Disko Nindža 11082 Napisano April 25 Hronični Motociklopata, 7578 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi 650-ku bez razmišljanja, za dvoje to ti je optimum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12434 Napisano April 25 Ne silazi, 2881 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, razlika u težini je lepa... Ako ti nije problem težina, a već "balaviš" na izgled, 650. Drugo, racionalno si razmišljao zašto prelaziš sa dosta jačeg motora na 350. I treće , ko od nas racionalno razmišlja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1683 Napisano April 25 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, VladoGrcic je napisao: E ovako stoje stvari i dileme. `Narucio i platio kaparu za Classic 350. Valjda stigne uskoro, ali nije to tema ovog posta. Sada krece crv da radi, meni motor treba za vozikanje po gradu u dvoje. Udobno vozikanje. KTM nas je nervirao jer je tvrd, jbg za stazu setovan, greje se uzasno leti i nacelno neudoban. Tako sedosmo na klasika i resismo da ga kupimo kao porodicni motor za grad i moooozda do Kosmaja. Odem u salon a tamo crveni Classic 650. Bale krenule kako izgleda. Sad dilema: Po svemu navedenom Classic 350 je racionalan izbor. Jedina mana je taj motorcic od 20ak konja ali solidnim obrtnim momentom. To me i najvise plasi, oko preticanja i mozda auto puta. Sa druge strane Classic 650 izgleda premocno, taj 650cc motor taman ima rezerve snage da se udobno putuje. Ali, jedno veliko ali, ima 240 kila i ceo koncept gradskog motora mi pada u vodu. Isto ne znam koliko se taj 650 cc greje leti. Sta bi vi uradili na mom mestu? Budzet postoji i za 650 i za 350. Mogu da se nategnem. Classic 650 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 450 Napisano April 25 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R, RE Classic 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su iskustva leti za 650? Jel moze da se vozi? Primarno ce se svaki dan koristiti za do posla i nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munje 21 Napisano April 25 U prolazu, 45 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Royal Enfield SM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi 650 .. razlika u kg je znacajna .. ali se to ne oseca. Nije da sada taj 650 puca od snage ali je sasvim dovoljno za opustenu svakodnevnu voznju, fino povlaci u nizim obrtajima 18 minutes ago, VladoGrcic said: Kakva su iskustva leti za 650? Jel moze da se vozi? Primarno ce se svaki dan koristiti za do posla i nazad. Ja imam SM 650 .. i vozam ga kad god mogu na dnevnom nivou do posla (po gradu) .. nisam primetio da mi smeta toplota koja izbija iz motora tokom leta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3285 Napisano April 25 (promenjeno) Drug član, 1519 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan taj 650 greje sa desne strane osrednje, ja sam se raspitivao svojevremeno , ali mislim da će ti mnoogo manje grejati od KTMa lično , po ovome što si opisao nema raloga da te 350 ne zadovolji ..ali kako hoćeš Promenio April 25 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1683 Napisano April 25 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Džim Džarmuš ne greje ništa više i ništa manje nego sa leve strane. Greje isto kao i bilo koji drugi vazdušno hlađeni agregat od 650cc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3285 Napisano April 25 (promenjeno) Drug član, 1519 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ja iskreno ne znam ,verujem,pitao sam dečka koji ga vozi a on mi je pokazao rukom na desnu stranu tako da verujem da je kao što kažeš.. Kod mene recimo sa leve strane, oseti se mala toplina a desno ništa,toku vožne od strujanja vazduha...ali ok kod mene je sistem hlađenja različit... Promenio April 25 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 450 Napisano April 28 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R, RE Classic 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 450 Napisano Maj 19 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R, RE Classic 650 Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan. Nemam neke utiske sem da se mnogo drugacije vozi od KTM. Naravno... U odbosu na divljaka, ovaj je bas gospodin. Dizel, cak i ima neke vibracije oko 80kmh. Provozao 20ak km pa se vratio da radim. 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 360 Napisano Maj 19 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, prelep motor zaista. U zdravlju ga vozio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 53 Napisano Maj 19 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam! Lepa makina!Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 450 Napisano Maj 19 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R, RE Classic 650 Prijavi odgovor kao problematičan Otrcah da uradim ono za sta je i kupljen. Po zenu. Nemam to samopouzdanje da vijugam izmedju automobila kao sa KTM. Dosta je stameniji i tezi. Ucim se. Kocnice su ok ako se koriste obe. Prednja je ...onako... Dosta dosta stabilan. Zvuk motora uopste nije los! Tih je ali kad odvrnem cuje se usis lepo. Da onaj brrrrp duboki. Mislim da cu kupiti turing sediste za suvozaca kad se pojavi. Sve u svemu, interesantna promena. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1683 Napisano Maj 19 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @VladoGrcic Te vibracije na 80km/h nisu normalne pa vidi da ti to provere što pre. Motor izgleda vrh inače. U zdravlju da ga voziš, što se kaže! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 450 Napisano Maj 19 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R, RE Classic 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki review pominje da Classic 650 imaju taj problem. Pratim, imam onaj prvi servis na 500km pa cu da prijavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munje 21 Napisano Maj 20 U prolazu, 45 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Royal Enfield SM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na prinovi, lep je bas. @VladoGrcic Mozda samo nisi navikao na taj agregat pa ti se cini da ima neke vibracije .. Ja kod mene nisam primetio da ima bilo kakve vibracije a vozim raspon 90-110 .. cak ni oko 160 nema cudnog zvuka. A svakako ces na 500km da proveris to .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 450 Napisano Maj 20 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R, RE Classic 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je da je do agregata. Lagano drhti ceo motor. E sad, moguce je da sam navikao na KTM koji to ne oseca. I da, presao sam samo 20 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1683 Napisano Maj 20 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo da je do agregata jer isti agregat imaju i Interceptor i Super Meteor. Moguće da samo prednji točak nije izbalansiran. Kod mene je bio problem u fabričkom defektu na prednjoj gumi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 450 Napisano Maj 21 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R, RE Classic 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam da ukradem danas 100ak kilometara, autoput pa zavrsavao nesto po gradu. Mislim da nisam pogresio sto sam uzeo 650 a ne 350. Ipak imam dosta voznji po autoputu. Ne mora da se gari samo da nosi 120kmh sa nekom rezervom snage. Nista vise. Ovaj to moze. Motor je jako stabilan, vuce u svakoj brzini na svakim obrtajima. Kao dizel je. Zvuk usisa je mnogo dobar dok su standardni izduvi dosta tihi. Sve u svemu dobar. Ubrzanja onako, zadovoljavajuca. Ne oseca saputnika. One vribracije su se dosta smanjile. Razradjuje se jos, pratim. Udobnost, jako dobra. Opet, ja to poredim sa necim sto nije za poredjenje. Zao mi je sto nemam jos fotografija. Stavio sam na njega givi torbu, solidno mu stoji. Otvoren za predloge za neku lepsu klasicnog izgleda. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Maj 22 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Parage Motocikl: Kawasaki zzr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je potrosac classic 650? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 450 Napisano Maj 23 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R, RE Classic 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma za sad, potrosio tek prvi rezervoar a on nema na sebi tu info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 450 Napisano Maj 29 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R, RE Classic 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo danas da se igram podesavanjima zadnjih amortizera i izvalim da u setu nije alat za podesavanje preloada. Jel to na 650icama normalno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1683 Napisano Maj 29 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije. Trebalo je da dobiješ ključ u setu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 450 Napisano Maj 30 (promenjeno) Zainteresovan, 421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R, RE Classic 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odradio prvi servis na 500km. Cena u trion motorsu oko 13 000 din. Utisci, i dalje se odusevljavam kako motor pliva i upija neravnine. Kako lepo lezi na putu. Tezak je i stabilan. Lepsa polovina odusevljena. Odlicna investicija, juce sam zavrsio kupovinu i sve strpao u torbu koju sam nakacio sa strane. Motor 650 cc, kao matori dizel, radi, vuce i ne oseca uzbrdice ili putnika. Malo mu treba vremena da se zaleti i ubrza. Stil voznje ovog motora je drasticno drugaciji od KTM. Nema huliganstva, uzivanje u skroz drugim aspektima voznje. Jako zadovoljan, jako. Opet, takav stil nije nuzno vise opustajuc od drugog. U oba slucajeva nema opustanja i skidanja oka sa puta. Ovde se vozi mnogo mirnije ali si mnogo cesce unutar saobracaja i ne mozes tako lako da pobegnes iz guzve. Kocnica prednja slabija, opet, meni je referenca 890 Duke R koji ima najvecu eksplozivnost u svojoj kategoriji i prednju kocnicu od koje oci ispadaju. Nego, prednja kocnica onako ali je zadnja jako dobra. Kada koristim obe, motor koci jako dobro. Vozim ga najvise po gradu, ono cega sam se najvise bojao su masa i vrelina motora. Ni jedno ne osecam, odlicno je to uradjeno. Ako krene da mi smeta vrelina motora, ugradicu fuelx koji obogacuje mesavinu i time spusti temperaturu motora. Evo nekih random slika: Promenio Maj 30 član VladoGrcic 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 450 Napisano Maj 31 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R, RE Classic 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekog ko dolazi na ovaj event u trionu? Bicu tu do dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...