Alekre 12619 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 7351 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Četvrtina sasvim okej. Nego sam ja paranoičan pa malo malo pa okrenem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5425 Napisano pre 6 sati Drug član, 1948 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pisali smo o ovome u temi o podmazivačima, i odavno planiram da ga uzmem. Jedino me buni što je tada tu, ili negde drugde, pominjano da postoji "orginal kopija" , tj. kvalitetna verzija na AliExpress, i da je to ovaj GIDIAII . E sad, on isto košta dvadesetak evra, ali poštarina je svuda minimum 30 - 40. Već neko vreme pratim , ali ne plaća mi se poštarina više od podmazivača. Pa se pitam kolika li je razlika između ovog što si ti uzeo i ovog kao kvalitetnijeg: https://www.aliexpress.com/item/32952281778.html A evo ovaj koji si ti uzeo ima i za ~15 eur: https://www.aliexpress.com/item/32955629370.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 38 Napisano pre 5 sati U prolazu, 38 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, kvaicnenad said: Posto smo obojica iz Futoga. Montiracu ovih dana, mogu ti pustiti pp kad montiram, pa dodji vidi, ako ti se dopadne narucuj. Sad sam skontao da smo obojica iz Futoga, izvini citao sam na fonu pa nisam skontao. Javi kad montiras pa da vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 573 Napisano pre 4 sati Drug član, 1705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se ovo cini odlicnom idejom jer nema pokretnih delova sem ventila na volanu. U sustini ako nestane ulja uvek mozes dokupiti, a svakako je bolje nego kad nemas nikakvu mazalicu. Ne znam samo koliko istoci u jednoj turi, da ne ne baca ulje uko prednjeg lancanika pa da se onda cedi niz motor.Nema tih problema, lako se dozira kad mu nadješ meru, iskreno dugo nisam seo na motor pa sam zaboravio koliko je dovoljno, al su me ispravili tj dopunili drugari. Bitno je samo montirati uređaj da u fazi mirovanja na stenderu bude ravna cantrica zbog dopune, i da ide do vrha pa poklopac koji pravi vakum, i imaš ga za podmazivanje narednih nekoliko hiljada kilometara.Inače ceo dan sam se intenzivno dopisivao sa Poštom, dao im zamenske brojeve koji su kombinacija dva slova, brojevi, pa dva slova, ali na žalost naš sistem ih ne vidi, i tu su me otkačili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...