midnightdk 56 Napisano Sreda u 14:13 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prekidac je namesten, sad potrebna pomoc za konektor. Potreban muski deo ili ceo konektor sa slike, ako neko ima viska ili info gde ga nabaviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2887 Napisano Sreda u 15:22 Drug član, 1702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ces ga naci, kao sto sam rekao, kod mene je isecena izolacija ispod njega i tako sve uradjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 158 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Uvek možeš utaknuti žice direktno, sa hilznama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7269 Napisano pre 19 minuta Drug član, 3029 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 10/31/2024 at 5:24 PM, Kadezi said: Nadam se da moja žena ne čita ovo . Sent from my Mi 9T using Tapatalk Ahahahahahahha!!! "Ne daj bože da ga jednog dana proda za koliko sam joj rekao da sam platio!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...