Blaza 9558 Napisano April 15, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na er5 su nove, ali ne znam koje. Ali sam zato i na Skarabeo, i Tojotu stavio iridijumske. Duže traju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano April 15, 2023 (promenjeno) MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan pa da,navodno duze traju i manje opterecuju sistem paljenja jer im treba manji napon da naprave varnicu. ja tu razmisljam isto kao za ulje- bolje za motor dve zamene ulja prosecne cene nego jedna zamena nekog skupog.vise mu dobra cini ionako nisu postojale kad je er5 projektovan,nije bas da su neophodne. Promenio April 15, 2023 član brankoXM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik 72 7 Napisano April 30, 2023 U prolazu, 42 postova Lokacija: bg Motocikl: GPZ 500S 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Na gpz - u su mi sada gume mišelin pilot. ali iz 2015 prešle 10000 , hteo bih uzeti nove , kako se kreću cene momentalno ? Ako se uklopim sadašnje bih poklonio.Послато са SM-A315G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano April 30, 2023 Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Racunaj minimum +- 200 evrica za set Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12505 Napisano Maj 1, 2023 Ne silazi, 7309 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dok vozio ER5 130 eur sam platio nov Continentalov set. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16476 Napisano Maj 1, 2023 Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj Mitas Sport Force. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Maj 1, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pirelli Angel CiTy, ja zadovoljan, komplet bio 16000 u PlatneruSent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik 72 7 Napisano Maj 3, 2023 U prolazu, 42 postova Lokacija: bg Motocikl: GPZ 500S 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Pirelli Angel CiTy, ja zadovoljan, komplet bio 16000 u PlatneruSent from my 2107113SG using TapatalkKada si uzeo komplet ? Pre 6 g i ja sam toliko platioПослато са SM-A315G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Maj 3, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prošlo leto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 213 Napisano Maj 7, 2023 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Skuplje al traju duže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik 72 7 Napisano Maj 10, 2023 U prolazu, 42 postova Lokacija: bg Motocikl: GPZ 500S 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj Mitas Sport Force. Nekoliko ortaka mi kaže da su bolje mišelin iz 2015 nego nov mitas. Ima li tu logike?????Послато са SM-A315G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12505 Napisano Maj 10, 2023 Ne silazi, 7309 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je isto i Makron mislio kad je oženio babu umesto devojke. 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Maj 10, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko ortaka mi kaže da su bolje mišelin iz 2015 nego nov mitas. Ima li tu logike?????Послато са SM-A315G помоћу ТапатокаNove, moguće, polovne, ne. But, that's just, like, my opinion, man.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano Maj 10, 2023 Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Alekre je napisao: To je isto i Makron mislio kad je oženio babu umesto devojke. On ga baš pretera, da je oženio neku brutalnu milfaču 10-ak godina stariju niko mu nebi ništa reko/zamerio, nego debil se isprimo na babu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Maj 14, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Više je za temu o nerviranju, al motor je u pitanju... Juče na putu za B P, ubiše me leđa, tj gornji deo, ramena, ukočio sam se. Nismo od Bgd stigli ni do Inđije, ja već počeo da "vrckam" na sedištu. Dal je do oblika/položaja volana, ili mojih godina, ne znam, ali bolovi su nesnosni. Pre par godina, na putu za Trebinje sa Skarabeom, tek negde između Sutjeske i Bileće sam osetio bol u gornjem delu leđa. Znači posle bar 350, 400 km. Juče posle 40 km... Inače, Kawa mi savršeno odgovara, baš sve. Šta da menjam ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 14, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, meni je sediste bilo usko i verovatno los sundjer na GPZ pa mi je posle 50km vec pritiskao prostatu pa kao da moram u wc. Onda ustanem minut i dobro. Sa ledjima nisam imao problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano Maj 14, 2023 Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Namoj još ništa da diraš, daj malo vremena telu da se privikne, drugi položaj sedenja, drugi mišići su u upotrebi koji su ti možda malo zarđali, pa im treba malo vremena da dođu sebi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7945 Napisano Maj 14, 2023 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Blazatreba vremena da se telo navikne na drugačiji položaj sedenja,da neki mišići ojačaju.Opustio si se na skuteru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Maj 14, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno takav odgovor sam dobio od zeta. Bivši bajker...a ja u neverici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7945 Napisano Maj 14, 2023 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa na skuteru si imao i vizir što smanjuje udare,ovde si čist golać,i bije u grudi,vrat.Mišići nisu u treningu i počinju bolovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Maj 14, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Disko Nindža je napisao: drugi mišići su u upotrebi koji su ti možda malo zarđali, Ja zarđao ??? Verujem da ste svi u pravu. Skuterom mi nije bilo problem bilo koju destinaciju da posetim. Sada ću izgleda morati postepeno da se privikavam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Maj 14, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @gebee&co To si u pravu, al zato sporije vozim. Juče, na obilaznici, testiram sebe na motoru. 120 mi je max, već mi kaciga teška za gledanje levo-desno. Na 140 hoće da mi se istrgne iz ruku. Tako da do 110, 120 mi je sasvim dovoljno. A drugar ga vozio od V Plane ka Bgd (kad je radio karbove) oko 180... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7945 Napisano Maj 14, 2023 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se i sada javljaju bolovi u vratnom delu ka ramenima kada vozim duže.A sada se pitam kako @shoyykaizdržava,on samo cepa.Sigurno ima neki melem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano Maj 14, 2023 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Hehe, nisi ceo zarđao, al oće leđa da zajebavaju, većina ljudi starije dobi (a sve češće i mlađi) ima neki problem sa leđima, vozili motor ili ne, jbg to nam je fabrička boljka Sećam se kad sam uzeo Bandita i u roku 2-3 nedelje krenemo cura i ja na more s njim i posle par stotina km krenu da me rasturaju leđa, i onda ubrzo od jednom bol nestao kao da ga nikad nije bilo, nije se vraćao posle, a pre Badita sam imao trkalicu Nindžu, e sad da ga jebem šta mi ono bi Promenio Maj 14, 2023 član Disko Nindža 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Maj 14, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Priznaj, cura ti masirala leđa, zato je prestao bol ! Šala mala, nadam se da će biti bolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...