midnightdk 192 Napisano Utorak u 19:44 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Zahladilo pa se manje vozi ali to nije razlog da nasa tema ode na drugu stranu, sramota bre . Od sredine maja nakupih neki 8500 sto nije lose racunajuci da mi motor ostane u firmi kad odem kuci i da obavezr ne dozvoljavaju otici na neku dlju voznj na par dana, ali ... Ja sam zadivoljan. Motorom sam prezadovoljan cak i u kombinaciji nas dvoje i tri puna kofera. Gume su ok ali nesto ovih dana sam dokon pa razmisljam. Koliko ste presli sa gumama? Koje gume uzeti za voznu po asfaltu ("koje najbolje drze"). Uzeti u obzir da volem relativno laganu i opustenu voznju. Nisam bas penzioner ali volem preci celu frusku goru sa 50-60 uzivajuci , ali nekad nadodje i da ga pritisnem . Ajde sad, ncap testovi i slicno mi nije bitno, dajte licna iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6061 Napisano Utorak u 20:02 Drug član, 2803 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dosadan motor pa tako i tema Nista se ne kvari Imam Miselin road 5, ok je guma, nebo i zemlja u odnosu na fabriku, fabricki Danlop sam skinio na 9500km, sad sam na 25k tj 15500km sa Miselinom, ima ga jos da kazem dosta, kad krene sezona uzecu Metzeler roadtec 01, dosta ih je reklo da je super guma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 192 Napisano Utorak u 20:40 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, RankoBg87 je napisao: Dosadan motor pa tako i tema Nista se ne kvari Imam Miselin road 5, ok je guma, nebo i zemlja u odnosu na fabriku, fabricki Danlop sam skinio na 9500km, sad sam na 25k tj 15500km sa Miselinom, ima ga jos da kazem dosta, kad krene sezona uzecu Metzeler roadtec 01, dosta ih je reklo da je super guma. Ja sam fabricki dobio tu Metzeler i zadovoljan sam, ima nje jos da se vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6061 Napisano Utorak u 20:43 Drug član, 2803 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To je jos i dobro a opet kazu da ni za nije neka al je dosta bolja od Danlop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 192 Napisano Utorak u 20:44 (promenjeno) Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan E da ,danas stigla i kamera sa Temu. Ne deluje nista posebno ali stavicu je u kola pa da vidim kako snima. Ideja je da je stavim na motor i cisto za nedaj boze da snima po gradu. A i tvoj relej ceka, vec se paucina uhvatila na njega Promenio Utorak u 20:45 član midnightdk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6061 Napisano Utorak u 21:04 Drug član, 2803 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan A jbg, cim bude malo vremena docicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1431 Napisano Sreda u 08:17 Svrati ponekad, 279 postova Lokacija: Zemun, Srbija, Jugoslavija Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio Metzeler Roadtec 01 i mogu da kazem da je odlicna guma. Ali na zalost, na oko 9000 predjenih km su mi se pojavile neke pukotine na zadnjoj gumi pa sam ih promenio jer sam isao na duzi put. Sada vozim Dunlop Roadsmart IV, presao sam sa njima oko 10000 km i odlicna je guma. Voznja po gradu, kuca-posao solo a van grada supruga, ja i koferi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 167 Napisano Sreda u 16:38 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, RankoBg87 said: Dosadan motor pa tako i tema Nista se ne kvari Imam Miselin road 5, ok je guma, nebo i zemlja u odnosu na fabriku, fabricki Danlop sam skinio na 9500km, sad sam na 25k tj 15500km sa Miselinom, ima ga jos da kazem dosta, kad krene sezona uzecu Metzeler roadtec 01, dosta ih je reklo da je super guma. Bukvalno cu i ja na toj km menjati fabricki set Dunlop, moje su cak i toliko ispucale da ne znam kako ce izgledati kad dodje proleće, a zadnja je skroz kockasta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6061 Napisano Sreda u 16:52 Drug član, 2803 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, haos su, da je meni to drugi motor ili da sam imao iskustva to bi otislo na 5k, drugar je menjao na oko 6k, voze on i zena, oboje voze ko da su ukrali, raspala se guma, Prednja je došla do kraja i imala neke pukotine a zadnja je i bila ok oblika. Moje pre skidanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 167 Napisano juče u 11:54 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, RankoBg87 said: Ma da, haos su, da je meni to drugi motor ili da sam imao iskustva to bi otislo na 5k, drugar je menjao na oko 6k, voze on i zena, oboje voze ko da su ukrali, raspala se guma, Prednja je došla do kraja i imala neke pukotine a zadnja je i bila ok oblika. Moje pre skidanja. Čekam utiske kad stavis nov set i izvozaš malo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6061 Napisano juče u 12:33 (promenjeno) Drug član, 2803 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Odavno imam nove, pisao sam Miselin road 5, vec 15000km, drugi motor skroz, bukvalno kao da sam seo na neki drugi motor. Promenio juče u 13:24 član RankoBg87 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 14504 Napisano juče u 12:50 Drug član, 1843 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, RankoBg87 je napisao: bukvalno kao da sam seo na nesto drugo. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6061 Napisano juče u 13:24 Drug član, 2803 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ispravio sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17300 Napisano juče u 13:43 Integrisan, 9664 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pisaću u ovoj temi o zvrndanju na odredjenim obttajima jer su saznanja takva da spaner lanca bregaste opet je omanuo. - NC od modela 12-15 ima problem sa spanerom lanca bregaste. - Model od 16 -20 generalno nema problem sa spanerom ispravljena je greška. Moje lično iskustvo je za sada jedan NC ima problem sa spanerom i to na maloj kilometrazi (oko 35Kkm). - Kod modela 21-24 ponovo se vraća problem španera lanca bregaste. Obratiti paznju (dok ne bude kasno) da li ima zvrndanja sitnog metalnog sa desne strane motora tacno gde je kućište termostata kroz ceo opseg obrtaja. Posebno obratiti paznju tu izmedju 4-4.5Krpm. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6061 Napisano juče u 14:52 Drug član, 2803 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Poslusam ga prvom prilikom. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 359 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 12. 2025. at 20:44, midnightdk je napisao: Zahladilo pa se manje vozi ali to nije razlog da nasa tema ode na drugu stranu, sramota bre . Od sredine maja nakupih neki 8500 sto nije lose racunajuci da mi motor ostane u firmi kad odem kuci i da obavezr ne dozvoljavaju otici na neku dlju voznj na par dana, ali ... Ja sam zadivoljan. Motorom sam prezadovoljan cak i u kombinaciji nas dvoje i tri puna kofera. Gume su ok ali nesto ovih dana sam dokon pa razmisljam. Koliko ste presli sa gumama? Koje gume uzeti za voznu po asfaltu ("koje najbolje drze"). Uzeti u obzir da volem relativno laganu i opustenu voznju. Nisam bas penzioner ali volem preci celu frusku goru sa 50-60 uzivajuci , ali nekad nadodje i da ga pritisnem . Ajde sad, ncap testovi i slicno mi nije bitno, dajte licna iskustva. Kod mene fabricka guma bila Metzeler. Trajala 14hkm. Bio sam zadovoljan mada sam ocekivao da ce dogurati jos malo. Zamjena Pireli Angel GT Ako nije bolja onda je sigurno uz rame sa Metzeler. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...