živke 5792 Napisano Maj 8, 2023 (promenjeno) Drug član, 2023 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa ajde, što kažeš, pozvaću i pitaću. Jer mi raspravljamo a možda njima nije to uopšte interesantno. Ma kakve pohvale, nikakav mi nije problem, baš bi mi bilo drago da se upoznamo i podružimo! Promenio Maj 8, 2023 član antir3ality Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Maj 8, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Ako oni sponzorišu, ja ništa ispod trbušne plesačice ne prihvatam. Meni bi bilo truba da pitam za sponzorstvo za 20 majica, ali apsolutno nemam problem da bilo čiji logo bude na majici (znači, nisam protiv). I paketići - može. I ako treba da se plati - može. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5792 Napisano Maj 8, 2023 Drug član, 2023 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, kloktor said: Meni bi bilo truba da pitam za sponzorstvo za 20 majica Dok sam studirao bio sam u fund raising timu studentske organizacije. Skupljali pare za razne neke razmene, sajmove, projekte itd. U početku mi je bilo truba da pitam bilo koga za bilo šta, a posle bih bez problema pitao ne za 20 nego za 5 majici Iskoristiće se, nije problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Maj 8, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Arso je napisao: neki sprej za lanac I ako može bez taj sprej za lanac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 8, 2023 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, Pre svega super što se neko setio da pokrene ovu temu Ja se bih voleo da budem deo ovog skupa ali nažalost mislim da neću moći da se organizujem obzirom na organizaciju i učestvovanje za predstojeći Hellas Rally koji je do 30.05. te ne verujem da ću biti slobodan za organizaciju odmah tog vikenda ali ko zna....ako budem uspeo da se izborim sa vremenom eto i mene. Znam još nekoliko vlasnika sa T7 koji bi se verovatno uključili u organizaciju ili bar prisutnost tako da ću i sa njima da podelim info. Što se tiče uvoznika mislim da je uvek dobro da makar budu obavešteni , pa neka svesno propuste organizaciju ako smatraju da je tako pametnije....šteta što na kraju svega sve ovakve akcije potiču od nas umesto da budu organizovana druženja od strane uvoznika ali izgleda da nam je tako ovde na našem tržištu... Ako ništa drugo, dobro bi bilo da se kontaktira redakcija BjBikers ( @Jovan Ristic ) pa da se napiše neki kratak članak ili info da ljudi budu obavešteni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5792 Napisano Maj 8, 2023 Drug član, 2023 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @baltrekk bilo bi super ako uspete da dođete! Što se tiče redakcije (aka Jovan) naravno da su dobrodošli, ali već smo pričali na temu širenja organizacije i broja ljudi i složili se da ipak ovo treba da ostane manji, interni skup , prvenstveno forumaša. Evo ovde je bilo o tome: https://forum.bjbikers.com/topic/214204-tenere-40-godina-od-izlaska-prvog-modela/page/3/#comment-2879170 Srećno na reliju! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 8, 2023 (promenjeno) Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, antir3ality said: @baltrekk bilo bi super ako uspete da dođete! Što se tiče redakcije (aka Jovan) naravno da su dobrodošli, ali već smo pričali na temu širenja organizacije i broja ljudi i složili se da ipak ovo treba da ostane manji, interni skup , prvenstveno forumaša. Evo ovde je bilo o tome: https://forum.bjbikers.com/topic/214204-tenere-40-godina-od-izlaska-prvog-modela/page/3/#comment-2879170 Srećno na reliju! Ok, podelio sam info pa ako se još neko uključi - super. Možda nije loše da se ima i neki br telefona za kontakt za svaki slučaj. Ps. Hvala! Trebaće mi sva moguća sreća! Promenio Maj 8, 2023 član baltrekk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Maj 8, 2023 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Ideja za sponzorstvo uopste nije losa. Nista ne moze da se izgubi. Tako da sam za. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5488 Napisano Maj 8, 2023 Ne silazi, 4890 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javim da pratim na času. Ako nešto treba, slobodno pišite. Video sam temu i planirao sam jedan tekst u toku meseca, ali povodom 40 godina Tenere, da obradm modele po generacijama. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 264 Napisano Maj 8, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan свиђају ми се ова два предлога, Marko81 и antir3ality само би додао још ако може да се уради на црној мајци, као предлог неби да се петљам у посао, много ствари треба да се склопе од припреме, врсте штампе, све је супер што се уради Promenio Maj 8, 2023 član тене рас 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Maj 8, 2023 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ima li sanse za jednu Apriliju-padobranca ? :D Hteo sam da kazem,sto se tice grupne voznje da za to nemate vremena, trebalo bi onda biti okupljanje u petak, druzenje i voznja subota,i nedelja razlaz. I to mora biti u krugu smestaja i povratak u smestaj, drugacije ne moze jer ce ljudi dolaziti sa svih stana srbije. Ako se na primer vodi voznja u nedelju 50-100km u jednom pravcu, nekom ce to biti blize kuci 100km a nekom +100km od kuce,taj onda nije racunao da ce mu trebati vise vremena da se vrati kuci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 8, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Moze se skokne do Krupajskog vrela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 8, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eh sad već odosmo u 3 dana organizaciju što je za mene već misaona imenica. Iskreno, jedva sam izdejstvovao da budem slobodan i taj 03.06 (verovatno i 04.06, voleo bih da prenoćim) a kamoli još dana da se produži. Imajte u vidu da nas većina radi, da imamo žene i decu, ne znam kako vi, ali ja nemam baš mnogo slobodnog vremena. Na kraju krajeva, lako se svi dogovorimo, tako će i biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 8, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Novola je napisao: Eh sad već odosmo u 3 dana organizaciju što je za mene već misaona imenica. Iskreno, jedva sam izdejstvovao da budem slobodan i taj 03.06 (verovatno i 04.06, voleo bih da prenoćim) a kamoli još dana da se produži. Imajte u vidu da nas većina radi, da imamo žene i decu, ne znam kako vi, ali ja nemam baš mnogo slobodnog vremena. Na kraju krajeva, lako se svi dogovorimo, tako će i biti U nedelju (4. jun) ujutru, posle doručka bi mogli da se provozamo do Krupajskog vrela koje je na samo 9 kilometara udaljenosti islikamo, popijemo nešto pa kućama. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 8, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Arso said: U nedelju (4. jun) ujutru, posle doručka bi mogli da se provozamo do Krupajskog vrela koje je na samo 9 kilometara udaljenosti islikamo, popijemo nešto pa kućama. Pa to nije loša idejica, sasvim izvodljivo. Može što se mene tiče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2665 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pratim, nisam siguran dal ću moći da dođem, al sam zainteresovan za majice Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan свиђају ми се ова два предлога, Marko81 и antir3ality само би додао још ако може да се уради на црној мајци, као предлог неби да се петљам у посао, много ствари треба да се склопе од припреме, врсте штампе, све је супер што се уради Ja ovako nesto licno ne mogu da uradim. Ovo jedino neko ko radi dtf/dtg ili sito stampu. Nisam juce stigao da napravim neki primer. Nadam se danas u toku dana.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4783 Napisano Maj 9, 2023 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da nisam 100% siguran da dolazim, ali da dam svoje mišljenje o "sponzorstvu" zastupnika. Nisam siguran da li i koliko imaju interes da bilo šta doniraju za zatvoren (mali) krug ljudi. Verovatno bi im bilo interesantnije da to bude što veći, otvoren skup i samim tim brojniji, ali i kompleksniji za organizaciju. Ali, što se kaže, ko pita, ne skita. Što se majice tiče, ja sam za XL, dolazio ili ne. Ukoliko dolazim, poveo bi kuma (Tenere 660) pa bi ja došao sa XT 600 E. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 4154 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što netko već reče, pitati ih pa neka su upućeni u zbivanja oko događaja kojeg su oni kao uvoznik trebali organizirati. Diljem svijeta će biti organizirana obilježavanja ovog vrhunskog jubileja, izuzetna prilika za vrhunski PR. Ako imaju sluha za isti.Što se tiče redakcije BJB bilo bi ljubazno jedan podrobniji osvrt na 40. godišnjicu legende zvane Tenere. Retrospektivno, dakako.Hvala Jovanu.Ako ti trebaju bilo kakve informacije, javi se.LP svima.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5792 Napisano Maj 9, 2023 (promenjeno) Drug član, 2023 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Surla85 said: Ima li sanse za jednu Apriliju-padobranca ? Hteo sam da kazem,sto se tice grupne voznje da za to nemate vremena, trebalo bi onda biti okupljanje u petak, druzenje i voznja subota,i nedelja razlaz. I to mora biti u krugu smestaja i povratak u smestaj, drugacije ne moze jer ce ljudi dolaziti sa svih stana srbije. Ako se na primer vodi voznja u nedelju 50-100km u jednom pravcu, nekom ce to biti blize kuci 100km a nekom +100km od kuce,taj onda nije racunao da ce mu trebati vise vremena da se vrati kuci. Verujem da govorim u ime svih kad kažem da je svaki kolega dobre volje sa foruma, koji hoće da se druži - dobrodošao. Inače zato smo i zamislili tako da glavni događaj bude ručak i druženje, gledanje motora i priča - Da svako može da se organizuje kako mu odgovara za dolazak, odlazak, zajedničke vožnje, smeštaj itd. Već je neko pitao za dolazak dan ranije, u petak, što je isto skroz super, ko može. Čuo sam se sada opet sa Bojanom, vlasnikom farme, da potvrdim za termin. Dakle kao što smo pričali svako neka zove i rezerviše za sebe smeštaj, po potrebi. Samo se pozovite na Nikolu, skup motorista, kako god. Ručak ide od 1200 do 1800 (to sam sada shvatio) i detalje takođe možemo da razmatramo kada se termin približi. Kada budemo imali konačan broj ljudi i noćenja - možda dobijemo i neki grupni popust. Toliko za sada od mene. Promenio Maj 9, 2023 član antir3ality 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4783 Napisano Maj 9, 2023 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da li je potrebno rezervisati i varijantu šator? Pitam zato što neću znati unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5792 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 2023 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa i meni pade na pamet ali zaboravio sam da pitam. Pitaću sledeći put kad se čujemo, ali pretpostavljam da nema potrebe rezervisati. Široko je polje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 9, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, doktor je napisao: Da li je potrebno rezervisati i varijantu šator? Pitam zato što neću znati unapred. 'Ajde bre Doktore namikeri nešto pa da se družimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Maj 9, 2023 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se kaze - pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...