Hertzeg 784 Napisano Mart 31, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, BokyBoy je napisao: Vidimo se ako posluzi vreme, ja sam taman slobodan, ne radim. Vidimo se tamo ako sve posluži kako Bog zapoveda. Zajedno nećemo sigurno jedino ako hoćeš da krenemo zajedno i u Obrenovcu da me čeka kafa (hladna), bajato meso sa roštilja i izlapelo pivo, jer tako sam u mogućnosti 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17037 Napisano April 1, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Hertzeg je napisao: Vidimo se tamo ako sve posluži kako Bog zapoveda. Zajedno nećemo sigurno jedino ako hoćeš da krenemo zajedno i u Obrenovcu da me čeka kafa (hladna), bajato meso sa roštilja i izlapelo pivo, jer tako sam u mogućnosti Ma ima da idemo zajedno, vozicu bre sve prvom! 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano April 1, 2023 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Ja bezecovao dan tako da dolazim 100 posto sa kolegama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10280 Napisano April 1, 2023 Drug član, 3383 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Bejah pre par godina,nadam se da ću moći ove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano April 5, 2023 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan A vremenska prognoza nam baš ne ide na ruku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano April 5, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni pored vremenske prognoze ni obaveze ne idu na ruku. Još ima nade, videćemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano April 6, 2023 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ако је вјеровати прогнози: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano April 6, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Сви прогнозери држе малтене исту температуту 11-12 степени али што се тиче кише Умбрела је најоптимистичнија па је само код њих облачно без падавина, наши а и страни прогнозирају краткотрајне пљускове ... пошто треба да возим од Новог Сада пратим ситуацију из дана у дан, субота поподне ће бити кључна што се тиче временске прогнозе за недељу 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano April 8, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Значи дефинитивно прогноза наших метеоролога је да ће сутра бити облачно од јутарњих 3-4 степена до највише 11-12 степени уз могуће краткотрајне пљускове, аколико видех сам Обреновац може да укачи пљусак управо у време скупа око поднева ... ништа, пратим наоблаку преко радара (линк испод) па видети да ли кретати ка Обреновцу или не DHMZ - Državni hidrometeorološki zavod METEO.HR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano April 8, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja verujem velikom bratu:Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9856 Napisano April 8, 2023 Ne silazi, 2290 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Mene više nervira ona sitna kiša što pada ceo dan, nego pljusak. Ja se iskreno nadam da će nas vreme poslužiti. Ne idemo na trke, polako... E sad, ako budu vetar i oluja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano April 8, 2023 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Tako je i mene sitna ubija zato kisno odelo u ranac i teraj .Lagano i jedan tempo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano April 8, 2023 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko hoce iz zrenjanina da ide neka se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano April 8, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Бем ли га, 'оћел ко од Новог Сада да не киснем сам 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9856 Napisano April 8, 2023 Ne silazi, 2290 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino da sutra ujutro poranim, pa da vas zajedno čekam gde vi kažete ! Šalim se malo, i ja idem dosta ranije za Obrenovac (malo dalje), nešto da završim, pa se onda vidimo u crkvi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2910 Napisano April 8, 2023 Drug član, 1708 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi rado dosao al sam pocetnik a nemam opreme ako krene kisa a glupo da dodjem autom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9856 Napisano April 8, 2023 Ne silazi, 2290 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nije glupo ni autom, ako možeš, i želiš. Prošle godine sam autom otišao u Pivnice na moto skup. Krenuo motorom, na obilaznici me stigla takva oluja, da sam se brže bolje vratio kući...Žena se smeje, "lepo ti kažem, kiša će". Rekoh, daj ključeve od kola... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano April 8, 2023 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Ja do grotske otisao po onom nevremenu,nesmeta mi osim da nije jako ladnanadam se da ce temperatura biti iznad 10,i gas . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2910 Napisano April 8, 2023 Drug član, 1708 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Eto me onda sa autom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17037 Napisano April 8, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Aj neka neko baci lokaciju, eto i mene mozda kolima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano April 8, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, BokyBoy je napisao: Aj neka neko baci lokaciju, eto i mene mozda kolima... Црква Светог Духа, ул. Краља Петра 1 ... на уласку у Обреновац, пређеш мост преко Колубаре и долазиш на кружни ток где настављаш право, после једно 500 м ћеш видети цркву са твоје десне стране ту скренеш десно и на одредишту си 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2910 Napisano April 8, 2023 Drug član, 1708 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pratis prvog kolegu i stizes gde treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano April 9, 2023 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Kako ja vidim sunce se polako probija a postp mi je u poisu posla da gledam i u nebo rako bih da ce biti solidan dan pa stoga 10:00 polecema tu su i buraz i kolega . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano April 9, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Дефинитивна одлука, јутарња кафица, који залогај, облачење, у гараге по мог Бенгулића и најкасније до 10 полазак 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano April 9, 2023 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se tamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...