Jovan Ristic 5365 Napisano Decembar 8, 2022 Ne silazi, 4800 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan KTM za 2023. godinu vraća u ponudu 790 Adventure model koji će se praviti u CFMOTO fabrici, uz kontrolu kvaliteta od strane KTM osoblja. Od novina, ništa specijalno osim EURO5 agregata, malo promena na dizajnu i nova elektronika. KTM 790 Adventure se vraća na scenu za 2023. godinu BJBIKERS.COM KTM je rešio da u ponudu vrati popularni 790 Adventure koji je prvi put predstavljen 2018. godine, a već 2020. godine je prestala proizvodnja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5289 Napisano Decembar 8, 2022 Drug član, 1892 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je koštao kod nas do 2020 godine ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5365 Napisano Decembar 11, 2022 Ne silazi, 4800 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan On 8.12.2022. at 9:25, antir3ality je napisao: Koliko je koštao kod nas do 2020 godine ? Pojma nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Decembar 11, 2022 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Će pitamo prodavca ako te baš interesuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5289 Napisano Decembar 11, 2022 Drug član, 1892 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, čisto onako pitam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 90 Napisano Januar 19, 2023 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Vrv oko 10-11k cena , 890a oko 13-14 i 890r verovatno 15-16000e . To mi ima neke logike. Plus da mu doplatis za otkljucavanje opcija posle 1500km recimo još 1000e . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Februar 9, 2023 Drug član, 4125 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan To sa tim opcijama je veliko sranje, neki dan čitam daće benve u autima dodatne opcije prodavati kao mjesečnu pretplatu….wtf, đe ide ovi svit… Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3008 Napisano Februar 9, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kasniš;od 07/22 na mjesečnu pretplatu idu grijana sjedala,grijani volan,asistent za semafore,asistent za duga svjetla,drive recorder……Sve je u autu a može se aktivirati uz mjesečnu naknadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4381 Napisano Februar 9, 2023 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ide se k'tome da je jedino merilo uspeha neke kompanije finansijski plus na kraju godine. Tako menadžeri dobijaju velike i lepe bonuse. Sve drugo je nebitno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 90 Napisano Februar 19, 2023 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.1.2023. at 0:42, ziks je napisao: Vrv oko 10-11k cena , 890a oko 13-14 i 890r verovatno 15-16000e . To mi ima neke logike. Plus da mu doplatis za otkljucavanje opcija posle 1500km recimo još 1000e . Izgleda da sam baš debelo omašio , 19750 eur 890 ADV base price, oko 21500 890 advR i oko 15000 EUR 790 ADV . Lepo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 90 Napisano Februar 19, 2023 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak nije tako strašno, nekako me mobilni bacio na finski sajt :-) . Oko 13000 će u nemačkoj biti 790 adv a 890 adv kreće od 14000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3984 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Niko ništa da kaže o ovom motoru? Bio da gledam Transalp, seo na 790 i nekako sam se na njemu osetio kao kod kuće. Šteta što nema test vozilo, ima R verzija. Sa akcijskom cenom je u rangu klot Transalpa. Ne patim od brenda, čak mi se se oduvek KTM sviđao u svim segmentima (nikad vozio)... Deluje kao direktan rival Transalpu, sa malo više off-road potencijala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Avgust 21, 2023 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Evo par reči. Uzeh ga pre 2 nedelje, za sada sam jako zadovoljan. Prešao 1500km uglavnom kraće vožnjice po Bgu i okolini. Planiram ACT Rumuniju ili Grčku gde ću ga testirati na terenu za koji je planiran 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Avgust 21, 2023 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Au brate, pa zar nisi čuo da je to kineski motor, pa gde ćeš s njim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Avgust 21, 2023 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dok je još pod garancijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3984 Napisano Avgust 21, 2023 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Milanče, čestitke na kupovini! Ovo primerak iz Delte? Piši detalje, šta god ti padne na pamet Prešao si 1.500, jesu ti isključili doplatne funkcije? Potrošnja? Garancija, kolika je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6153 Napisano Avgust 21, 2023 (promenjeno) Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini i da te lepo sluzi. gledam neke detalje i osim prednjih svetla ne vidim nikakvu razliku u odnosu na cf 800mt, potpuno isti motori. Agregat isti, cak je i sve isto spakovano zajedno sa izduvnom granom, auspuh isti, fuzasteri isti, zadnja viljuska ista…. Promenio Avgust 21, 2023 član Sharky - Alex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3984 Napisano Avgust 22, 2023 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan 11.490€ sa svim otključanim dodacima trajno. Garancija kao i na Hondu - 2 godine, bez limita kilometraže. Ja sam 188cm/95kg, jako se udobno smestim. Kez dovoljno govori... (Nisam uzeo) 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Avgust 22, 2023 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Sharky - Alex said: Cestitam na kupovini i da te lepo sluzi. gledam neke detalje i osim prednjih svetla ne vidim nikakvu razliku u odnosu na cf 800mt, potpuno isti motori. Agregat isti, cak je i sve isto spakovano zajedno sa izduvnom granom, auspuh isti, fuzasteri isti, zadnja viljuska ista…. A razlika 500e. Ajde da pričamo o opadanju vrednosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2722 Napisano Avgust 22, 2023 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, QmBGD je napisao: 11.490€ sa svim otključanim dodacima trajno. Garancija kao i na Hondu - 2 godine, bez limita kilometraže. Ja sam 188cm/95kg, jako se udobno smestim. Kez dovoljno govori... (Nisam uzeo) Honda je Honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6153 Napisano Avgust 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: A razlika 500e. Ajde da pričamo o opadanju vrednosti... pa i nije bas 500€, koliko vidim ovaj KTM je klot. Dodaj centralni stender, fabricke maglenke i kres-bar za pocetak, to je ono sto vidim da nema na ktm-u. Sto se tice dalje prodaje tu se slazem, ali ne robujem tim trange-frange kupi-prodaj fazonima, kupujem ono sto mi se svidja i ne razmisljam tj ne planiram prodaju, kad dodje vreme za prodaju razmisljacu, naravno da cu biti u gubitku ali moje zadovstvo i koriscenje tog proizvoda koji sam kupio nema cenu Druga stvar, kupio bi nov motor bez centralnog stendera samo ako bi mi ga poklonili uz kupovinu, ej centralni stender dodatna oprema Sta je sledece? Aj skinemo i copavu pa kad parkiras nasloni motor na zid, a kad ides na duzi put na ledja stavis onaj drzac/podizac zadnjeg tocka pa podmazujes lanac Promenio Avgust 22, 2023 član Sharky - Alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 151 Napisano Avgust 22, 2023 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Centralni štender sam imao zadnji put pre 20 godina na skuteru. Zaista ne vidim potrebu za istim naročito na motorima koji su kao off-road orijentisani i gde bi trebalo da se ide ka smanjenju težine. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6153 Napisano Avgust 22, 2023 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre voznje odes u WC i smanjio si ukupnu masu taman koliko je tezak centralni, a opet imas centralni Zapratite me za vise saveta 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Avgust 22, 2023 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Sharky - Alex said: pa i nije bas 500€, koliko vidim ovaj KTM je klot. Dodaj centralni stender, fabricke maglenke i kres-bar za pocetak, to je ono sto vidim da nema na ktm-u. Sto se tice dalje prodaje tu se slazem, ali ne robujem tim trange-frange kupi-prodaj fazonima, kupujem ono sto mi se svidja i ne razmisljam tj ne planiram prodaju, kad dodje vreme za prodaju razmisljacu, naravno da cu biti u gubitku ali moje zadovstvo i koriscenje tog proizvoda koji sam kupio nema cenu Druga stvar, kupio bi nov motor bez centralnog stendera samo ako bi mi ga poklonili uz kupovinu, ej centralni stender dodatna oprema Sta je sledece? Aj skinemo i copavu pa kad parkiras nasloni motor na zid, a kad ides na duzi put na ledja stavis onaj drzac/podizac zadnjeg tocka pa podmazujes lanac Prvo, ne bi podmazivao lanac više nikad. Ako si toliko sklon dobrotarijama kupi scottoiler i zaboravi na lanac. Odgovorno tvrdim da je to drugi najbolji izum posle kamena za kupus. Za više saveta zapratite ipak Alexa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3984 Napisano Avgust 22, 2023 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lanac se podmazuje? Ništa onda... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...