severian 16885 Napisano Januar 1, 2023 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pošto su uslovi izuzetno dobri, danas ćemo za nijansu da proširimo tradicionalnu rutu i posetimo još jednu (manje poznatu) lokaciju, na samom obodu Beograda -> jezero Bela Reka. Dakle, ruta je: SteCo - Ralja - (lokalcem ka Babama) Sopot - Tresije (tradicionalna ng fotka) - Rogača - Barajevo - jezero Bela Reka - Kolonija - Avala. Vožnju završavamo na vrhu Avale! Dođite na vreme, okupljanje je 12.15-12.30h. U 12.30 dogovor, da ne kažem po srpski brifing , i krećemo! Današnja vožnja je opuštena, nema prestizanja u koloni i trkanja, idemo lagano da se družimo i uživamo, a za sve ostalo brzo će TrackDay sezona na Navaku, pa ćemo tamo . Vidimo se! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano Januar 1, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sebi polako, lagan doručak, pa se vidimo. Pre koji dan prva BJB dedamrazijada, sad i na prvo prvojanuarsko djiranje. Kako bi rekla stara latinska, možda i japanska izreka: sija jun! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano Januar 1, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano Januar 1, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano Januar 1, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7950 Napisano Januar 1, 2023 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci,imali ste predivan dan za vožnju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9497 Napisano Januar 1, 2023 (promenjeno) Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uživanje... Promenio Januar 1, 2023 član bajker71 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16885 Napisano Januar 1, 2023 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nerealno lepo vreme, ili je ovo ipak nova realnost (?), privuklo je veliki broj motora. Tradicionalno smo 1.1. otvorili sezonu (2023), ali smo dobili i pravu BJB vožnju. Priroda nam je ovog puta to dopustila! Start još ove godine ispred SteCa, vožnja je porasla i praktično zatvorimo pumpu (oko 50-60 motora na startu) -> od sledeće godine verovatno startujemo sa parkinga iza Ikee. Prvi deo do Tresija protekao je u svojevrsnom defileu u čast novoj sezoni. Dugačka kolona privlačila je pažnju i mamila osmehe pored puta! A bogami, i punila malo po malo usputne kafane ... Drugi deo vožnje, kada je grupa tradicionalno kompaktnija (ovog puta oko 25-30 motora) obeležio je vrlo strm spust na jezero Bela Reka, koji je bio u senci, klizav i ni malo naivan. Svaka čast ekipi koja je i to prošla i izvozala do kraja!! Puno je snimao i slikao @yogibear (ovaj što "pilotira na gornjoj fotografiji ), naročito mu hvala za to, pravo malo herojsko delo (s obzirom da je došao gotovo pravo sa posla i posle vožnje se opet vraća na posao!). Hvala svima vama koji ste odlučili da počnemo godinu ovom našom divnom moto pasijom. I otvorimo Sezonu 2023 kako dolikuje! Ova vožnja je specifična, treba odvojiti vreme od porodice i naterati se na motor posle dočeka, ali je baš zato nekako posebna i ja sam počeo iskreno da je volim i čekam!! U ovoj zahvalnici sa moje strane svima, za pola oktave posebno se zahvaljujem ekipi iz NS, koja nam se pridružila i tako vožnju učinila "međugradskom". Oni su imali najviše kilometara i odnose prvojanuarskog kviska za zalaganje ove godine! Srećno svima, puno bezbednih kilometara pre svega, a onda i puno zabave, uživanja i ispunjenja snova u ovom našem najlepšem hobiju na svetu. Otvorismo 2023! Srećno nam bilo! 21 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano Januar 1, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je f e n o m e n a l n o. Hvala svima, bila je čast voziti sa vama. @severian Isklizah na onoj nizbrdici 3,4 puta levo desno. Ne znam ni kako sam ostao na motoru. Pojedinci su gledali iz prvih redova 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5007 Napisano Januar 1, 2023 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, severian je napisao: Nerealno lepo vreme, ili je ovo ipak nova realnost (?), privuklo je veliki broj motora. Tradicionalno smo 1.1. otvorili sezonu (2023), ali smo dobili i pravu BJB vožnju. Priroda nam je ovog puta to dopustila! Start još ove godine ispred SteCa, vožnja je porasla i praktično zatvorimo pumpu (oko 50-60 motora na startu) -> od sledeće godine verovatno startujemo sa parkinga iza Ikee. Prvi deo do Tresija protekao je u svojevrsnom defileu u čast novoj sezoni. Dugačka kolona privlačila je pažnju i mamila osmehe pored puta! A bogami, i punila malo po malo usputne kafane ... Drugi deo vožnje, kada je grupa tradicionalno kompaktnija (ovog puta oko 25-30 motora) obeležio je vrlo strm spust na jezero Bela Reka, koji je bio u senci, klizav i ni malo naivan. Svaka čast ekipi koja je i to prošla i izvozala do kraja!! Puno je snimao i slikao @yogibear (ovaj što "pilotira na gornjoj fotografiji ), naročito mu hvala za to, pravo malo herojsko delo (s obzirom da je došao gotovo pravo sa posla i posle vožnje se opet vraća na posao!). Hvala svima vama koji ste odlučili da počnemo godinu ovom našom divnom moto pasijom. I otvorimo Sezonu 2023 kako dolikuje! Ova vožnja je specifična, treba odvojiti vreme od porodice i naterati se na motor posle dočeka, ali je baš zato nekako posebna i ja sam počeo iskreno da je volim i čekam!! U ovoj zahvalnici sa moje strane svima, za pola oktave posebno se zahvaljujem ekipi iz NS, koja nam se pridružila i tako vožnju učinila "međugradskom". Oni su imali najviše kilometara i odnose prvojanuarskog kviska za zalaganje ove godine! Srećno svima, puno bezbednih kilometara pre svega, a onda i puno zabave, uživanja i ispunjenja snova u ovom našem najlepšem hobiju na svetu. Otvorismo 2023! Srećno nam bilo! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16885 Napisano Januar 1, 2023 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da napomenem za TV dnevnik da ovde nosim airbag, nisam (još) toliko deBo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1880 Napisano Januar 1, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Autoput nas je "istrijerisao", tako da oni, sa koji kW više, nisu morali zauzdavati "atove." Mogli smo se lepo razvrstati po tematskim celinama. Svako da vozi sa svojim stilom i ritmom. Nezvanična "redarska služba", bila je na nivou zadatka. Puno srce zbog, jedinstvene, Moto Duše, koju su osetili svi oko nas. Dala je poseban buke ovom lepom danu. Dobra vožnja. Promenio Januar 1, 2023 član feniks 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10071 Napisano Januar 1, 2023 Drug član, 3361 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Meni beše ekstra,osim auto puta,'ladno mi na prsti,sreća nisam ni dao gas već stigao na naplatnu. Plan mi beše do Mladenovca, klupice pa da vas čekam na Tresijama ali suviše kratko,te zapucah na zborno mesto...čak i putopis napravih! Podnožje Kosmaja... Ne mogah do tog jezera,gosti na vratima ali dovoljno mi beše...hvala! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chedo 150 Napisano Januar 1, 2023 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kinroad xintian 250-16 Prijavi odgovor kao problematičan Puno srce. Posle 35 godina prva duža i to još grupna vožnja, dobar test i za motor i za mene. Uživao sam. Hvala svima. 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16275 Napisano Januar 1, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Fantastican dan, fantasticno drustvo...hvala ljudi svima na danasnjem danu, cast mi je voziti sa vama uvek. Promenio Januar 1, 2023 član BokyBoy 16 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5276 Napisano Januar 1, 2023 Drug član, 1881 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ljudi, zavidim vam. Vidi se da je bila prelepa vožnja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
There is no spoon 97 Napisano Januar 1, 2023 U prolazu, 35 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJ SRT550X, Suzuki Burgman 125, Tomos A3 '82 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, severian je napisao: Nerealno lepo vreme, ili je ovo ipak nova realnost (?), privuklo je veliki broj motora. Tradicionalno smo 1.1. otvorili sezonu (2023), ali smo dobili i pravu BJB vožnju. Priroda nam je ovog puta to dopustila! Start još ove godine ispred SteCa, vožnja je porasla i praktično zatvorimo pumpu (oko 50-60 motora na startu) -> od sledeće godine verovatno startujemo sa parkinga iza Ikee. Prvi deo do Tresija protekao je u svojevrsnom defileu u čast novoj sezoni. Dugačka kolona privlačila je pažnju i mamila osmehe pored puta! A bogami, i punila malo po malo usputne kafane ... Drugi deo vožnje, kada je grupa tradicionalno kompaktnija (ovog puta oko 25-30 motora) obeležio je vrlo strm spust na jezero Bela Reka, koji je bio u senci, klizav i ni malo naivan. Svaka čast ekipi koja je i to prošla i izvozala do kraja!! Hvala svima vama koji ste odlučili da počnemo godinu ovom našom divnom moto pasijom. I otvorimo Sezonu 2023 kako dolikuje! Ova vožnja je specifična, treba odvojiti vreme od porodice i naterati se na motor posle dočeka, ali je baš zato nekako posebna i ja sam počeo iskreno da je volim i čekam!! U ovoj zahvalnici sa moje strane svima, za pola oktave posebno se zahvaljujem ekipi iz NS, koja nam se pridružila i tako vožnju učinila "međugradskom". Oni su imali najviše kilometara i odnose prvojanuarskog kviska za zalaganje ove godine! Srećno svima, puno bezbednih kilometara pre svega, a onda i puno zabave, uživanja i ispunjenja snova u ovom našem najlepšem hobiju na svetu. Otvorismo 2023! Srećno nam bilo! U ime ekipe iz Novog Sada, hvala na lepom druzenju. 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Januar 1, 2023 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan 2023ћа година нас мотораше је баш обрадовала прелепим временом за вожњу па ко томе не би одолео, наравно ни ја нисам био имун на то, скуп на Мишелуку, неки одоше пут Београда а нас троје, @Andrej_Hotstepper, @Jovica B са супругом и моја неухрањена маленкост направили круг ободом фрушке горе и мало гребеном, пописмо кафицу на Иришком венцу те се спустисмо опет на зборно место где нас је дочекало обиље мотоциклиста које је измамило лепо време из својих домова на дружење ... Promenio Januar 2, 2023 član ПИпезос 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano Januar 2, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan detalj kad vam gomila kolega koje pratite krenu u susret, skroz dobar osećaj Majstorsko provlačenje kolege @yogibeara. Upucali su nas do dole. Gnjavili, niko da se pomeri. Nas trojica zajedno išli, pa nisam ni pokušavao "na mišiće". 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15466 Napisano Januar 2, 2023 Drug član, 1775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 1. 2023. at 17:38, the_doctor je napisao: Isklizah na onoj nizbrdici 3,4 puta levo desno. Ne znam ni kako sam ostao na motoru. Pojedinci su gledali iz prvih redova Bogami i iz zadnjih... On 2. 1. 2023. at 9:08, the_doctor je napisao: Majstorsko provlačenje kolege @yogibeara. Upucali su nas do dole. Gnjavili, niko da se pomeri. Nas trojica zajedno išli, pa nisam ni pokušavao "na mišiće". Zajednička vožnja je bila gotova i raziđosmo se, ali vas trojicu sustigoh na silasku sa Avale. Na tom putu se obično u 80% slučajeva automobili sami pomere u desnu stranu kada se iza njih pozicionirate levo. Iako nam se pogledi susretoše u njegovom levom retrovizoru, vozač Škode baš i nije nešto bio voljan da me propusti... Vozio bih sa vama i nazad do BG-a (naravno), ali sam zaista bio kratak sa vremenom, čekala me je druga uzastopna radna noć. Svega par sati kasnije već sam bio na poslu. Ne zamerite. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano Januar 2, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @yogibear Uuu genijalno, ladno si me uhvatio. Ma probasmo i s leva i s desna, čak sam stekao utisak i da mi ne da. Pa dalje nisam hteo da ugrožavam svu trojicu, obzirom da smo planirali svi zajendo da cepamo. Ne zameram ni najmanje. Bila mi je svakako čast... Živ nam bio sto godina 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Januar 4, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Video sam nekoga da prolazi pored kolone na autoputu kada smo krenuli i snima celu kolonu. Imamo li taj snimak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16275 Napisano Januar 4, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Kada ce snimak sa drona? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15466 Napisano Januar 4, 2023 Drug član, 1775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, BokyBoy je napisao: Kada ce snimak sa drona? Treba mi samo slobodnog vremena da sve pregledam i izmontiram. Biće... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Januar 5, 2023 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoymenjao si kawu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...