Jump to content

Moto Zajednica

Asfalt

Članovi
  • Broj tema i poruka

    21
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Asfalt

  • Rođendan 08.12.1995.

Profile Information

  • Lokacija
    Liman/Novi sad
  • Motocikl
    Yamaha i jos neki

Poslednji posetioci profila

198 profile views

Asfalt's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

29

Reputacija u zajednici

  1. Ja imam plan jedan vikenda da se provozam do Hr na more ali da izbegnem BiH upecalo me par radara u junu ako imate predlog gde je najblize i najlepse. Razmisljao sam Omisalj ili Opatija tako nesto tu u blizini. Ako ima predloga pisite.
  2. Lepa je priroda. Dalkeo od toga. Ali kad si sam na motoru bez brdo stvari. Nas je dvoje bilo i nije nam se bas svidelo. Tri izletanja samo videli usput. Sve u svemu nista specijalno. Lepsi mi je put id Bitole ka Ohridu za voznju. Mozda za neki adventure motor i jeste lep sh8 ali za fejzera i ne bas 1 2 negde 3 i to je to
  3. Da se zahvalim braci za savet da se ide preko sh8 put je odvratan ne moze da se vozi. Nema nista lepo tuda sem sto si nebu pod oblake. Valona prelepa sad cemo videti kakva je Saranda
  4. Pogled na Sarajavo sa Trebevica i Vrelo Bosne
  5. Mi smo krenuli. Stigosmo do drine na kafu pa dalje.
  6. U sta se ovo pretvorilo od moto ture leto 2023 do hleba iz maxia koji traje dva meseca i domaceg hleba. Ja pecem sam svoj hleb.
  7. Ovo je nesto samo okvirno kako bi krug isao iz valone u sarandu idem bas uz mora neko mi je zadao zadatak za fotku pa to mora ipostovati . Idem u na sh20 i sh8 nista od navedenog necu propustiti.
  8. Uz male izmene rute put se blizi servis uradjen, prihvacene su sugestije dosta ljudi nesto sam dodao ja. Ako neko zeli da ide pozvan je. Normalna voznja obilazenje Sarajeva Mostara moto skup Trebinje Skadar Valona Saranda Ohrid Djerdap i kuci. Ko zeli neka se javi direktno moze od starta moze da se prikljuci negde apsutno je sve jedno.
  9. Hocu svakako sam razmisljao da produzim za grcku pa da se iz grcke vratim na ohrid 500km je razlika u celom krugu ali to cu videti od raspolozenja i stanja u novcaniku. Ali sliku cu napraviti obavezno ako nadjem istu lokaciju.
  10. Evo odluka je pala. Krecem 05.06 picim za Sarejevo-Mostar-Neum pa moto skup u Trebinju posle toga preko Cg u Albaniju pa Ohrid posle preko Makedonije kuci. Ako neko ima predlog za Albaniju kako za smestaj da li je ok traziti preko bukinga ili kako. I naravno za navedena mesta sta obavezno posetiti da je lepo za videti. Gde jesti u tako to. Svaka sugestija dobro je dosla.
  11. Ja bih u tom slucaju odneo akumulator u firmu koja pravi baterije u Ns ima jedna Agena prave razno razne baterije akumulatore pa probati sa njima mozda moze da se napravi nesto da radi lepo neki pojaviac rele sta li ja znam da drzi napon. Ali probati sa nekim ko pravi baterije akumulatore i ta cudesa i resiti problem. To ne ozbiljan problem za sve koji su kupili hondu u zadnje vreme.
  12. Opet u hr se ubacije trebinje i cg na kraju cu otici na krk i sa krka na trpanj uz more sve necu samo da vozim kilometre navozao sam se kilometara kamionom. To mi kazi gde da idem gde da vidim sta kuda kome kako.
  13. Pa bas zato sam i pitao jer ne znam kuda bih i sta bih izbegao bih crnu goru i bosnu ove godine to sam prosao prosle. Pa mi je pala na pamet bugarska imi turska. Hr mi je tura za jednu nedelju tako mi deluje bar
  14. Naravno zato i idem salu na stranu idem sam necu da za zaputim negde u tri lepe 2000km u jednom pravcu. Ovo mesto sam pogledao sasvim lepo izgleda. A necu nesto gala ludilo gde su bas svi nasi isli. Imas neki predlog gde otici sta uraditi sam samcat. Da nije neum bar ulcinj budva drac ohrid.
  15. Ma jok ne mora auto put nasao neki deo turske dodje mu oreko puta haklidikija tu 950km nije sve u turksoj sa one strane na 1800km
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja