RankoBg87 3180 Napisano Februar 4 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan U servis na dijagnostiku, mozda mu treba servis, svecice, filteri, reset menjaca, mnogo stvari moze da utice. Jeste da je slicno ali ima druga tema za stariji model Nc-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 66 Napisano Februar 4 U prolazu, 52 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo da razmrdamo temu. Fabrički bočni koferi su lepi ali ... Nerealno skupi. Koje preporucujete da se mogu spakovati dve osobe na put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3180 Napisano Februar 4 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Vrati koju stranu, pisao sam skoro, najbolja kombinacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 664 Napisano Sreda u 15:59 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 484 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/4/2025 at 1:51 PM, Duško 1 said: Vozim nc 750x dct iz 2019.E sad imam pitanje.Zašto mi se često pali lampica Check engine?Nekad nakon mjesec nekad nakon 7,8 dana.Kada se lampica upali ne moga ga ubacit u brzinu.Moram ga ugasiti pa opet upaliti i onda je ok s tim da lampica i dalje svijetli.Lampica se ugasi tek nakon neke dulje pauze.Recimo,ugasim motor nekad 10 min,nekad duže.Iza toga ga upalim i bude ok. Pretpostavljam da pricamo o DCT modelu. Lampica se pali i gasi kad detektuje slab akumulator. Ako je akumulator stariji od 3 godine, ja bih od njega krenuo. Promenio Sreda u 15:59 član SQTR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 664 Napisano Sreda u 16:15 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 484 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @Wildserbian je pazario SHAD komplet preko na ANANASu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 285 Napisano Sreda u 16:29 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, midnightdk je napisao: Ajde malo da razmrdamo temu. Fabrički bočni koferi su lepi ali ... Nerealno skupi. Koje preporucujete da se mogu spakovati dve osobe na put? 1.Topcase Shad SH58X 2. Trap u kojem je modni ceker od pamucnog materijala (njega ce saputnica da nosa navecer kad se uredi) a u predmetnom cekeru sve ono sto smije da se guzva: donji ves, carape, spavaljke,... 3. Custom futrole u sklopu crashbara za kisna odjela i alat Ovaj setup je vise nego dovoljan za nas dvoje na visednevnim turama. Bonus opcija je kada zovnemo vlasnika smjestaja i objasnimo da smo sa motorom pa zamolimo za peskire za plaze (oni zauzimaju mjesta ko bidoni) i da nam stavi dvije boce vina u frizider. Bocne kofere ne vozim zato sto: 1 Narusavaju lijepu siluetu motora i mogu utjecati na vozne osobine. Jedino sam u KTM/BMW serija K vidio bocne kofere koji ne kvare toliko vizual 2 Se sjetim da je jedan nas kolega u splitskoj trajektnoj luci prije 6-8 godina sa GS 1200 upao u more kada mu je konop trajekta zakacio za bocni kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 294 Napisano Sreda u 18:00 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Moj setup je sa SHAD-om SH-44 i SH-23. Vise nego dovoljno. Doduse nije 2023 verzija 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3180 Napisano Sreda u 18:30 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Lepo i ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1451 Napisano Sreda u 20:12 (promenjeno) Drug član, 1963 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam montirao bočne nosače i ove sh23 na stroma. Samo imam shad 46l umesto ovog 44l. Sasvim dovoljno za mene I najvažnije sa njima motor nije presirok. Promenio Sreda u 20:13 član bopk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1250 Napisano Sreda u 20:19 BJB Maxi scooter club, 1676 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je bila givi opcija. Nisam ih puno koristio...kad sam sve sredio,prodao sam motor. Ali bice opet neki kosooki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 664 Napisano Sreda u 21:44 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 484 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko ugrađene deflektore za noge sa Alija? Vredi li to čemu? Koje štitnike za ruke preporučujete da su diskretni i dobrog kvaliteta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1484 Napisano Četvrtak u 06:24 Drug član, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj gledati štitnike da budu diskretni, nego aluminijumski nosač obavezno, za ne daj Bože štitnici rade ozbiljan posao. Ja sam imao SW Motech, skuplji su, ali je vredelo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2633 Napisano Četvrtak u 09:30 Slow rider, 945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Moj setup za putovanje: Set GIVI TRK kofera 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 684 Napisano Četvrtak u 09:53 (promenjeno) Zainteresovan, 359 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog setupa za putovanje. Shad SH58X i bocni SH36, 3P sistem kacenja. Kad se skinu bocni nosaci su neprimetni. Promenio Četvrtak u 09:54 član DarkoB 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 235 Napisano Četvrtak u 12:24 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, DarkoB je napisao: Evo i mog setupa za putovanje. Shad SH58X i bocni SH36, 3P sistem kacenja. Kad se skinu bocni nosaci su neprimetni. Vauuu, garaža za motore!!! Hoću to i u Novom Sadu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munje 12 Napisano Četvrtak u 13:32 U prolazu, 37 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Royal Enfield SM 650 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, DarkoB said: bocni SH36, 3P sistem kacenja. Kad se skinu bocni nosaci su neprimetni. Da .. video sam taj 3P sistem kacenja i zaista je super kako izgleda kada je bez kofera .. minimalno narusava originalni izgled. Da li neko ima iskustva sa tim 3P sistemom - mozda bi zeleo da za gradske kratke voznje tu imam neku light torbu koju bi zakacio. E sada .. za torbe koje imaju 3P sistem (Shad proizvodnja) znam da ce moci .. ali me zanima da li i neki drugi sistemi mogu da se uglave u ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1451 Napisano Četvrtak u 13:58 Drug član, 1963 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jedan stvar za 3p nosače. Nosaci za kofere sh23 i sh36 su identični sem plastičnog nastavka na krajevima cevi. Ti nastavci se dobijaju uz kofere i onda se stave na drzace. Čisto da imaš u vidu kad tražiš torbe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoze 124 Napisano Četvrtak u 13:59 U prolazu, 40 postova Lokacija: Zenica, Bosna i Hercegovina Motocikl: Honda CB 650 f. 2015, Honda NC 750x DTC 2019, Honda CB 500X 2023, Honda NC 750x 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Koje su cijene bocnih nosaca i kofera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munje 12 Napisano Četvrtak u 14:40 U prolazu, 37 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Royal Enfield SM 650 Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, motoze said: Koje su cijene bocnih nosaca i kofera? Ja uglavnom kupim u DE te stvari .. trenutno su koferi bocni oko 330e i nosac za moj model motocikla je oko 140e. Recimo u plattneru su bocni koferi oko 50k, ponekad daju popust pa se priblizi ovoj ceni od 330e i onda se isplati kupiti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 294 Napisano Četvrtak u 21:36 (promenjeno) Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, motoze said: Koje su cijene bocnih nosaca i kofera? Ja sam skoro porucio bocne kofere i nosac preko sajta ePlaneta. Bilo je znacajno povoljnije nego u Plattneru (mozda po 5-6 hiljda jeftiniji koferi i nosac), a posiljku mi poslao Plattner. Ustedeo sam oko 10-ak hilljada. Trenutna cena za SH23 u Plattneru je 25400rsd a ja na ePlaneti platio 18284rsd, a cena za nosac u Plattneru je 23800rsd a ja ga platio 14900rsd. Razlike su tolike da se covek zapita ko je ovde lud! Kao sto rece kolega @bopk bocni nosaci su isti za SH23 i SH36. Promenio Četvrtak u 21:44 član Wildserbian 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 294 Napisano Četvrtak u 21:41 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, munje said: Da .. video sam taj 3P sistem kacenja i zaista je super kako izgleda kada je bez kofera .. minimalno narusava originalni izgled. Da li neko ima iskustva sa tim 3P sistemom - mozda bi zeleo da za gradske kratke voznje tu imam neku light torbu koju bi zakacio. E sada .. za torbe koje imaju 3P sistem (Shad proizvodnja) znam da ce moci .. ali me zanima da li i neki drugi sistemi mogu da se uglave u ovo? Skoro pa neprimetni a sluze kao crash bar u slucaju da ga oboris na stranu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munje 12 Napisano Petak u 11:21 U prolazu, 37 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Royal Enfield SM 650 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Wildserbian said: Ja sam skoro porucio bocne kofere i nosac preko sajta ePlaneta wow .. pa ovo je super cena .. hmm kako Plattner moze preko drugog prodavca da ponudi ovu cenu a kod njih direktno takva razlika!? Recimo sh36 koje ja gledam .. ovde je cena 36.5K din .. a Plattner preko 50k. @Wildserbian hvala na info 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 664 Napisano Petak u 18:45 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 484 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan @Baniša Isporuka brza, ugradnja laka, meni lepo izgleda. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1406 Napisano Petak u 20:07 (promenjeno) Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan To je Top vizir! Moj samo ima nalepnicu Kappa. Mana je što nećeš moći da ugradiš bilo koje štitnike za ruke jer je taj vizir prilično širi! Takođe ima još jednu manu(bar je kod mena tako bilo), došlo je do pojave nesnosnog šuma u kacigi koji sam eliminisao sa deflektorom sa alli-ja! Taj vizir, (za razliku od fabričkog turing virira) nema taj prorez iznad špica pa je moje mišljenje da stvara podpritisak i zato pravi buku. Čekam malo da otopli pa ću da napravim taj prorez prema fabričkom i da vidim rezultat! Promenio Petak u 20:18 član SaleKg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2633 Napisano Petak u 20:16 Slow rider, 945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, SaleKg said: To je Top vizir! Moj samo ima nalepnicu Kappa. Mana je što nećeš moći da ugradiš bilo koje štitnike za ruke jer je taj vizir prilično širi! Takođe ima još jednu manu(bar je kod mena tako bilo), došlo je do pojave nesnosnog šuma u kacigi koji sam eliminisao sa deflektorom sa alli-ja! Taj vizir, za razliku od fabričkog Imam isti ovakav vizir GIVI, i mogu da se stave štitnici za ruke, skoro svi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...