Jovan Ristic 5370 Napisano Januar 24, 2023 Ne silazi, 4801 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Hajmo jednu temu o štenderima. Ko ih izmisli svaka mu čast. Ukratko sam opisao na šta treba obratiti pažnju ako prvi put nabavljate štender za vaš motocikl. Štenderi za motocikle – Praktična stvar za održavanje motocikla BJBIKERS.COM Deo opreme o kojem do sad nikad nismo ni slovo potrošili, a itekako zaslužuje da se kaže nešto više su štenderi za motocikle. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjileNS 26 Napisano Januar 24, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna nek predlozi koji je najbolji stender za suzuki GSR 600 ,a da nije milion maraka plus levi bubreg e da,za zadnji tocak stender me interesuje,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Januar 24, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @DjileNS ne moze jeftinije od ovog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjileNS 26 Napisano Januar 25, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5190 Napisano Avgust 14, 2023 Pana, 515 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ko ovo video , nabavljao ... ? Meni je cena premala za neku ozbiljnu spravu a i mala mi je poluga za podizanje 200kg. https://www.talafish.store/products/folding-motorcycle-rolling-stand0130?fbclid=IwAR3Yq1ecrs9nf2pVKNbDbM11eRUqra1j5Z_gYDYCDBGmlSLlfUBTyDJHwto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2729 Napisano Avgust 28, 2023 Drug član, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi nije u prvom planu centralni stender pa sam gledao po netu sta da radim zbog lanca, nadjoh ovo cudo za podizanje zadnjeg tocka. Kako imam mogućnost da radim sa limom nacrtao sebi slicno i ovih dana cu napraviti. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Avgust 28, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi nije u prvom planu centralni stender pa sam gledao po netu sta da radim zbog lanca, nadjoh ovo cudo za podizanje zadnjeg tocka. Kako imam mogućnost da radim sa limom nacrtao sebi slicno i ovih dana cu napraviti. Obavezna i čičak traka za ručicu prednje kočnice!Može i neki kajš ili slično... recimo kajš za klipsere za pedale bicikla radi posao.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2729 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Napravio 19 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Avgust 31, 2023 (promenjeno) Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ispade bolje od originala Promenio Avgust 31, 2023 član MaxiS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2729 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sto najgore prvi komad pa sve odgovara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Avgust 31, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je extra ispalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta serijski proizveden, a koliko te izaslo u sopstvenoj reziji? Ne racunajuci znanje i trud, koji su najskuplji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2729 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, MaxiS je napisao: Koliko kosta serijski proizveden, a koliko te izaslo u sopstvenoj reziji? Ne racunajuci znanje i trud, koji su najskuplji Nisam nista racunao, ovo mi prvi komad, videcu napravim jos koji pa cu bacim na papir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5334 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 1903 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast majstore! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2729 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Napravio finalni, vrlo male izmene su bile, prvi je od običnog lima i ofarban, finalni od inoxa, ostaje mi jos da resim traku za blokadu kocnice i onda kacim oglas. 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 686 Napisano Novembar 22, 2023 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao prognozu za narednih 10 dana, vreme za podizanje na shtendere... Pre neku godinu uzmem Crivit stender u Lidlu. On se prodavao kao univerzalni zadnji stender, a slucaj takve primene je bio prikazan na kutiji: Uvek sam se nekako mucio da postavim ove nosace u polozaj kako je prikazano na slici. Ovi kraci su su uvek padali na dole, pa ih je trebalo prdrzavati dok se ne uhvati viljuska odozdo, da bi bilo ovako kao na slici: Kasnije sam nabavio stender koji ima kukice za bombine, a za ovaj Lidlov shvatim da odlicno radi kao prednji stender. Cak su i ovi nosaci kao na stenderdima kojima je namena podizanje prednjeg tocka: Ako nekom bude trebao prednji stender (i ako ga opet bude bilo u prodaji), ovaj Lidlov se moze koristiti i kao prednji... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5334 Napisano Novembar 22, 2023 Drug član, 1903 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, cikamike said: Uvek sam se nekako mucio da postavim ove nosace u polozaj kako je prikazano na slici. Hahaha, evo danas sam saznao da to tako treba, nikad nisam video kutiju Uvek mi stoji sa ovim ušima na dole. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Novembar 22, 2023 Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je tada kostao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Novembar 23, 2023 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, cikamike je napisao: odlicno radi kao prednji stender Uhh, nisi dobro podigao napred drug! Pin koji ti trenutno stoji ispred stapa treba biti direktno ispod, da tezinu nosi a ovaj drugi da se osloni na "unutrasnji" deo stapa ispod kocionih kljesta. Sreca su debeli ovi pinovi pa se nisu razmakli u stranu ovako kako stoji trenutno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 686 Napisano Novembar 23, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Uhh, nisi dobro podigao napred drug! Cu ispravim danas Primetio sam, ali ipak nije imao kud da mrdne. Montirao sam nosace (adaptere) na stender da budu po slici sa kutije (levi i desni). Stender sam ranije koristio kao zadnji, pa tu nije bilo neke razlike. Za prednji izgleda treba okrenuti mesta adapterima kako bi viljuska legla izmedju kako treba. Danas cu da probam, tnx NFS... Pre 18 sati, živke je napisao: Hahaha, evo danas sam saznao da to tako treba, nikad nisam video kutiju Uvek mi stoji sa ovim ušima na dole. Moguce da su oni samo tako postavili, jer je u praksi vrlo tesko to izvesti Pre 9 sati, MaxiS je napisao: Koliko je tada kostao? Mislim da je bio negde oko 4.500 do 5.000 din. edit: Ipak je cena bila 3999 din: Promenio Novembar 23, 2023 član cikamike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 686 Napisano Novembar 24, 2023 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, namikerio sam kako Bog zapoveda (i @N.F.S. )... U principu je trebalo obrnuti mesta nosacima/adapterima da bude kontra od onoga kako su oni prikazali na kutiji. Tako je pravilno i tako je na drugim slicnim stenderima za prednju viljusku. Ovaj Lidlov stender je ipak niza klasa po pitanju kvaliteta i robusnosti u odnosu na neke ozbiljnije (nprovaj Oxford), ali za tu cenu moze lepo posluziti kao prednji: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Novembar 24, 2023 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Novembar 24, 2023 (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Dok nisam nabavio drugi štender, kroz osovinu prednjeg točka sam provukao šipku i ispod nje sa obe strane postavio one trokrake nosače iz Lidla. Parola snađi se Promenio Novembar 24, 2023 član ZEMZEM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...