Zarkela 1596 Napisano Jun 4, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno govorim za hleb uopsteno. Sav taj hleb se pravi od losijeg brasna plus su svi puni aditiva. Generalno kada se porede ostale zemlje i nas hleb, tad se vidi razlika u ukusu. Ne vidim sto si se zacnuo kad je to tako. Ne govorim o domacem i malim manufakturama, vec generalno o lako dostupnom hlebu za siroke mase. Pecivo isto. Al ako mislite da je sve to ok onda se slazem. Aditivi su zdravi i treba da se stavljaju u sto vecoj kolicini. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Asfalt 29 Napisano Jun 4, 2023 U prolazu, 25 postova Lokacija: Liman/Novi sad Motocikl: Yamaha i jos neki Prijavi odgovor kao problematičan U sta se ovo pretvorilo od moto ture leto 2023 do hleba iz maxia koji traje dva meseca i domaceg hleba. Ja pecem sam svoj hleb. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Jun 5, 2023 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 5, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Asfalt je napisao: od moto ture leto 2023 do hleba iz maxia koji traje dva meseca i domaceg hleba. Ja pecem sam svoj hleb. @drmilan_a ti mene kritikujes sto poštujem tematiku teme svet automobila i pisem u nioj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Asfalt 29 Napisano Jun 5, 2023 U prolazu, 25 postova Lokacija: Liman/Novi sad Motocikl: Yamaha i jos neki Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo krenuli. Stigosmo do drine na kafu pa dalje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riksha 114 Napisano Jun 5, 2023 U prolazu, 39 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 5. 2023. at 13:34, ZoraNS je napisao: Na ovim mapama ispada da zaobilaziš SH8. To je put koji vodi blizu mora i ide preko mesta Dhermi. To je vrlo lepa deonica za vožnju, ali samo oprezno (kao i po celoj Albaniji) jer ima jako loših i bahatih vozača. Što se tiče "bezbednosti" nije loša situacija u najvećem delu Albanije. Čak su i izuzetno ljubazni u mnogim situacijama, a što se tiče gradova možda je Drač malo nezgodniji u odnosu na ostatak jer tamo boravi dosta kosovskih Albanaca pa je poneko imao i neprijatnosti. Ima i dobrih primera da je kosovski Albanac uskakao u pomoć prilikom prevođenja domaćinima tako da za bezbednost u tom smislu ne treba da brineš. Ne treba (nigde) čačkati mečku i nećeš imati problema.... Što se tiče servisa najbolje ti je da uzmeš pomoć na putu VOZZI koje ti važi godinu dana i za auto i za motor (čak i kao suvozač) a pokrivenost (teritoriju) sam izabereš. U slučaju bilo kakvih problema zoveš njih i oni rešavaju majstore ili šlep do kuće.... Da se vratimo malo na temu. Slučajno je tako mapa ispala u brzini. Svakako idem SH8 putem. Sve je već organizovano i rezervisano. Prvo noćenje Bitola 17.06. Zatim Ksamil 18.06. uz obilazak Plavog Oka. Tu ćemo biti nekoliko dana i najverovatnije obići još nešto u kraju. 21.06. Podgorica, preko SH8 i Skadra. 22.06. spavamo negde u Srbiji (najverovatnije kod rodbine u Priboju). I 23.06. smo kući. Hvala na korisnim informacijama. VOZZI sam već instalirao. Nadam se samo dobrom vremenu i krećemo 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Asfalt 29 Napisano Jun 6, 2023 U prolazu, 25 postova Lokacija: Liman/Novi sad Motocikl: Yamaha i jos neki Prijavi odgovor kao problematičan Pogled na Sarajavo sa Trebevica i Vrelo Bosne 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Jun 6, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna u Baru da li ima kamp za motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1595 Napisano Jun 7, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za Bar nisam siguran, ne sećam se da sam video, ali u Utjehi(12 km) imaju dva klasična kampa, znači može šator, ulazi se u dvorište, recepcija, motor odmah pored šatora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Asfalt 29 Napisano Jun 13, 2023 U prolazu, 25 postova Lokacija: Liman/Novi sad Motocikl: Yamaha i jos neki Prijavi odgovor kao problematičan Da se zahvalim braci za savet da se ide preko sh8 put je odvratan ne moze da se vozi. Nema nista lepo tuda sem sto si nebu pod oblake. Valona prelepa sad cemo videti kakva je Saranda 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Jun 15, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ček, ček, polako sa utiscima o SH8, sad tek kreće zabava!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10518 Napisano Jun 15, 2023 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Možda je to bio sarkazam, inače bi to bio prvi slučaj da se nekom na forumu nije svideo sh8. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Jun 15, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je SH8 super....i opet ću tudaПослато са M2003J15SC помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 15, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Jeste lepo da odes jednom i vidis al da je vauuuu i nesto posebno zahtevno, nije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Asfalt 29 Napisano Jun 15, 2023 U prolazu, 25 postova Lokacija: Liman/Novi sad Motocikl: Yamaha i jos neki Prijavi odgovor kao problematičan Lepa je priroda. Dalkeo od toga. Ali kad si sam na motoru bez brdo stvari. Nas je dvoje bilo i nije nam se bas svidelo. Tri izletanja samo videli usput. Sve u svemu nista specijalno. Lepsi mi je put id Bitole ka Ohridu za voznju. Mozda za neki adventure motor i jeste lep sh8 ali za fejzera i ne bas 1 2 negde 3 i to je to 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 19, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Treba da dobijem par slobodnih dana pa danas malo švrljao forumom al nisam pronasao nista inspirativno za voznju. E sad, u jednoj temi nadjem komentar kako jedan kolega kaze da on i njegova ekipa voze ozbiljne evropske ture al ja u daljem tekstu nigde ne nadjoh sta se podrazumeva pod tim ozbiljnim eu turama pa ako neko moze da mi kaze i objasni sta je to i sta se pod tim podrazumeva jel bi i ja jednu takvu da odvozam. Hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Jun 19, 2023 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi na severni pol 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 178 Napisano Jun 19, 2023 Svrati ponekad, 170 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan On 15.6.2023. at 13:53, Asfalt je napisao: Lepsi mi je put id Bitole ka Ohridu za voznju. Jedna od lepših deonica koju bih rado opet provozao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Jun 21, 2023 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja startujem sad u nedelju. Prvo spavanje Skoplje. Pa onda 3 dana Grčka (Leptokaria, Meteori, Parga), 2 dana Albanija (Saranda) pa 2 dana Herceg Novi i standardno preko Bosne nazad. Nisam gadljiv na autoput da skratim vreme puta. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riksha 114 Napisano Jun 27, 2023 U prolazu, 39 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Završena tura u subotu. Krenuli smo u nedelju 18.06. i vratili se u subotu 24.06. Sve je bilo savršeno i sigurno ćemo ponoviti neki put. Topla preporuka za grčki deo planina od Kastorie prema Konici preko Nestorina, na Passo Kotili. Vrhunski prizori i put. Kroz Grčku od Kastorie do granice sa Albanijom nismo sve ukupno videli 10 vozila. Put prelep. Na toj deonici ima više kamenih mostova koje treba videti. U nastavku plan rute. Što se tiče slika, na žalost nešto slika mi se izgubilo sa kartice (pregrejao se telefon) a nešto je ostalo. Pokušaću da napišem jedan putopis u narednim danima pa ću tamo kačiti slike. Ako ne bude putopisa, biće slika ovde. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 641 Napisano Jun 27, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka Grcka, Thasos, Lefkada, Kefalonija, nije toliko daleko, pogotovo Thasos. Grcka je lepa svuda za motor, a ko voli van puta, po ostrvima ima puno zanimljivih delova, divljih plazi, itd.. Gde kolima ne bi moglo. A sada mi je grub plan Jadransko primorje, recimo od Slovenije, pa lagano dole do CG, uz poneki put kroz prirodu, van asfalta. Moram malo detaljnije videti kuda... Promenio Jun 27, 2023 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10518 Napisano Jul 7, 2023 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Planiramo za vikend da se spustimo dole do severa Grčke, ima li neko možda informaciju za neki povoljan smeštaj? Kasandra, Sitonija, Tasos? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3184 Napisano Jul 7, 2023 Drug član, 2320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Disko Nindža je napisao: Planiramo za vikend da se spustimo dole do severa Grčke, ima li neko možda informaciju za neki povoljan smeštaj? Kasandra, Sitonija, Tasos? Da sam na tvom mestu gledao bih kampove...mislim da je sezona uveliko počela pa da nećete baš pronaći nešto pregršt smeštaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10518 Napisano Jul 7, 2023 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nema pregršt smeštaja, tražili smo, zato i pitam ovde, možda neko zna nešto, a kampove baš ne volem, radije bi u smeštaj od čvrstog materijala Inače ima smeštaja kolko oćeš, al onih sa enormnim cenama a to mi ne paše, ja bi nešto malo skromnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3184 Napisano Jul 7, 2023 Drug član, 2320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Disko Nindža je napisao: Znam da nema pregršt smeštaja, tražili smo, zato i pitam ovde, možda neko zna nešto, a kampove baš ne volem, radije bi u smeštaj od čvrstog materijala Inače ima smeštaja kolko oćeš, al onih sa enormnim cenama a to mi ne paše, ja bi nešto malo skromnije Evo ti link smeštaja gde idem i ove godine...vlasnica je ok, mesto je pristojno, nije na plaži ali kapiram da vam nije neka frka oko toga. Kasandra je u pitanju... Center House, Kassandria, Greece WWW.BOOKING.COM Situated 45 km from Anthropological Museum & Cave of Petralona, Center House offers a garden, a terrace and accommodation with a balcony and free WiFi. +306955802878 Andriana, slobodno je preko Viber-a kontaktiraj ako ima smeštaj idite slobodno. Ona ima dva smeštaja taj Center House i još jedan u drugom mestu pa vidi za oba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...