pronto 6668 Napisano Septembar 14, 2023 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Šta je ovde čudno? Ovo su praktično dva različita motocikla. Levi 50 konjića....desni 80! Jedan zadavljeni Euro5, a drugi očigledno derestriktovan i "čipovan"... Levi bez ikakve posebne elektronike, drugi ima svašta Twin i redni 4.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16784 Napisano Septembar 14, 2023 Integrisan, 4988 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je kolega hteo samo da uporedi razlike izmedju dva modela. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6668 Napisano Septembar 14, 2023 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro. Razlike su očigledne...sem par slova u imenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2836 Napisano Septembar 14, 2023 Drug član, 1684 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jel tako treba ili fali Nm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5421 Napisano Septembar 14, 2023 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sve bude okej, dogodine ću imati priliku da probam ZX4R. OMR je ozbiljno krenuo u priču sa Kawasakijem i uvešće i ZX4R da imaju na stanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15542 Napisano Septembar 14, 2023 Drug član, 1781 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, pronto je napisao: Šta je ovde čudno? Ovo su praktično dva različita motocikla. Levi 50 konjića....desni 80! Jedan zadavljeni Euro5, a drugi očigledno derestriktovan i "čipovan"... Levi bez ikakve posebne elektronike, drugi ima svašta Twin i redni 4.... Pa šta je čudno? Ja ne znam da je iko napisao da je bilo šta čudno... Na ovo poređenje u poslednje vreme veoma često nailazim širom interneta, pa rekoh da postavim u odgovarajućoj temi, možda će nekoga zanimati. Iskreno, jedino mi je čudna tvoja reakcija, pomislih da te nisam nečim uvredio? Na prethodnoj stranici, samo nekoliko postova iznad mog @Motorcyclist je postavio video koji se bavi detaljnijim poređenjem ova dva modela, pa nikome ništa nije bilo čudno, niti je iko bio zbunjen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6668 Napisano Septembar 14, 2023 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Videh zbunjenog smajlića... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15542 Napisano Septembar 14, 2023 Drug član, 1781 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @pronto Chiedo scusa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6668 Napisano Septembar 14, 2023 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Non ti devi scusare di nulla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4899 Napisano Septembar 15, 2023 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor im nije isti mehanički, što ozbiljno poskupljuje proizvodnju. Izgleda da Kavasaki polaže mnogo na ovaj model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16784 Napisano Octobar 8, 2023 Integrisan, 4988 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11094 Napisano Octobar 8, 2023 Ne silazi, 2225 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Predivna masina,ali smetami sto taj mali vizir krivi sliku.Leva i desna strana prelamaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Octobar 8, 2023 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Super motorić, al malo ga preteraše s cenom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16784 Napisano Novembar 10, 2023 Integrisan, 4988 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 685 Napisano Jul 29 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da kažem da nam je garažu popunio ovaj motocikl, iskreno nisam se nadao da će ga bilo ko meni blizak kupiti, ali eto, posrecilo mi se. I to ovoj aniverserry seriji, mislim da su samo ovu jednu i doterali. Motor je kod mene vec jedno 3 nedelje, za to vreme sam ga koristio malo po gradu, malo na otvorenom, prvih 250km je bilo mučno probati ne prelaziti 4.000obrtaja (6. brzina nekih 60 na sat) posle toga do 6.000 obrtaja do nekih 450km i posle toga "Drive Moderately" do prvog servisa na 1000km. Jos ga nisam zategao do kraja i izbegavam pun gas, povremeno povećavam obrtaje menjanja brzina, i dalje ga, da kažemo, štedim... Motor je došao kod mene na korišćenje sa 70km, sad ima nekih 750km. Neke utiske koje mogu da podelim... Prednosti: -Jako je interesantan za vožnju -Kocenje je odlično -Ima QuickShifter kao standardnu opremu -Čuje se predobro i sa fabričkim auspuhom ipak je zujka sa 4 cilindra -Modovi vožnje, sad tokom razrade koristim ROAD (Ima Race, Road, Rain i Rider koji se sam podešava. -Prijatan položaj ruku tokom voznje Mane: -Oseti se manjak njutna pa zahteva češće šaltanje brzina -Očekivao sam da su 4 cilindra usklađena, probao sam par motora, ovaj ima izrazite vibracije na opsegu 6-10k rpm i stvara dosta neprijatan osećaj trnjenja u šakama pri dužoj vožnji. -Zadnja guma je širine 160 što odaje veličinu agregata od 400ccm, mislim više je "mana" estetske prirode, u samoj vožnji ova dimenzija gume je idealna za njega. -Sedište mi je bilo nekako kao tobogan ka napred dok se nisam navikao. -Svetla su super jaka ali fabrički mnogo oborena, toliko da i kad upalim duga opet ništa ne dobijem. Čekam prvi servis pa da ih zamolim da se taj snop podigne. -Očekivao sam malo više na kvalitetu završne obrade ali izgleda da se to više nikad neće vratiti. Realna potrosnja bez punog gasa i bez teranja u max obrtaje , do 10.500 obrtaja otvorenog puta 5.5-6l na 100km što mi je i očekivano. Videćemo koliko će biti kad se bude uradio prvi servis pa se pogura do maksimuma. Za sva pitanja sam na raspolaganju. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7215 Napisano Jul 29 Drug član, 3011 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Miruj srce... Ne iskači! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 952 Napisano Jul 30 Ol' dirty bastard, 608 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, matke92 said: Prednosti: .... -Prijatan položaj ruku tokom voznje Mane: ... stvara dosta neprijatan osećaj trnjenja u šakama pri dužoj vožnji.... Duze sedenje i truckanje u tom R polozaju ne moz' da prodje bez nekih kratkotrajnih posledica, bar u mom slucaju.Nisu svi isti, na jednom bole dlanovi, na drugom laktovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 685 Napisano Jul 30 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Djokic said: Duze sedenje i truckanje u tom R polozaju ne moz' da prodje bez nekih kratkotrajnih posledica, bar u mom slucaju.Nisu svi isti, na jednom bole dlanovi, na drugom laktovi... Ma sve jasno, i da je drugi tip motocikla, vibracije su sitne i intenzivne, nije do amplitude koja nije mala vec to broja oscilacija i vremenskom periodu. Da uporedim nesto najblize kao da drzim šlajfericu u rukama a ne motor. A položaj na ovom i nije toliko R koliko je na mom RS125 i Daytoni 675, blize je nekoj F varijatni suzukija nego pravog R motocikla i prijatniji je položaj nego na R-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Jul 30 Drug član, 793 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Instrument tabla kao za video igrice i ogroman auspuh/top mi se ne svidjaju. Sve ostalo je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...