo nikad P.S. svi koji voze sporije od mene su majmuni koji koce saobracaj a svi koji voze brze budale zbog kojih cemo svi izginuti 12 8 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8993 Napisano Mart 11, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1957 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Samo bolestan um može da poštuje sva ograničenja kod nas. A tek ta mesta na kojima se stoka nacrta s radarima... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5686 Napisano Mart 11, 2023 Drug član, 854 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Mene banovase iz grupe,jer sam krimos i vrsim los uticaj na bmw andjelcice-evo Seve mi svedok 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Mart 11, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sve mogu da postujem, jedino ogranicenje brzine ne. Gde god mogu stisnem gas. Ne vozim divljacki ali uvek bar 20km vise. Sto kaze kolega 19 minutes ago, zaludan said: Samo bolestan um može da poštuje sva ograničenja kod nas. Promenio Mart 11, 2023 član Drelens 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2786 Napisano Mart 11, 2023 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Gde to pitas ovde na forumu, ovde su svi patrijahalno vaspitani, voze po ps.u, to se postuju ogranicenja, znaci fluo prsluk, prva pomoc ispod sedista Ja mislim da po gradu i sa ovim mucenim skuterčetom ne postujem brzinu... A sa motorom, kulturan sam prvih 10 min voznje ili dok ne izađem iz grada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8343 Napisano Mart 11, 2023 Solo Rider, 3197 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Bole37 je napisao: Mene banovase iz grupe,jer sam krimos i vrsim los uticaj na bmw andjelcice-evo Seve mi svedok "Teško je biti umetnik u sredini koja te nerazume"......reče meni moj ćale 1 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Mart 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja nikada nisam prekoračio dozvoljenu brzinu. Bar neću priznati Promenio Mart 11, 2023 član JevtaNS 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10608 Napisano Mart 11, 2023 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja redovno prekoračujem brzinu, nisam anđeo, ali to činim u okviru razumnog, ne u svakoj situaciji i ne po svaku cenu, treba imati meru, i baždaren instinkt za samoočuvanje koji je jači od naleta adrenalina u glavi. Jedino u naseljenom mestu nikad ne idem preko 60kmh, mada sam i onda u prekoračenju 10kmh jer je propisano 50kmh, ali nikad nisam imao problem, verovatno jer ima gomila njih koji se po gradu zaleću debelo preko 60kmh pa su oni u glavnom fokusu policije. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Mart 11, 2023 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Mene je u naseljenom mestu zaustavio radar, išao sam 70. Ja mu rekoh da ne znam koliko sam išao, i da mislim da sam vozio 50. Samo je proverio dokumenta i pustio me uz opomenuПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10280 Napisano Mart 11, 2023 Ne silazi, 2353 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Biker Boy je napisao: A sa motorom, kulturan sam prvih 10 min voznje Taman dok digne radnu temperaturu. I ja isto... Pre 2 sati, Bole37 je napisao: Dobih prvi put u zivotu kaznu za prekoracenje brzine Sale, baš te krenulo. Prvo komšija sa komunalnom, pa sad sa saobraćajnom. Rešenje, pravac Plavi most ! Skidaj mađije... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 730 Napisano Mart 11, 2023 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Bole37 said: Neke kolege su me napale na grupi tvrdeci da oni voze uvek po propisu Zato sam ja lepo izasao iz te grupe 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Mart 11, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2662 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim bar 10kmh manje od dozvoljenog, za svaki slučaj. Razmišljam možda mi cajger nije u redu i laže pa da me ne uhvata a i manje troši motor. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10571 Napisano Mart 11, 2023 Drug član, 1544 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg Sale, "nije lopov onaj koji krade nego onaj koga uhvate". A tebe su uhvatili, tako da... sram te bilo! Sa 30+ godina za volanom platio sam kaznu 2-3 puta, svaki put je to bilo prekoračenje brzine i uvek je rešeno na licu mesta. Naravno, u permanentnom sam prekoračenju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3354 Napisano Mart 11, 2023 Drug član, 2361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, bajker71 je napisao: Jbg Sale, "nije lopov onaj koji krade nego onaj koga uhvate". A tebe su uhvatili, tako da... sram te bilo! Sa 30+ godina za volanom platio sam kaznu 2-3 puta, svaki put je to bilo prekoračenje brzine i uvek je rešeno na licu mesta. Naravno, u permanentnom sam prekoračenju... heheh pa gde tebe?!!! Ti bi trebalo u MINUS da ideš!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10571 Napisano Mart 11, 2023 Drug član, 1544 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako u minus? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17535 Napisano Mart 11, 2023 Integrisan, 5163 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Da redovno, kako u naselju tako i van. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...